kedd, február 23, 2016

Brühühű

Marcika ma negyed ötkor azt sugdosta a fülembe, hogy nagyon éhes.

El akarok menekülni Kamcsatkába, hogy sose találjanak meg.




PS.: Nyomorúságom betetőzéseként elromlott a kávéfőző.

12 megjegyzés:

  1. Hisztis, toporzekolos roham kapna el, ha elromlana a kavefozonk.

    Az en lanyom is ugy erezte, fel 5-kor mindenkepp szuksege van ram, bar maga sem tudta miert, mert negyed oraval kesobb durmolt tovabb. De mivel o kozel 11 honapos csak, egye-fene, felfogom letszuksegletnek. Marmint az ovenek.

    Vegul lett hajnali reggeli a dologbol?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt írtam levélben az apukájának:

      "Az éjszakai-hajnali evés teljesen elveim ellen való, úgyhogy először azt mondtam, hogy kizàrt dolog, hogy most egyen és eleve kelnem kell egy óra múlva, de ekkor annyira magas hangon kezdett visítani, hogy szó szerint betömtem a szàjàt jóreggelttel."

      szörnyű, elvtelen figura lettem...

      Törlés
    2. Pont így dőlnek meg az én elveim is a korral és a gyerekek számával.Erre szoktam mondani hogy elméletben azért még jó vagyok:)

      Törlés
    3. tudod, van ez a mondás, hogy "eddig elveim voltak, most gyerekem van"...

      Törlés
  2. Mindig mondom, hogy a legjobb baratom a kavefozo, a masodik legjobb baratom meg a mosogep.
    Es olyan regota akarom irni neked, hogy kornel novemberben volt 2 eves. Imadjuk, a fiuk imadjak, es egy igazi oromgyerek. Annyi jot hozott az eletunkbe, es a fiukeba is. Kitagult a vilaguk, es beengettek kornelt is. Nagyon jot tett az ikerletuknek is a testver. Szoval csak annyit akartam hogy ez mar egy jutalomjatek, es ha kicsit is komolyan gondoljatok ne sokat gondolkozzatok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, csak én akarok harmadik gyereket sajnos és vészesen öregszem, szóval kábé ma kéne teherbe esnem...Már két éves? Hú, tényleg gyorsan telik az idő!

      Törlés
    2. :( hat ma ne, mert nehez lesz megmagyaraznod marcinak.

      Törlés
  3. Mondjuk azt látom, hogy nem nagyon jönnek be nálatok az ötleteim, de ma inkább készíts az ágya mellé valamit :)

    A vasedényben (igen, még létezik) van ezerötszázért kis egyszemélyes olasz kávéfőző, ami csak akkor romlik el, ha nagyon sokszor leejted a kőre (én reggelenként le szoktam, de így is csak néhány évente kell újat venni). És finom ristrettot főz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. este nagyon megtömtem mákos tésztával, azt szereti, meglepő módon) és szuper éjszakánk volt:)
      Vasedénybe nem tudok menni, nincs időm, de itt van nekem az internet, szóval a rendelt kávéfőzőm már úton van:) (majd ha lesz időm, betárazok kotyogósból, hátha elromlik megint ez az új:))

      Törlés
    2. (addig meg szűrt kávét iszom - én szűröm le a kávéfőző szűrőjével és igazából nem is olyan rossz, dehát kicsit macerás vizet forralni folyton, meg töltögetni.)

      Törlés
  4. Xavér cica kb. ugyanilyenkor szokott rendszeresen reggelizni az előszobában. Utána bejön a szobámba és odaül a szőnyegre, hogy megsimizzem. Egy jó gazdának ilyenkor illik felkelnie - tökmindegy, mennyire fáradt - és pár percre simogatógéppé változnia...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hú, szerencsére Fanni éjjel alszik, mint a bunda:)

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.