péntek, október 31, 2008

LOA

Úgy hangzik mint valami perverz tevékenység (esetleg nemi betegség; úristen, gyerekek, loás vagyok), háddenem?







PS.: Na hajrá:

Law of Attraction
Leave Of Absence
Length Overall (boat specification)
Letter Of Authorization
Loss of Appetite
Letter of Approval
Letter of Agency
Legends of Aranna (game)
Length Over All
Lords of Acid (band)
Letter of offer and acceptance (US DoD)
Life Of Agony
Letter of Authority
Love One Another
Lack of Attention
List of Abbreviations
Line of Accounting
Last of All
Letter Of Appreciation
Linear Optical Amplifier (Genoa)
Leif Ove Andsnes (classical pianist)
Law of Averages
Letter Of Apology
Library of Alexandria (game)
Level of Assessment
Level Of Authority
Light Off Assessment
Legend of Ares (online game)
Limit of Advance
Letters of Assurance
Letter of assist (US DoD)
Loss of Attachment (periodontal disease)
Logistics Officers Association (formerly Maintenance Officers Association)
Lysis of Adhesions (surgical procedure)
Living Out Allowance (housing)
League of Awesomeness
Line of Affiliation
Left Occipito Anterior (fetal position)
Lease-Option Agreement
Love on Arrival (Dan Seals song)
Lead Operational Authority
Losers of America (gaming clan)
Letter of Admonishment
Local Overseas Allowance
Legion Of Apocalypse (hacker group)
Love of Anime
Letter of Administration
Late Onset Asthma
Loss of Aircraft (logistics)
Loyal Orange Association (Canadian fraternal organization)
Looseness of Association
logistics over-the-shore (LOTS) operation area (US DoD)
Limited Open Authorization
Limited Operational Availability
Leadership Opportunity Awards
lodgment operational area (US DoD)
Logistics Operations Analysis (McHugh Software International)
Light Observation Aircraft
Length of Association
Lesbians Of America
Limited Operational Assessment
List Of Acronym(s)
Lands of Acheron (Neverwinter Nights game server)
Letter of Abandonment
Line Of Appropriation
Link Occupancy Analysis
Limit of Allowance
Lords of Arograth (online game)
Letter Of Agreement/Acceptance
Lead Out Advantage
Lower Open Auxiliary
Luck of Aleia (emo band)
Love of Animals, Inc (Visalia, CA)
Lambs of Abortion (band)
List of Acronyms
Limit of Authority
Level of Assurance
Logistics Operations Area
Library Object Adapter

M&M

[de édes vagy, megpusziltad?:) tök jó, örülök ha a szeretteim szeretik egymást, jóban kell lennetek amúgy is, a fizikusok tartsanak össze. de ugye hogy fanni épp neccatlétában fecskét pöfögtetve elmélkedett atomfizikáról miközben öreg tudósok hümmögtek körülötte? rajtakaptad, igaz? nekem sose sikerül, mindig vigyáz, hogy ne lássam meg; a drogozást meg a tudományt valamiért szégyelli.]
[nem, fanni nagyon ravasz volt, mikor hallotta a kulcsot fordulni a zárban, elbújtatta a professzorokat (az ablakon mászhattak ki szerintem), a neccatlétát a kanapé alá vágta, valami spéci spray-t fújt a levegõbe, hogy ne érezzem a cigiszagot, és ártatlan képet vágott és hagyta, hogy megpusziljam a kobakját. remélem, nem haragszik, hogy megtörtem az elõadása ívét...]

csütörtök, október 30, 2008

apró

Pokolian szar kedvemet sürgősen középszarra cserélem, minden megoldás érdekel. Válaszokat az én nem a paradicsomot reklamálom jeligére a kiadóba várom.

recognishun

aki nyel az mer
aki mer az nyel
aki nyel az nyel
aki mer az mer
nyelészkedés
merészkedés
menyelrészkedés







PS.: Kedves, hogy elolvassátok ezt a sok szart.

12:00

Dé: Ti nők minden olyannak nagy jelentőséget tulajdonítotok aminek mi nem.
Mo:Ti nők? Heh. Utálom a férfiakat.
Dé: Tegnap mintha valami mást írtál volna.
szomorú vagyok

szerda, október 29, 2008

Kedves tévénéző gyerekek!

Olyant fogunk játszani, hogy mindenki szépen elnevezi magát, névfetisiszta vagyok, tessék hozzám névvel beszélni, nohát, btw megöregedtem, az agresszióm csillapodóban, száradok, törődöm, fikázás és gyűlölködés helyett lelkesen tapsolok amatőr színészeknek és komolyan is gondolom, titokban szeretem a kis napsugaras lelkemet, a gecizés olyan fárasztó és be kell vallanom a könnyebb út a luciferi, mer mindent elutasítani roppant egyszerű, háddetényleg, meghát ugye vonzanak ezek a rejtélyes cuccok mint nyitottság, szeretet, kedvesség, pozitív hozzállás (kemény, bazmeg, kemény), lassan Szegő Andrást is megszeretem, akkor azér lökjön ki az ablakon aki szeret, köszi, szóval na, megbocsátok az amatőröknek, röhögtem is, mától nem haragos típus vagyok, esküszöm, ígérem, fogadom, ünnepélyesen én, ezentúl cukorbabaként pislogok majd a _s_z_é_p_ világba, meglássátok, örömködés, ökörsütés, Anton Pavlovics lávjú, hogy elment az élet, mintha nem is éltem volna, gyerekek, a nosztalgia nekem az én barátom, megsimogattam a szememmel a Leöveyben a tanári ablakait és elhomályosodó szemmel gondoltam a cuki metrószerelő tanítványaimra, najóvan mosmár, elég ebből a szentimentális izéből, megyek, köpök kettő hegyeset meg rondán ordítva káromkodok kicsit, vagy ilyesmire gondoltam.

soulmates never die vol. 74923401

Mo: Na és te aggódsz a válság miatt?
Ma: Aggódik a halál, nincs megtakarított pénzem, mit foglalkozzak ezzel?
Mo: Dehát mindenkit érint, függetlenül a megtakarítástól.
Ma: Hagyjál már a hülyeségeiddel, lebaszok mindenkinek egyet, aztán az majd érinti őket.

"a kannak lelke van"

(bocs, mégis most)


kell a férfi a háznál mer szerel, ápol, segít, szeret, ért, beszélget, nevet, megdug, megdug, megdug, khm, kedves, okos, megdug, jó vele, ööö megdug igen, ezt már mondtam, lássuk csak, tovább is van, mondjad, kell a férfi a háznál, mer szerel, ápol, segít, szeret, ért, beszélget, nevet, megdug, megdug, megdug, khm, kedves, okos, megdug, jó vele, ööö megdug igen, ezt már mondtam, lássuk csak, tovább is van, mondjad, kell a férfi a háznál, mér nem szóltatok, én nem tudtam, nem.

