hétfő, február 08, 2016

FY

Múlt héten meghekkelték a levelezésemet; páran írtatok is, hogy mi a franc az a pénzért kuncsorgó levél, ami a nevemben (angolul!* ez mennyire valószínű, hogy az ismerőseimnek angolul írok a nagy szükségben - hekkerek, buták vagytok**) elment az összes embernek, akivel valaha leveleztem. 
Először csak a levelet vettem észre - mert a hülyék bénák voltak, nekem is elküldték, mivel néha magammal is levelezek (ne kérdezzétek, nem érdekes) -, aztán meg azt, hogy nem kapok egy darab e-mailt se. Marci fedezte fel végül, hogy azt állították be nekem, hogy minden e-mailem menjen a szemétbe (gondolom, hogy ne lássam, ha valaki lelkesen pénzt akar küldeni) és az egészet pedig átirányították valami orosz levelezőrendszerbe, egy, a nevemre készült e-mail címre. 
Nagyon kemény, azóta is úgy érzem magam, mintha idegenek a bugyimban kezdtek volna turkálni álmomban. 
A tegnapi napomat azzal töltöttem, hogy FUCK YOU tárgyú e-maileket küldtem arra a címre, amire mindent átirányítottak, bár Marci mondta, hogy nagyon ne izmozzak, mert nyilván azonnal megszüntetik, amint rájönnek, hogy nem jött össze a tervük, de muszáj volt, olyan jól esett, egyet azért remélem elolvastak közülük. 





*ráadásul hibás angolsággal. Marci mondta, hogy nem fákjúzni kellett volna, hanem pirossal kijavítva visszaküldeni a levelüket


**Marci szerint ezek nem valakik, hanem valamiféle kémprogram, nade nemár, kell ide valami ember is, aki kitalálja az egészet, kezeli az adatokat, meg mondjuk levelezni kezd a szerencsétlennel, aki pénzt akar küldeni - létezik vajon ilyen ember? Mondjuk volt, aki aggódva kérdezte tőlem, hogy ez most akkor komoly ez a levél? Őőő...fura, mindenesetre.  

3 megjegyzés:

  1. Á, amatőr vagy! Miért nem kezdtél el levelezni velük a másik címedről, hogy te olyannagyonszívesen adnál pénzt, mennyit kérsz, kedves Molly, és hova vigyem...? Napokig le lehetett volna foglalni valamelyik idiótát az egyeztetésekkel... személyesen vinném, hogy találkozzunk, kedves Molly - jaj, tényleg nem kell, ne fáradj, küldd csak bankszámlára - de olyan rég nem láttalak, kedves Molly, fussunk már össze inkább... Jó kis poszt lett volna belőle... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ja, lehetett volna szórakozni ezzel, de annyira szíven ütött ez az egész, hogy nem igazán gondolkodtam a szívatásukon, pedig nyilván jó móka lett volna.

      Törlés
  2. Azért ez nagyon durva, elhiszem, hogy kibuktál, nekem is törték már fel a fiókom, 'hálistennek' nem ilyen céllal.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.