péntek, augusztus 08, 2008

Kedves tévénéző gyerekek!

Imagine the great jealous sex we could have....you flirt with men in skirts, I get jealous, then we go home and fuck for hours...oh yes.

Bocs, bocs, eltévesztettem az ajtót, a házat, a házszámot, rossz voltam, jó leszek, de tényleg, figyeljetek már egy kicsit, na az van, hogy jól megkaptam a leilától (született zetor) ezt a kreatív blogger stigmát (jóvanna, csak vicceltem, elég volt, tegyél le), így én jól adom mindenféle csigáknak, vadaknak, hisztérikáknak, fájdalmaknak, halat, vadat, nem tudok linkelni, ebből nem jövök ki jól, ebből a díjosztóból, köszönöm szüleimnek, hogy nem középiskolás fokon, ja nem, megint rossz, tehát köszönöm macska típusú gyermekeimnek, a kedves tévénéző gyerekeknek, a zsidózós szomszéd bácsinak és mindenkinek aki szereti, vagy aki szeret, vagy akik szeretik, szeretnek, szeretik őket, akik, khm, most tulajdonképpen nem érzem pontosan, hogy én vagyok-e itten meghatva, vagy általam hatódnak a jelöltek, nade.

And the winners are:

http://canongroup.wordpress.com/
http://terabithiafoldje.freeblog.hu/
http://nesztelencsiga.hu/
http://nvoice.freeblog.hu/
http://szebbcsiga.blogspot.com/
http://marcilood.blogspot.com/
http://janos.freeblog.hu/
http://vividmind.freeblog.hu/

Gonzi kimaradt, mer gonzi zárkózott, pedig gonzi remek. Nem, nem tudok linkelni, ne is várjátok ezt tőlem, logó sem lesz, mer énnemtom hogy kell és lusta vagyok, nyűgös, nézzétek meg a neskánál, megyek inkább a Fannit tollseprűzni, meg elolvasni hogyan nagyon gonosz Cathy Ames.




PS.: Az istenek szeretnek engem, elláttak mindenféle linkeket ismerő rokonokkal, barátokkal, varázslókkal, kuruzslókkal, a linket szeretem, a link jó.

5 megjegyzés:

  1. jaj baszod, most zártam be ezt a szart, mert megint csak a szemét jön belőlem, erre díjkiosztó, így szokott ez lenni. meg vagyok hatódva általad úgybizony, és szeretném még megköszönni az evési rendellenségeimnek, a mániás depressziómnak és kedvesembernek, aki szerelmesen itt hagyott a picsába, hogy kreatívvá tettek. és hát természetesen világbéke meg Fanni for prez.

    VálaszTörlés
  2. rossz helyre válaszoltam, van velem valami, válaszoltam azér, a rossz helyen, de csak mer van velem valami

    VálaszTörlés
  3. öhm, várjá előveszem a varázsgömböt, hogy hol kell keresnem a választ :)

    addig is igénybe venném a felezőt.

    VálaszTörlés
  4. hát az úgy volt...á, nem merem elmesélni.

    VálaszTörlés
  5. nemá, erre vártam egész éjszaka, ez lett volna Az Esemény a mai napomban.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.