vasárnap, szeptember 20, 2009

"szépen laktok, anett"

Én kérem ehhez már öreg vagyok, ennyi program egymás hegyén-hátán: csütörtökön egy Pink Floydot játszó zenekar koncertjén voltunk, a tagok nyilvánvaló őrültek, konkrétan lejátszották az egész Animals albumot, mentek a számok szépen sorban egymás után, pont mint a lemezen, meglepő módon lenyomták az Echoest is, pedig ugye a slágerszámokat illik csak egy ilyen zenekarnak, de ezek nem százasok, van velük valami, csodálom, hogy Ummagummát nem nyomtak, nem, nyilván kímélni akarták a mediterrán idegeket, biztos ezér nem volt a kedvencem sem, pénteken biciklivel meglátogattam a szép, okos, erős férfit a munkahelyén, rémisztő Triesztben biciklizni, párszor halálfélelmem volt, pedig csak egyszer csapott el majdnem egy motoros.
Tegnap újabb tengerben pancsikolás után decens kisgyerekek módjára kórusfesztiválra mentünk (itt nagylelkűen így hívják, ha egy olasz férfi és egy észt női kórus fellép), de elég sokat rosszalkodtunk míg szóltak a dalok: a női kórus uncsi volt, ezért figyelmünket kénytelenek voltunk a tagokra fókuszálni: volt pár két méter fölötti fellépőnő, a főszoprán meg úgy nézett ki mint egy bkv-ellenőr (dagadt, szőkített középkorú nő, rimembör?), csak az övtáska hiányzott az oldaláról. Egyébként pedig nemrég kiderült, hogy milyen kiváló pornósztár válna belő, aztán még az is van, hogy féltékeny vagyok, ez a csúnya nagy hibám, szégyellem magam emiatt, öreg vagyok én már ehhez, a bizonytalan embereket lelövik (ugye), pedig igazán szépen lakunk, anett.

2 megjegyzés:

  1. Pedig van (volt?) a fantáziadúsan Echoes of Pink Floydnak keresztelt magyar zenekar, ők is szokták játszani a nevüket adó számot, meg az Animalsről is hallottam már tőlük ezt-azt, bár az egészet egyben még tényleg nem.
    Másrészt meg persze van a másik magyar PF emlékzenekar, a Hitrock, akiknek már a nevük is rossz, és ők tényleg inkább slágervonalon nyomulnak. Bénának éppen őket se lehet mondani, de nekem azért az Echoes mindig szimpibb volt, már csak azért is, mert a tagok vagy fél évszázaddal fiatalabbak.
    Ja, és Echoesék egyszer játszották a Eugene-t a Jókai klubban, az kurva jó volt. Meg a Set the Controls, áááhh...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.