(posztalkoholos)

(bocs, majd inkább holnap)





(najó, kicsit most)

(á nem, nincs kedvem)

(namár)

(de nem akarok, nem)

(de)

(de nem)

(elszomorodnak a tévénéző gyerekek)

(szeretnek úgyis én tudom)

(nagyoperát,vért és halált akarnak, gyerünk, számolj be a pusztulásról)






(bocs, majd inkább holnap)




PS.: Gondoltam skizofrén a macskám.Vagy mégiscsak ő gondolta ezt, tehát voltaképp én, miközben egyre pusztulok. Megyek tanítani, jobb lesz mindenkinek.
(Molly stílusparódia by v)

kedd, október 28, 2008

elves

az jó ha megnyugtatsz, mer féltékeny vagyok mint az állat, de a nemkorlátozás az nekem az elvem (nekem is van elvem bibí)

kaszás

Nem, nem, nem, nincs jó meg rossz idő a meghalásra, nincs korán meg későn, valamikor meghalunk és pont, énnemtom ezt ki találta ki, hogy "jókor", "rosszkor", perszepersze értem én, hogy szomorú fiatalon meg hirtelen meg erejeteljében meg nemisvoltbetegen (btw elvileg fiatalon hal meg akit az istenek szeretnek), de azér gondoljatok bele, hogy mennyivel rohadtabb csúnyán leépülve, öregen, akár hosszú betegség után, ép agyat és (sz)ép (mármint valaha (sz)ép) testet fokozatosan veszítve befejezni a rajzot.
Meghalni úgyis meg kell valamikor, hát én részemről inkább előbb, kenyerem javát nem akarom, mire, ti meg jóvanakkor legyetek öregek, életösztön diktál, ember meg él bazmeg, él bármi áron, minél tovább, amibe nem halunk bele az kibaszottul fáj, hátnemtom, én biztos nem akarok télen a kukáig csúszni combnyaktörősen, hogy kitúrjam a szomszédok napi maradékát, az öregkor szépségei, bocsbocs, elfelejtettem, lássuk csak: ringatni az unokákat, kertészkedni, kvízműsorokat bámulni, nyögvenyelősen mozogni, rosszul hallani-látni, kenőcsözni, gyógyszerezni, halálos betegségeket diagnosztizálni magamon, meg a házban lakó többi öregen, temetésre járni, magányoskodni, fiatalokat gyűlölni, elbutulni, leépülni, fájni; nagyon szép igen, akarom mégis, ide nekem még úgy hatvan évet, írok majd róla, ez egyértelmű, feljegyzések az öregek otthonából vagy ilyesmire gondoltam u know, ja, majd' elfelejtettem, lesz szíves felháborodottan kommentelni és kardoskodni a csodás öregkor mellett minden kedves tévénéző kisgyerek, akinek repkedős, fiatalos, cukorfalatka nyolcvanas nagymamája van húsz éves szeretővel, előre is köszi, na csá, heló.

blogot írok, székre állok

képzeld el, andrásék összeházasodtak hirtelen. ilyen hamar meg tudták csinálni, a múltkor még õk se tudtak róla. (na? na? :D:D)

most akkor ez egy lánykérés? :DD(mer akkor blogot kell írnom róla:D)

nem, nem lánykérés... még... :D (konzervatív vagyok, ez komoly dolog, you know). csakhogy gyorsan csináljuk a dolgokat tudod. mondjuk mekkora poén lenne...

uncsi vagy:( :D

"Valami selyem, valami hűvösség a szivemen"

Az olyan sokatmondó, hogy ki hogyan és mitől-kitől búcsúzik, hogy mit fáj itthagyni, nekem az emberek kevéssé fájnak, olyan lettem mint egy madár, egyedül (is simán) repülök, kevés emberhez kötődöm igazán, bár Dét azér szívesen magammal vinném, mennék én, de ti úgyis folyton csak dugtok, persze a legfájóbb pont a családom a bajban, önzésem szeret; tényleg elmész? nagyon úgy néz ki. jójó, csak próbálkozom, csak a mozit, csak azt tudnám feledni, a budapesti mozik nagyon fognak hiányozni, gyorsan meg kell néznem az összes valamirevaló filmet mert egy filmbuzi vagyok, a könyveimtől is búcsúzkodom, cirógatom őket a szememmel a polcon, búcsúzom a lakásomtól, egész elhibázott életemet siratom, óigen, picire zsugorodik egészen a szívem úgy fáj, az agyammal simogatom, segítünk neki, egy szentimentális ribanc vagyok, hámost mit tegyünk, tudtuk mindig is ezt, komplex vagyok, fát nevelek, gyerekek, nincs kedvem befejezni a postot, nem volt kedvem már elkezdeni se, kiírni nem kell félnetek, kéne beszélni sokat, van miről de beszorul, beszorítom egészen, mondtam én ezt már, mondom újra, ne mondjam még egyszer!, heh na jó, ismételjük át a leckét, leírni, gyerünk, hogyaszongya (magad idéző szikár alak, olálá) igazából sosem arról beszélek, amiről szeretnék. Egyszerűen vannak dolgok, amikről nem tudok beszélni senkinek. A dolgokról, amikről nem beszélek senkinek, csak én tudok. A dolgokról, amikről csak én tudok, sosem tud meg senki semmit. Ha beszélnék róluk, akkor mindenki más tudná, hogy miről van szó. De én hallgatok. A dolgokról. Amikről beszélni szeretnék. És hiába volna egy jó barátom, akinek beszélhetnék róluk. Nem beszélnék. Nem beszélek.

hétfő, október 27, 2008

"csak az elmenőkkel vannak bajok, mikor elmennek és én ott maradok"

Jaj, kislányom, a humorodat is elviszed magaddal?

"Már megint ez a (recesszió), már megint ez a lehangoló hangulat"

Dé: Szerintem egyetlen szakma van, aminek a képviselői nincsenek veszélyben a válság miatt, mert nagy szükség lesz rájuk hamarosan.
Mo: Nocsak, mesélj, kik a kiválasztottak?
Dé: A pszichiáterek.

"Well cmon"

