szerda, május 20, 2009

idegbolond

Végtelenül belefáradtam a pre-menstruális borzalmakba: a menetrendszerű párkapcsolati katasztrófa vizionálásba, abba, hogy ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy mi a valóság és mi zavarodott össze (illetve játszódott le) csak az én fejemben, az ingerültséggel váltakozó hisztérikus sírhatnékba, a szörnyű deprimáltságba, aaa...á.
Férfi akarok lenni (neked vannak félelmeid? ja igen, tudom, vannak, félsz például, hogy egyszer társaságban túl hangosan böfögsz majd).

Na jó, esetleg megelégszem a lobotómiával is.

4 megjegyzés:

  1. ilyent mi is csinálunk rosszabb napjainkon, csak nálunk ezt elegánsabb a depreszióval magyarázni asszem és nem köthető annyira a hormonváltozáshoz. meg egyáltalán, ezt nem publikáljuk, végül is (így monnyák) egy férfi akkor is legyen férfi, ha lelkileg tökönrúgják s mindig igaza is van. ami persze hülyeség, de az okos nő ráhagyja.

    VálaszTörlés
  2. en attol tartok inkabb, hogy az a bofoges nem lesz eleg hangos

    VálaszTörlés
  3. Van ez igy. Idovel csak rosszabodik. - Hogy miert? mert nincs akire lelkileg tamaszkodhatunk,akire tamaszkodhattuynk, az az Edesanyank volt. Most hogy nincs, onmaganak kell megoldania az embernek minden problemat.

    Tudom, mert mindketto szulom meghalt.

    VálaszTörlés
  4. *tamaszkodhattunk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.