szerda, szeptember 09, 2009

fé/elnő

Az ember (főleg ha nő) hajlamos a historikus féltékenységre és gyakran rosszul van attól, hogy a szerelme előtte más nőkkel (nagyfarkúak kábé az összes szembejövő nővel) is próbálkozott.
Az ember (főleg ha nő) időnként legszívesebben a haját tépné, mert a szerelme előtte másokat is szeretett, mert nem ő az Egyetlen, a Kivételes, az Első.
Az ember (főleg ha nő) csak ritkán higgad le ezekben a hajtépős pillanatokban annyira, hogy belássa, ő pont ugyanazt csinálta a múltban, mint amit a szerelme: keresett, keresett, keresett, néha talált is, s tette mindezt eszmélése óta, igazából megállás nélkül, gyakran intenzívebben mint bármelyik férfi.
Az ember (főleg ha nő) általában rettenetesen igazságtalan, képmutató és hazug teremtmény, akit majdnem minden cselekedetében a félelem motivál: félelem az igazságtól, a veszteségtől, az ismeretlentől és a fájdalomtól.
Az ember (főleg ha nő) fél.
Fél ember (nő).
Fé/elnő.
Az ember.

5 megjegyzés:

  1. Ezért (is) olyan nehéz a partnerkeresés: ki a fene akar egy félelemteli nővel együtt élni? Aki félelemteli, elég gyakran jellemtelen is, nem igaz?

    VálaszTörlés
  2. mit jelent a jellemtelen? ki az, aki egyáltalán nem fél? tíz ember az egész világon?

    VálaszTörlés
  3. Ha (szélsőségesen) gyáva (más szóval esetleg konformista) típus vagy, akkor adott helyzetben nem mersz őszinte lenni valakihez, önmagadat bevállalni, konfrontálódni, még a legminimálisabb mértékben sem. Nem tudsz kiállni valami mellett, amit fontosnak tartasz. Ha totálisan hiányzik belőled a kurázsi, hát, szerintem, az jellemtelenség (karakternélküliség), nem? Te hogy neveznéd ezt a tulajdonságot?

    VálaszTörlés
  4. Mi köze ennek a nőkhöz? Mindenki fél, van, aki bevallja, van, aki nem. Kevés olyan pasi van, akinek ne jutott volna még eszébe, hogy vajon az expasinak mekkora farka volt és vajon vele hogy csinálták, jobban élvezte-e vagy sem. Ezért kérdi meg egy csomó pasi szex után, hogy jó volt-e. Amire az érzékeny lelkű nő lehetőleg válaszolja azt, hogy még soha, senkivel nem volt ilyen jó, avagy ha meg ez túl durva hazugság lenne, akkor tényszerűen magyarázza el, hogy mit kéne tenni, hogy jó legyen.

    Meg eleve: a frusztráció kurvára nem válogat. Aki nem fél, az szerintem nem jellemerős, hanem vagy nagyon buta, vagy azon fehérhollók egyike, aki még épeszű maradt.

    VálaszTörlés
  5. én úgy vettem észre, hogy a nők úgy általábab gyávábbak és több biztosítékot akarnak

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.