akartam egy olyant, hogy legyen nekem, igen, azér hogy legyen, mer nekem minden jár, mer én úgy járkálok a világban mintha bármit megtehetnék, you know, én nem hiszem, hogy ez baj, vagy ha baj, hát legyen, vállalom, állok elébe, bátorságpróba, ehhe, igazságtalanok vagytok ej, szóval akartam egy ilyen elmagyarázósat, hogy "azért mert", aztán persze gyorsan rájöttem, hogy az ilyen azértmertek nem játszanak, suták, ostobácskák, olyanok mint egy kontextus nélküli fénykép, halottak, érdektelenek, mozdulatlanok, elvész a lényegük nekik, merhogy nem megbeszélhető, nem előadható, nem interpretálható leginkább így rondán mondva, hogy összetalálkozunk a metrón, a duna parton, az utcán, a zebránál, a fürdőszobában, az ágyban, egy bulin, egy kocsmában, összeütközünk majdhogynem, egymásba mászunk egészen, egy tányérból eszünk, kacsintunk, szemezünk, nevetünk, hogy van neki az a nézése, ahogy rátekeredek, hogy van nekem az a nézésem, ahogy rátekeredek, meg a felidézős, hogy és akkor így ültél, úgy néztél, így néztem, úgy néztünk, néztél, néztelek, ezt írtad, azt mondtad, úgy gondoltad, nem hitted, nem hittem, elhittük, elmentél, elmentem, elmentünk, elmegyünk, de tényleg nem mertem elküldeni, és tényleg nem merted elküldeni?, elküldted, elküldtem, de te nem, nem hiszem, nemár, de igen, mi igen, nem, én akartam, te (nem) akarta(m)(d), te akartad, te írtál, én írtam, felszedtelek, nanemár, egyértelműség, ráció, irráció, a szagod, a szemed, mollyblúm, nem vagyok molliblúm, ki az a molliblúm, jó együnk, csak kicsit csókolózzunk még előtte, jó, menjünk, csak kicsit csókolózzunk még előtte, jó, szálljunk le, csak kicsit csókolózzunk még előtte, jó, zuhanyozz, csak kicsit csókolózzunk még előtte, jó, aludjunk, csak kicsit csókolózzunk még előtte, jójójó, nekem jó, neked jó, nekünk jó, jó, jó, _j_ó_ and now im ready to close my eyes, and now im ready to close my mind, and now im ready to feel your hand, and lose my heart on the burning sands, and now i wanna be your dog, now i wanna be your dog.

vasárnap, október 26, 2008

Kedves tévénéző gyerekek!

Úgy főzök mint kettő isten. Szerelmes vagyok magamba. Csak ennyit akartam. Szevasztok. Heló. Vége. Ne olvassátok tovább. Ne. Mondom ne. Ne.








PS.: Hogy mit mondtál? Hogy mázlista vagyok? De most azért mert jól főzöl vagy azért mert szexmániás vagy?

péntek, október 24, 2008

this time last year (slave to the wage post rewind)

Érzem én, hogy boldog leszek az új munkahelyemen: az egyik cigiszünetben például egész istenesen tökön döftem egy kedves kollégámat a csocsóasztal egyik rúdjával.




PS:
K, M [18:17]:
mar csak egy hetig leszel
K, M [18:17]:
izgi nagyon
K, A [18:17]:
nagyon fura, de király persze
K, M [18:17]:
es ket het mulva irany olaszorszag
K, A [18:17]:
az előbb kicsit elkámpicsorodtam
K, M [18:17]:
mikor?
K, A [18:18]:
a konyhában, hirtelen eszembe jutott, hogy kábé most egy éve vagyok itt
K, A [18:18]:
és azért jó volt, na
K, M [18:18]:
tudod mindent akkor kell abbahagyni amig jo
K, A [18:19]:
a csúcson kell abbahagyni?
K, M [18:18]:
igen
K, A [18:19]:
itt az idő...

Kedves Bálint Ágnes!

Nem szép dolog.

slave to the wage vol. 30 millió

Érted, emberek halnak éhen a világban, háború, erőszak, betegségek, lófaszka, erre ennek a nőnek arra van kedve és energiája, hogy Outlookból kioktasson, nevetséges bolhacirkusz, atomot most, akarom.

so sad...very sad indeed

A hímnemű barátaim nagyjából mind magasról szarnak a fejemre mióta járok valakivel. Nem örülök.

Tükör által homályosan

Mámmegin a démonizált skizofrénia, mámmegin egy sátáni kislány aki felnőve apácaként nyugszik meg egy tök sötét (tükörtelen) kolostorban (oké, nem isten húzta ki belőle a gonoszt, már kiszállt belőle hamarabb, egész pontosan egy pszichiáter találta meg a megoldást: fifikásan kiűzte belőle a démont, remélem néhány szcientológus kitépte a haját az idegtől, hehehe), mámmegin egy olyan horror, ami erős képekkel indít, meg hirtelen ritmusváltásokkal és zajokkal sikeresen ijesztget, de aztán ugye jön legfőbb ellenségem, a kurva transzcendens, a gonosz maga, húhajajjaj és az egész szánalomba fordul, de persze megvan azér a klisécsavar is a végén, najó, a tudatalattimba remélhetőleg sikeresen beépült az állkapocsletépés, meg a titokzatos ajtóbecsapódások és sikolyok, félni jó, bárki megmondhassa és hát szerintem mondjuk egy friss kapcsolatban remek elsőmozis darab ez (sokkal inkább mint valami ráutaló magatartásos romantikus szarság, tudjátok, a szerelmes-házasságos, mondjuk én amúgy sem értettem sose, hogy egy szerelmes párnak mér kell feltétlenül más szerelmes párokat bámulni, mikor nézhetnének mondjuk holocaustos dokumentumfilmet is, oké, persze, kell a megerősítés, értem mégis, megfejtettem, isten vagyok, yea), mer lehet rémülten egymás kezét szorongatni, odabújni, borzongva vihogni, a film után félős szexet gyakorolni; határozottan kedves dolog a rendezőtől, hogy ijesztgetve romantikát generál, nohát, meggyőztem magam, csudajó film ez, összehozza az embereket, egyesít, újraegyesít, boldoggá tesz, megsegít, remek.

politikus

Én csak azt nemértem, hogy ha én személyszerint fejbedobok egy rendőrt egy 3 kilós macskakővel, v megküldöm egy molotov koktéllal, akkor az (nem vagyok jogász, szal nem tudom a pontos jogi kategóriát) de kvázi gyilkossági kísérlet, míg ezek a kedves rendszerető kapucnis úriemberek csak a véleményüket nyílvánítják így ki:) Nembaj, támogassuk őket, h igen gyerekek ügyesek vagytok el kell üldözni a mocskos kommenistákat.:)Meg rendőrterror... Vazze gyerekek, nézzünk már meg pár G8 csúcsról készült videót, a magyar rendőrök kb simogatják a buksijukat az itteni Árpádleszármazottaknak ahhoz képest, hogy a külföldi rendvédelmi erők mit csinálnak az ugyanígy viselkedő tüntetőkkel (és most nem 3ik világbeli országra gondolok, hanem akár a németekre is). Meg a másik... Amit már sok helyen említettek, szal ismétlés... Ezek a yoképű, ámbár kicsit hajhiányban szenvedő, fázós arcú gyerekek mennyit tesznek bele abba, hogy az általuk átalakított városképet helyreállítsák? érts: adózás intézményeHajjaj, minnyá jön, hogy mocskos komcsi meg zs. bérenc vok, meghogy nemtok hejjjjesen írni:D

csütörtök, október 23, 2008

“We are all born mad. Some remain so.”

Szerintem az istenhit nem menedéket nyújt, hanem még jobban összezavar.
Szerintem az istenhit nem menedéket nyújt, hanem még jobban összezavar.
Szerintem az istenhit nem menedéket nyújt, hanem még jobban összezavar.
Szerintem (?!) az istenhit nem menedéket nyújt, hanem még jobban összezavar.
Szerintem (?) az istenhit nem menedéket nyújt, hanem még jobban összezavar.
Szerintem (!) az istenhit nem menedéket nyújt, hanem még jobban összezavar.
(Szerintem) az istenhit nem menedéket nyújt, hanem még jobban összezavar.

