hétfő, február 22, 2016

nagyon nyaff

Remélem ez a nap volt a mélypont és ennél csak jobb jöhet: hullafáradtan mentem be reggel, mert este egy Olimpiai Játékok angol versenyfelkészítő izére készültem jó sokáig, aztán meg négyszer kellett összesen kelni mindkét gyerekhez, majd negyed hatkor végleg, hát komolyan halálomon voltam.
Aztán egy szülő a földbe döngölt, egy általa súlyos hibának titulált dologért (sajnos nem mesélhetem el itt) és ez annyira rosszul esett és nyilván hozzáadódott a dögfáradtsághoz, hogy mindenhol sírtam, ahol úgy gondoltam, hogy senki se látja. 
Délután még a gyerekek kedvéért berohantam az oviba egy mesedélután nevű szeánszra, ami minden volt, csak nem mesedélután, ráadásul Marcus annyira fáradt volt, hogy jobbra-balra dőlt (szerencsétlen gyerekek másfél órával többet szoktak aludni, ha Marci viszi őket oviba), aztán, mintegy a nap megkoronázásaként, a focipályánál hisztériás nagyrohamot kapott, de azt az igazi ordító-hempergő fajtát, nem is volt kínos egy kicsit sem. 
Meglepő módon aztán mégis hazaértünk valahogy, én bőgtem még kicsit a vécében, asszem kisírtam magam most pár évre előre (szerintem amúgy évek óta nem sírtam), most meg lassan (gyorsan) beájulok az ágyba, bár kéne még nézegetnem a kibaszott sport szókincset. 

8 megjegyzés:

  1. Innen nézve nagyon ugy tunik, hogy otthon kene maradnod veluk, max magantanitvanyok,ha anyagilag belefer....
    Meg olvasni is rossz,ugy sajnallak, pedig en nem szoktam sajnalkozni:-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, azért nem mindig ilyen, ketten könnyebb.
      sajnos több szempontból is muszáj, hogy legyen állandó, bejelentett állásom, bár őszintén szólva boldogan mondanák le a munkáról, brutális összeegyeztetni a dolgokat, főleg, hogy nagyjából csak magunkra számíthatunk.

      Törlés
  2. Sajnálom:( Nagyon szar lehet egyedül...- de ma már muszáj, hogy jobb legyen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, reméljük, hogy jobb lesz, de folyton újabb fejtörést okoz nekem a munkahelyem, pl kitalálták, hogy ha már felkészítem, vigyem is el a gyerekeket az angol versenyre, fél háromra, ami oké lenne, ha öt percig tartana, de nyilván végül két órán át tart majd, utána vissza kell hoznom a gyerekeket az iskolába és az én gyerekeimet meg akkor ki fogja elhozni az oviból?
      szerintem a a dolgozó anyaság egy horror...:)

      Törlés
  3. De sajnálom a rosszkedvedet
    Nem tudsz nemet mondani arra, hogy elvidd a srácokat? Nem értik meg, hogy egyedül vagy a gyerekeiddel? Hihetetlen komolyan.

    VálaszTörlés
  4. Nincs olyan ovis anyuka, aki ilyenkor bevethető, hogy vigye haza a sajátjával együtt a tieidet is és értük mész? Vagy a dadust nem lehet magáncélra felbérelni ilyen extra alkalmakra? Csak jár az agyam, lehet, hogy ezeken már rég túl vagy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ovis anyuka nincs, az óvó néni szittert meg eddig nem kérdeztem, de ez ma reggel derült ki eleve...most próbálnak vki mást is beszervezni, de állítólag nincs elég ember és a plusz egy kísérőhöz is mindent át kell szervezni. elhiszem egyébként, mert emberhiány van, az világosan látszik.

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.