szombat, augusztus 16, 2008

VV Molly

Takarítanom kell, úgyhogy pszichiátert, illetve az új szakmámat keresem a neten.
Boncmester vagy targoncás? Targoncás vagy boncmester? Analitikusan orientált vagy kognitív terápia? Kognitív vagy analitikusan orientált terápia?
Szavazzatok sms-ben.

3 megjegyzés:

  1. nem vagyok veled tisztában, így csak vakon okoskodom:
    isolde írogatott a pszichomókus témában nem oly rég két cikket is:
    -http://isolde.hu/archives/2008/07/31/Im_gonna_need_so_much_therapy/
    -http://isolde.hu/archives/2008/08/01/Analyze_this/

    ami meg a szakmákat illeti. boncmesterről nincsenek tapasztalataim, de ha a főzés élőállatból darabolt állatos része, illetve az emberi lét kezelése (esetleg horror filmek) jól megy neked, akkor már gondolom a pszicho megvan hozzá. sajna lehet túlzott papírost várnak el hozzá.
    targoncás az meg majdnem irodai munka, legalábbis a legtöbb helyen a munkaidő java üldögéléssel telik el. ami adott esetben nagyon is aktív tud lenni. látványnak mindenképp derítő a pörgés, ami elérhető a mozgékony járművekkel. az effektivitáshoz meg leginkább térérzék kell, hogy mindig tisztában légy a környezeteddel. érdekesebb helyeken érdekesebb dolgokat is lehet pakolni, aka söröshordó, avagy nyomda esetében a papírtekercsek is jó mókák, ami újabb dimenziókat hoz be a játékba.

    lemaradt a 06-90 -es szám, ahol lehet szavazni.
    ó és a nyeremények is.

    VálaszTörlés
  2. Hiába küldöm, talán az 555-tel van a baj? Belenéztem abba a REC izébe, nem akarnál esetleg tűzoltó lenni? Az egyben tartalmazza a targoncás boncmestert, hegymászó kiegésztéssel. Vagy valami ilyesmi...

    VálaszTörlés
  3. remek píárosai vagytok ezeknek a szép szakmáknak, most már mind tetszik, a pszichológus téma meg inkább csak a móka kedvéért...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.