Az istenhit nem menedéket nyújt, hanem még jobban összezavar.


(Worship, reverence és temple? Hogy ezeket hogy írják? Kicsit aggódom, akarsz róla beszélni?)

http://www.youtube.com/watch?v=xi_I8wHvijk

Évekig hallgattam, olvastam, írtam, hogy nem monogámok, nem szabad hinni nekik, nem szeretnek, nem eléggé szeretnek, nem úgy szeretnek, le az illúziókkal, le a családdal, le a gyerekkel, menekülj, make love and war, aztán meg tessék, beletolnak az arcomba egy olyant, hogy csak nézek, hogy ezt így is lehet, csak álmélkodom, hogy nahát, van még olyan normál eeg-görbéjú nő, aki mer szülni, mert pont elég szeretet veszi körül ahhoz, hogy eszébe se jusson félni.
Respect.

MMF (Váci úti életkép)

Na Fanni, mit gondolsz, kidobjam?
Nyávog egyet és szakítunk, bazmeg?

szerda, október 22, 2008

Te ilyen baszós-kardozós csaj vagy, nem?

cirrus, stratus, cumulus, nimbus

hunyorogva, szájbeharapva, gyomorrándulva, körömrágva, fejvakarva, sóhajtozva, vállrángatva, kénytelen-kelletlen elismerem, hogy időnként én is bántok másokat, nem érzem úgy, hogy beszélnünk kéne, számomra testidegen ez a fajta sértettség, jaja, hallottam már másoktól hogy van ilyen, nade, amúgy belegondoltál már, hogy teljes három hét sincsen hátra a nagy szittya világban?, asszem leginkább egy hercig agglegény albérlőre vágyom, mondjuk valami pedáns bankosra, aki esténként kötényben főz és csivavát sétáltat, egy ilyenben megbíznék, vízióim vannak folyamatosan mindenféle torna szakos albérlőkről, olyanokon képzelgek, hogy majd albiavató buli keretében gázálarcban felszedik és rituálisan elégetik a parkettát, aztán terrorizálni kezdik a kedves kutyás nénit a harmadikról, aggasztó a bizonyosság, hogy mindenki bolond, egyre később jövök dolgozni, manapság már örülhetnek ha tizenegykor megjelenek, szemlesüt, sokdolgomvoltelaludtambocs, most kéne bent lennem, ma mi a francot hazudjak? mondd, hogy "ma reggel nem szoptam le, de tök jót beszélgettünk", nem szoktam hazudni, diplomata sem vagyok, nem, ijedtemben ferdítek csak mindig, mer az igazság sokszor nem szalonképes, nem támogatott, törvénysértő, arcpirító, udvariatlan, nemtom mondtam-e már nektek, hogy nekem lenni jó, life is a sexy bitch, olálá, ma csak egyszer gondoltam a jövőképemre szorongva, a jövőképem egy stratocumulus, egy nimbostratus, egyegyegyööö rémisztő cumulonimbus leginkább kéremszépen, meteorológus család, yea, mosmivan, hát ilyen jövőképnek is lenni kell, hát nem lehet mindenkinek bárányfelhő, pipacsos rét meg szép zöld hegyoldal, btw a hős forradalmárokat idén leküldeném a pusztába, harcoljanak ott a fletó ellen, csőcselékbuszok óránként a népligetből, micsoda látomás gyerekek, megadjuk a módját, éjjen a haza.

kedd, október 21, 2008

"Oh mein liebe Strauss, the life is hard" (sportpost)

Eltört a seggem.

soulmates never die vol. 965843

Ma: Nagyon érdekli a gyógypedagógia, szerintem el is végzi majd a gyógypedagógia szakot.
Mo: Nyilván érdekli ha veled van.
Ma: Ne dumáljál, te is sokáig velem voltál, egyébként meg utállak, gyűlöllek, soha többé nem szólok bele a telefonba mikor hívsz.

Molly Bloom respect

Ne is haragudjatok, de enyém az év lávsztorija és nem, ne tiltakozzatok mer fölösleges, pontosan tudom mit beszélek: az előbb részletesen leírtam valakinek és magam is megdöbbentem a tömény hiperromantikán, hát igen, vállvereget, kalapot le, wow, nomeg ejha, háromra tapsvihar, gyerünk, igen, köszi, heló.
(:földig hajol)

hétfő, október 20, 2008

Kedves tévénéző gyerekek!

A fél karomat odaadnám egy kis szexért. Stop.


Egyszerűen nem értem mi a francér megy oldalt béltisztító méregtelenítés, mikor a holocaustról, a kommunizmusról meg Csernus Imréről okoskodunk itten folyton, amúgy meg az sem túl igazságos, hogy titeket szórakoztatlak, amikor nekem a titkos érzéseimről kéne a titkos blogomban titkosan értekeznem, az aljas, mocskos, perverz kis rejtegetnivalóimon csámcsogni, hemperegni a fájdalomban, percenként bejegyezni mindenféle szerelmeset, elemezni a sértettségeimet, a működésképtelenségemet, gratulálni magamnak a jóságokért, sírva hányni, játszani a tetűkkel, szófosni magamnak, de sajnos nem megy, a titkos blogom tök üres, ezér aztán introvertálódni akarok MOST.


"szeretünk a valósággal szembesülni bébi"

miert nem neztek sose pillangos rajzfilmet bakker, holokauszt, terror, abortusz, betegek vagytok teljesen

apró

Az idő múlásával kellemetlenül fokozódó, spontán sírást és heveny szívfájdalmakat generáló beteges sérülékenységem ingyen elvihető. Válaszokat a jeges tekintetű pszichopata akarok lenni jeligére várom a kiadóba.

"sérült vagyok, úgy látszik, sírba visztek jaj jaj (Teljesen kikészülök, Gyuszikám!)"

azt képzelem sokszor, hogy a fejembe belelát mindenki, látja és érzi az összes örömöt, bánatot, sérülést, tébolyt, fájást, az összes "előzményt", valahogy mindig meg is vagyok sértve, ha nem szeretnek feltétel nélkül, ha nem ér(t)(z)ik automatikusan, hogy én mit miért és hogyan (nem), ha nem fogadják el az összes belőlem kiömlő betegséget és abnormálist és gonoszt, ha nem érzik, hogy én ezt nem azért, nem úgy, nem rosszból, nem bántásból, nem direkt, nem, nem, nem, hogy én csak véletlenül, csak betegségből, csak fájdalomból, csak sérülésből, csak sértettségből, csak, csak, csak, innen táplálkozik a trükkös megbocsátós hajlamom is, te sosem haragszol senkire, valahogy bízom abban, hogy mindenki sérülésből, fájdalomból, betegségből, tudatlanságból, hogy sosem direkt, tévedsz, a geciségnek nem mindig van oka, van aki geci és kész, fennen hirdetem magamról a gonoszságot pedig, önvédelem, ön védtelen, ez nem mentség és hiába hát a bánat, legyintsünk, de ha mélyen titkolod, hogy valójában mit gondolsz és mindent ellentétesen mondasz és teszel, akkor soha senki nem fog hinni neked, kis idióta vagyok, három éves, kérem a pöttyös labdát, regresszió a javából, ja nem, bocs, a progresszió az hiányzik, na még regresszió sem, remek, maradjunk seggmagasságban

