kedd, szeptember 20, 2011

"It's a different lifestyle"

Tegnap egy bolond/részeg/részeg bolond megállított minket a Walmartnál, a babákra sikoltozva, mondván, hogy a családjában mindenki iker és ő ránézésre megmondja melyik az idősebb és pontosan mennyi idősek is. Tényleg megmondta. Aztán azt is, hogy Léna, az idősebb lesz majd a komolyabb és tartózkodóbb (ez már most is így van) és Marcika, a fiatalabb lesz a barátkozós, vigyori. Ezen a ponton Marcika boldogan rámosolygott, vicces volt.
A fickó ezután megkérdezte, hogy honnan származunk, majd a Europe szó hallatán elbődült, hogyaszongya dehát akkor mit csinálunk itt? Európában sokkal jobb élni...Hümm.
Ma reggel a konditeremben egy kövér személyi edző ajánlgatta magát és elgondolkodtam: vajon mennyire lenne meggyőző, ha hibás angolsággal hirdetném, hogy angolt tanítok?
A futás - ami még mindig vacakul megy, de igyekszem - meg változatlanul isteni: időnként olyan tíz percekre teljesen el is felejtem a babákat, na az a legjobb kikapcsolódás. Amúgy sajnos képtelen vagyok kikapcsolni: folyton csak ők járnak a fejemben, akármit csinálok és akárhova megyek; ezért nem lenne jó nekem egy bébisztitter sem igazán. Jó, mondjuk talán valami állati izgalmas film a moziban le tudna kötni egy darabig, fú, tök jó lenne kipróbálni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.