vasárnap, október 19, 2008

furious anger

Az egyik tanítványom mesélte, hogy neki milyen nagyon jó volt tegnap, mer elment a Csernus valamelyik üvöltős bulijára és ott aztán húha és de nagy ember ő, merhát hogy megmondja a frankót és ez kell nekünk, mindent letagadó, szar hazug gyáváknak, tolja csak a bogarunkba az Imre a tutit, blablabla, merhogy tök faszán balhézott tegnap is egy gyászoló lánnyal, az élveboncolás az nagyon izgi; hátnemtom, ha a Csernus ordítani kezdene velem, én visszaordítanék, hogyaszongya Imrém, gondold ezt át még egyszer, oszt utána üvöltsél, vagy ilyesmire gondoltam. Esetleg még tökön is rúgnám búcsúzóul, és odavakkantanám (najó, ingerülten ugatnám, ő a zajt szereti meg az agressziót), hogy Imrém, beszéljünk róla legközelebb, akarod?

beszélni akarok róla

Tegnap megállapítottam, hogy a náci propaganda sokkal ütősebb volt mint a kommunista, merugyanis ha én a kettőt egymás mellé rakom és elképzelem, hogy mi az, ami engem lenyűgözne és fanatizálna, hát sokkal inkább ez a fritzes, bevonulós, menetelős, németül agresszíven ugatós, alaposan megtervezett birodalmi kegyetlenség egy (több) tébolyult vezérrel, mint a csepülapugongyolás, termelőszövetkezetes, zsírbeszolgáltatós, kuncogva vimet hirdetős, gügyögve láb alól eltevős szarhalmaz.

péntek, október 17, 2008

TGIF

Akartam egy ilyen szép hosszú gyűlölködőst a nőgyógyászati klinikáról, a vele szemben lévő temetkezési vállalkozásról, a szülőszoba előtti futófényről, a helyes koraszülöttről, a rákos nő miatt lelkendező medikáról, Jánosról, aki Annának szólít, miközben a monitoron bámulja a méhemet, Jánosról, aki miatt hangosan felröhögök kínomban, mikor két hét plátói házaséletre ítél, bezony, az egész vágóhídi hangulatról olyan szépet tudnék, hogy sírva olvasnátok, yea, de elfáradt bennem az indulat: mostanra csak a tompa bánat maradt az egészből, a rossz érzés, hogy nem az anyámat hívom egyből ha baj van, hogy az anyám az utolsó, akinek elmesélem, hogy baj van, hogy az anyám, a bástya, már nem bástya többé.
Azt hallottam, hogy az ember akkor nő fel igazán, ha meghal az anyja.

párbeszéd

Na és honnan van pasid? A boxról?
Nem, nem a boxról. A pasim egy ember.

SZNYSZ vs B

Azon gondolkoztam a hetesen (gondolatébresztő hely, én mondom nektek feleim), hogy a Szimpla Nyelvszakos (a továbbiakban SZNYSZ) mennyivel undorítóbb mint a Bölcsész (a továbbiakban B), merhogy egy SZNYSZ-nek nem ciki, hogy ő ostoba, míg B piszkosul izmozik azon, hogy megmutassa, ő is valaki, ő is tud valamit, ja nem, bocsbocs, ő AZ, aki tud valamit, ő mondja meg a frankót, a tutit, mer ő a know-how maga.
Egy B kéremszépen művelődik, beszél, magyaráz, kifejt, meggyőz, győzköd, sznobul, politizál, érvel, vitázik, idéz, szaval, ír, egyszóval dagonyázik a saját kis világában, míg a bamba SZNYSZ egyszerűen csak korlátolt hülye, akit nem érdekel az égvilágon semmi, aki nem művelődik, nem olvas, nem tájékozott, nincs véleménye, nem reflektál, nem szereti az irodalmat és nem is tesz úgy, mintha; nem, ő nem érez kényszert, hogy elhitesse a világgal, hogy ő is tényező, nem képzel magáról az égvilágon semmit, őszintén (és ezért tulajdonképpen tiszteletreméltóan) vállalja, hogy semmit sem tud: ő kéremszépen jól-rosszul megtanult egy (két) nyelvet, oszt jónapot; jóvan, nyughassatok, gondoljatok a nemingre mielőtt, emlékszem, elsőben a főiskolán időnként annyira megfeküdte a gyomromat pár irodalom szeminárium, hogy matek példákat kezdtem megoldani otthon.
Tulajdonképpen nemtom melyik idegesít jobban, sőt, még magamról sem döntöttem el, hogy hová tagozódjak, természetesen igyekszem a nemingem-álláspontot erőltetni, de ti persze most nyilván kaján vigyorral besoroltok valahová, fene a pofátokat, amúgy van egy férfi, egy macska, a szakács, a tolvaj és hát.
Btw asszem még nem említettem, hogy minden egyes orgazmus után meg akarok térni, szóval csak most, csak itt, csak nektek, voila, magique és off I go.

csütörtök, október 16, 2008

csüggedt

A túlfejlett humorérzék akadályozza a brutális perverzió elhatalmasodását.

helyzetjelentés

Ne is haragudjatok, de fantasztikus teljesítménynek tartom, hogy csak kétszer aludtam el a Batman alatt, tudomtudom, kultúrsznob vagyok - ordas nagy tévedés ez azér ám, merhogy én csak egy szalonnafaló proli vagyok, aki véletlenül egyetemre tévedt, jajó igaz, hát éppen azért vagyok eltartott kisujjú izé, szabadulnék a gyökerektől, a sötét múlt nem emel fel, na persze -, meg kell az ilyent lincselni, Joker kis cukorbaba volt az már igaz, de a többi faszsággal ne fárasszon senki plíz, köszi, mondjuk bevallom, szerintem nem Heath Ledger volt istentelenül fasza, hanem ez egy nagyon hálás szerep, hát hogynemár, én is imádom előadni a Váci úti sátánt, mosmitnéztek, ez egy annyira abnormális kapcsolat, hogy ne is próbáld a normális paráidat erőltetni benne, helyeshelyes, nekem való minden ami törvényen kívüli, valami baj van a jövőképemmel még mindig, nehézkes ez a felnövős-projekt, meg persze szörnyen unalmas is, a múltkor például próbáltam végiggondolni, hogy mit várok az élettől blablabla, de félúton abbahagytam mer nincsen kedvem várni semmit se, jöjjön az élet, aztán csináljuk, sej.

szerda, október 15, 2008

"soulmates never die"

M: A szerelmes emberekkel nem lehet röfögni semmiről, folyton csak kibaszott unalmasan a pasijukról vagy a nőjükről dumálnak.

slave to the wage (végjáték)

N, N [14:14]:
és a chates dologba beleolvastál már?
N, N [14:14]:
bele?
N, N [14:14]:
bele?
N, N [14:14]:
bél
N, N [14:14]:
bél
K, A [14:14]:
belé
N, N [14:14]:
és találtál jókat?
K, A [14:14]:
nem, még nem, szerintem csak akkor lesz majd időm ha htb leszek triesztben
N, N [14:15]:
lehet ám, hogy akkor majd hiányozni fogsz
N, N [14:15]:
ez előfordulhat
N, N [14:15]:
trieszt más világ
N, N [14:15]:
messze van
K, A [14:23]:
namivammá, érzelgősködünk, érzelgősködünk?
N, N [14:23]:
love me bitch
K, A [14:23]:
najó, kicsit megnyugodtam most

N, N [14:32]:
úgy volt hogy ma a nemi erőszakról fogunk chatelni búcsúzásul
K, A [14:33]:
igenis. toljad

Kedves tévénéző gyerekek!

Philip Larkin:Sírfelirat
Elfuserál mamád, papád
Talán nem is szándékosan
Átadják az összes hibát
Sőt némi plusszal toldva van
Cukros erénynek szitka szállt
Amikor ők voltak soron
Az ódivatú ostobák
Őket tolták el egykoron
Nyomorúságot adsz tovább
S mint sziklás part, úgy mélyül az
Amíg lehet, lépjél ki hát
És ne vállalj utódokat
Szóval az van, hogy hamarosan elkezdem írni a Lynch-szakdolgozatot és feltétlen szeretném Laura Palmer személyiségét hosszasan elemezni, merhogy nem mindennapi leányról van itten szó ugyebár, ő kéremszépen egy hülye kurva, aki bárkivel kefél kokainért vagy puszta szórakozásból, amitől aztán elveszíti hamvasságát, emiatt sírdogál, retteg, az ördöggel kokettál (najó, ki tudja mi volt előbb, mer lehet, hogy Laura eleve a sátán kiválasztottja, jujjuj, az angyali kislányt megdugja majd megöli a csúnya gonosz (fél)sátán papája, jajjaj), pedig ő tulajdonképpen maga Jézus, meghal a promiszkuus amerikai tinik bűneit megváltandó, csuda egy lány; milyen fasza, hogy bármit de bármit belemagyarázhatok és akkor sincsen több értelme, fú, gyerekek, ívhegesztő akarok lenni, de legalábbis pörköltet reggeliző dobozgyári munkásnő, szeretem az egyszerű, egyértelmű dolgokat, a fényeket az alagútban, merhogy everything our parents said was good is bad. Sun, milk, red meat, college...

kedd, október 14, 2008

fyi

Ebéd közben akciódús, alternatív Mekk Eleket rendeztünk, amelyben Eleket közveszélyes munkakerülésért körözik és Ratkó Anna kiveti rá a gyermektelenségi adót.

"és csak mi ketten a táncparketten"

zsigeri nevetünk sokat-parti
a sodrósságod mögött olyan nagyon törékenynek (és töröttnek) tűnsz

hétfő, október 13, 2008

perverz

joy division a napsütötte sávon

M&M

Hogy képzeled, hogy azelőtt másokkal dugtál?
Valahogy el kellett töltenem az időt, míg találkoztunk.

"Szeretem a rendet. Ez az álmom. Egy olyan világ, melyben minden csendes és mozdulatlan, minden tárgy a végleges helyén van, rajta a végleges por."

hübrisz jellemzi a viszonyulásunkat önmagunkhoz, hiszen úgy kísérletezünk önmagunkkal, ahogy azt semmiféle állattal sem engednénk meg magunknak, s élvezettel és kíváncsian boncoljuk lelkünket elevenen: mit érdekel már bennünket a lélek ’üdvössége’!
K, A [11:16]:
nade hol itten az inner poise?
K, A [11:17]:
a letisztulás, a buddha üzemmód?
K, A [11:17]:
a felnövés, a felelősségteljes élet meg ezek a szarok?
N, N [11:17]:
te ilyesmire törekedsz?
K, A [11:17]:
(ezeket kérem karácsonyra)
N, N [11:17]:
az ember nem fejlődik, csak szottyad szerintem
K, A [11:17]:
oké, akkor szétbaszok mindent, köszi, heló
N, N [11:18]:
welcome any time
N, N [11:18]:
minden napra van egy ilyenem
K, A [11:18]:
minden napra egy mese, yea
K, A [11:18]:
holnapra mit tartogatsz?
K, A [11:18]:
valami ízelítőt esetleg kaphatok?
K, A [11:18]:
csak hogy legyen kedvem bejönni dolgozni
N, N [11:19]:
hát ha ma a szöttyedős volt,
N, N [11:19]:
akkor holnap az agyvérzéses lesz
N, N [11:19]:
tényleg a nemi erőszakról meg nem is chateltünk
K, A [11:19]:
szerdán beiktatjuk, díl?
elég sokat vártam én ettől a reggeli telefonkonferenciától, gondoltam majd visszaránt, megtart, odabasz, torkon ragad a kagylón át, megráz, gyere vissza, legyél itt, itt legyél, a liftben mélyen a szemembe nézett egy fiú, micsoda pofátlanság az aurámba korán reggel behajolni, szép napot és sok boldogságot kívánt mikor kiszálltam, truck route, ez volt a cipőjére írva, ő a szemembe, én a cipőjét, van ilyen na és, be clear every day, every evening, mire gondolsz? az öngyilkosságra, petite mort pedig, a női agyban valahogy egyszerűen festenek a dolgok, a szerelem miatt felkötöm magam, keresd a nőt, ugyan, bullshit, ian curtis forog a sírjában, bár tény, hogy öngyilkosnak lenni gagyi, háthiszen az anything goes-világban az öngyilkosság nem megoldás, nem menekülés, nem hab a tortán, nem szánalmas, nem szomorú, nem heroikus, nem vicces és persze nyilván azér megoldás, menekülés, hab a tortán, szánalmas, szomorú, heroikus, vicces, I'm ashamed of the person I am, az öngyilkosság csak a torz vigyoros önzés egyik fajtája, anna, annyira aranyos ez a cica, van hozzáférésed a mailboxhoz?, nekem nagyon kell vigyázni, anna, meg kell tanulnia a határokat felismerni, egyensúlyozni kell, résen kell lenni, résnek kell lenni, elveszni kell, túlélni kell, vékony jég, a határokat nem találom, szeretni kell, nem túlszeretni kell, nemfélni kell, gyűlölni nem kell félnetek, feleim, időnként megszáll a sátán, én mondom nektek, ha nem az akkumulátor diszkontra nézne az ablakom már rég elvesztettem volna a józan eszem, hát hogy képzeled, hogy szerelmes vagy? nem egyedül kell lenni, nem pokolra a kapcsolatokkal, hát ki vagy te, hogy össze-vissza beszélsz, he? nemfélni kell, vigyél innen, ráció, irráció, (He takes out the handkerchief.) Since that's the way we're playing it... (he unfolds handkerchief) ...let's play it that way... (he unfolds) ...and speak no more about it... (he finishes unfolding) ...speak no more. (He holds handkerchief spread out before him.) Old stancher! (Pause.) You... remain. (Pause. He covers his face with handkerchief, lowers his arms to armrests, remains motionless.)

vasárnap, október 12, 2008

"She's lost control and she gave away the secrets of her past"

Ha nem ölelhetem keblemre az egész világot, hát leköpöm.

Ahelyett, hogy írnék az életről, élem, jójó, kicsit loptam Adrian Mole-tól, Adrian Mole bekaphassa, egyedül repülök és mindenféle filmszakadásokat ragasztok albumba, szeretem magam, jó ember vagyok, szeretem magam, jó ember vagyok, a (jó) mantrák kora (lejárt), utálom a sötét indulatnak még a lehetőségét is, a sötét indulatnak egyszerűen nincsen létjogosultsága, kérem kapcsolja ki, a (rossz) mantrák kora (lejárt), szeressük egymást, láv, písz, ánusz és még egy ember.

Ha nem ölelhetem keblemre az egész világot, hát leköpöm.

"Try again. Fail again. Fail better."

szégyenemben el kell költöznöm a világból

péntek, október 10, 2008

yea

2008-10-10 14:40:36
dé azt mondta, hogy mindig úgy kell baszni, mintha az lenne az utolsó.
- - - " - - -

2008-10-10 15:09:45
wow, micsoda vadromantika:)
- - - " - - -
2008-10-10 15:10:36
aha. nagyon nevettem. aztán csak igaza volt. :)
- - - " - - -

2008-10-10 15:12:49
hát, élni is így kéne - minden nap a potenciális utolsó nap -, nem, ez nem is romantika, ez buddhizmus
- - - " - - -
2008-10-10 15:17:49
te mit csinálnál aznap?
- - - " - - -
mocskosul berúgnék:D
- - - " - - -
2008-10-10 15:19:03
kivel? :)
- - - " - - -
egyedül, valami hegy tetején, abroncsos szoknyában:)
- - - " - - -

"borderlining schizo"

Egy kérdésre szeretnék (most) választ: Te magad kommentezed a bejegyzéseidet (kinézném azok után, amiket olvastam) vagy valaki más, aki felvállalta az örök opponens szerepét?

szerda, október 08, 2008

helyzetjelentés

gyerekekgyerekek, az emberek ki vannak éhezve a tébolyra, én mondom nektek, barátkoznak velem, érthetetlen, ma szembejött a móriczon egy százötven magas kattant kölök, megállt előttem, rám mutatott és azt mondta heló, téged ismerlek, nem szeretem az ilyen rámolvasós őrülteket, a transzcendens ilyenkor megjelenik, ezek tudnak rólam valamit, acéllappal a fejükben idegen lényekkel kommunikálnak, persze nyilván csak látomás volt, megin nem aludtam semmit, szegény tanítványomat félholtan instruáltam, gonosz voltam és hisztérikus, nyilván ezt szereti, meg tudom ám magyarázni a coldplay-t (mindent meg tudok magyarázni), chris martin-nak csudaszép orra van, mocskosul álmos vagyok, nem férek a bőrömbe, sírok, nevetek, sötét verem.

ójessz

kedd, október 07, 2008

Yeux Glauques

Na, hazajöttek a poltoxikomán postaláda kulcsok, az egyik részegen Ezra Poundot szavalt, for an old bitch gone in the teeth, for a botched civilization, adtam is neki gyorsan egy tarkóst, a másikat a detoxba küldtem, elképesztő, hogy már a tárgyakban sem bízhat az ember...

ahogy a dolgok vannak

van abban valami hihetetlenül intim, ahogy egy szerelő birtokba veszi a lakásom, trappol fel-alá, szűrőkről magyaráz nekem(!), ledobja a pulóverét a székre, bemászik az aurámba a csőgörényével, a szétrohadt hajdarabjaimat kotorássza a lefolyóból, gyerekek kidobok mindent, menekülök, elhagyok mindenkit, megtaláltam néhai irodalomkritika puskámat egy rohadt narancs alatt, kéne mosmár aludni mer rossz vége lesz ennek, a do meg a does valahogy megkavarja az agyamat, meg, azt meg, türelmetlen, gonosz és lassú vagyok kialvatlanul, a rossz ritmusú órákat utálom, csak nyúlnak, nyúlnak és nem vezetnek sehova, olasz maffiózókat fogok tanítani, ez lesz a sorsom érzem, egyszer a Bonnie és Clyde nevű helyen valami arab tequilával itatott egész este és könyörgött, hogy tanítsam angolra, szerintem már az első körnél elképzelt csadorban, végül sikerült megmenekülnöm, allah legyen velem, a mellettem ülő lány hangja felér egy-egy kötőtűszúrással az agyamba, ne ordíts már az istenért (nem, nem mondom), az anyám madáreledelért megy a piacra én meg sírok kicsit ahogy elképzelem, meg vagyok zavarodva azt hiszem, aludni kéne mosmár mer rossz vége lesz ennek és akkor azt még nem is mondtam, hogy annyira rettenetesen nagyon, hogy.
update:
N, N [12:26]:
Milyen volt tegnap szeretkezni Rózsa Elekkel?
K, A [12:42]:
remek. a csőgörényével hatolt be
N, N [12:43]:
még
N, N [12:43]:
részleteket
K, A [12:46]:
megkért, hogy senkinek ne beszéljek erről
K, A [12:46]:
nagyon intim, nem adom ki eleket
K, A [12:47]:
mélyen szeretjük egymást

hosszú, ámde (és még mindig 1. egy. _e_g_y_)

N, N [16:25]:
Azok sem maradnak ínyencségek nélkül, akik magyar programunkat kísérik figyelemmel.
N, N [16:25]:

ekkora fasz mondatot
N, N [16:25]:

az lesz a sorsom, hogy ilyeneket fordítsak
K, A [16:26]:

gyönyörű igen

K, A [16:26]:

sokat fogsz dühöngeni

N, N [16:26]:

rengeteget
N, N [16:26]:

VÉGRE!
N, N [16:26]:

Az ocsmány kurvabölcsész szutykok
K, A [16:26]:

az apátia már nem elég jó neked?

N, N [16:26]:
herélt nyálverését
N, N [16:27]:

bassza meg
K, A [16:27]:

a bölcsészposvány szánalmas

N, N [16:27]:
soha nem volt elég jó
N, N [16:27]:

én maga vagyok a tűz, dont you know?
K, A [16:27]:

fogsz eltartott kisujjal tarr béláról értekezni?

N, N [16:27]:

válltöméssel
K, A [16:27]:

nyálcsorgatva tarisznyát húzva magad után?

N, N [16:27]:

és izzadt tenyérrel
N, N [16:28]:

dajerolt vörös hajjal
K, A [16:28]:

meg beszélhetsz a kommunizmusról is mindenféle büdös szakállú bölcsésszel

K, A [16:28]:

az már egy másik tanszék

N, N [16:28]:

amikor ilyen bölcsészborjú öklendezését olvasom akkor kedvem lenne
N, N [16:28]:

fogni a kordgatyás kurvát a könyvtári könyveivel
N, N [16:29]:

és elvinni egy pornóforgatásra
N, N [16:29]:

Basszál bazdmeg
N, N [16:29]:

utána irogass
N, N[16:29]:

basszál kicsit
K, A [16:29]:

utána vidd a bányába őket

N, N [16:29]:

megvan a farkad, az agyad is megleled előbb-utóbb
N, N [16:29]:

oké
N, N [16:30]:

de ott is pörög a kamera
K, A [16:30]:

persze

K, A [16:30]:

bassz bányába
n
N, N [16:30]:

koszosan basszál
N, N [16:30]:

ne mosolyogj. úgy basszál, hogy az senkinek ne legyen jó
N, N [16:30]:

de mindenki tanuljon belőle
K, A [16:30]:

basszál néger?

N, N [16:30]:

magyarosan basszál
N, N[16:30]:

pszeudónéger barom
K, A [16:30]:

(nem láttad a helyzetek és gyakorlatok című beteg filmecskét?)

K, A [16:31]:

paprikásan bassz

N, N [16:31]:

nem kérlek nem láttam
N, N [16:31]:

szalonnásan bassz
N, N [16:31]:

bajusszal, fitymával a saras seggedet
N, N [16:31]:

riszáld előre-hátra
K, A [16:31]:

abban dugja a feka tanár bácsi a tejszőke tanítványát imígyen rasszista monológra buzdítva

K, A [16:31]:

kellemes darab

N, N [16:32]:

ki rendezte
K, A [16:32]:

könnyű váci úti estékre

N, N [16:32]:

kovi+alföldi?
K, A [16:32]:

todd solondz

K, A [16:32]:

emlékszem láttam alföldi-féle othello-t

K, A [16:32]:

tele volt férfiseggel

N, N [16:33]:

desdemona is análisan nyomta félre igaz
K, A [16:33]:

a cseresznyéskertbe viszont sehogy nem tudta becsempészni ánuszt

N, N [16:33]:

Láttad a nyugalmat?
K, A [16:33]:

nem

K, A [16:33]:

mi az?

N, N [16:33]:

Azt rendezte
N, N [16:33]:

és bartis attila kortárs könyvéből
N, N [16:34]:

a könyvben senkit nem basznak seggbe
K, A [16:34]:

igen, azt tudom, hogy bartis

N, N [16:34]:

a filmen mindenkit
K, A [16:34]:

a mű túlnő önmagán. szubjektív értelmezése van neki, yea

N, N [16:35]:

igen, amikor már nehéz hangsúlyozni a lelki cizellákat, akkor jön a végbél
N, N [16:35]:

ez így van rendjén

An e-mail message has been sent to ......................... with the text of this conversation.


N, N [16:39]:

Más.
K, A [16:39]:

nem végbeles? akkor nem érdekel
.
N, N [16:39]:

le lehet az fordítani angolra hogy bérház?
N, N [16:40]:

Tételezzünk fel, hogy a végbeledtől kérdezem
N, N [16:40]:

milyen kis kulturáltan beszélsz a telefonba
N, N [16:40]:

2face
N, N [16:40]:

nekem meg csak a sötét lényedet bontod ki. nem baj, mert így is jó
K, A [16:41]:

valójában a telefonos a titkos énem

N, N[16:41]:

a telefonos az egy persona. úgy elmennék olyan telefonos ribancnak
K, A[16:41]:

a telefonos sok meglepetést tartogat

N, N [16:41]:

hallgatni a sok beteget
K, A [16:42]:

ismertem egy telefonszexelő csajt

N, N [16:42]:

igen?
N, N [16:42]:

te voltál az?
K, A [16:42]:

azt mondta, hogy kicsit visszaveti a szexuális életét

K, A [16:42]:

hogy ennyi mindent tud az emberekről

K, A [16:42]:

igen, a telefonos énem a végbélről fecserészik

N, N [16:42]:

én egyébként is undorodom tőlük, mégis megy a dugás
K, A [16:42]:

aztán elmeséli a sötét lelkemnek

N, N [16:42]:

superwoman vagyok
K, A [16:43]:

együtt egy nagy család

N, N [16:43]:

ez gyönyörű
K, A [16:43]:

dugni jó

telefonálni is jó

gyűlölködni jó

K, A [16:43]:

te már nem vagy benne ebben a csodás projektben?

N, N[16:44]:

dehogy vagyok
K, A [16:44]:

minket már kiközösítenek

N, N [16:44]:

én már félvégbéllel kint vagyok
K, A [16:44]:

ánusszal a multisírban

N, N [16:44]:

a végbél, kedves anna, valójában rövidke
N, N [16:44]:

de büdös
K, A[16:44]:

kérész életű vég-bél

K, A [16:44]:

ez remek színdarab lehetne, érzem én is

N, N [16:45]:

yesssssss
N, N [16:45]:

ugye ezeket mentetted?
K, A[16:46]:

igen, a rózsásból csináltam blogbejegyzést is, nagyon tetszett


N, N [16:46]:
arra gondoltam, és most nem viccel a végbelem,

N, N [16:47]:
hogy a chatekből és a blogjaidból irnék egy darabot

N, N [16:47]:

Hozzájárulsz?

K, A [16:47]:

wow, hát persze

N, N [16:47]:

hazalátogathatnál

N, N [16:47]:

már elkezdtem

K, A [16:47]:

nyersanyagnak lenni jó

K, A [16:47]:

perverz

K, A [16:48]:

nade mesélj a szerkezetről

N, N [16:48]:

azt a négy hónapot ölelném fel, amit itt együtt töltöttünk

K, A [16:48]:

én sokat írtam a csoportról, azok használhatóak

N, N [16:48]:

igen olvastam

N, N [16:48]:

meg a többi is

K, A [16:48]:

ó, ez remekremek

N, N [16:49]:

jól írsz nagyon

K, A [16:49]:

segítenék. izgalmas ötlet

De most ez az egy már minek?

hiszekegy

hétfő, október 06, 2008

slave to the wage vol. 7391850

N, N [15:37]:
Ma játsszák az "Én zsidó kabarém" címűt a Spinozában. Megyünk?
K, A [15:37]:
egy rózsa elek nevű vízvezeték szerelővel randizok
N, N [15:37]:
jöhet ő is
N, N [15:37]:
nyugodtan
N, N [15:38]:
én hozom a postásomat
K, A [15:38]:
okés, ha hív lezsírozom
N, N [15:38]:
gyönyörű neve van
N, N [15:38]:
vonzó férfi?
K, A [15:38]:
igen, névfetisisztáknak való
K, A [15:38]:
főleg az elek
N, N [15:38]:
Rózsa
K, A [15:38]:
csudás darab, dús, ősz haja van és nagyon büdös
N, N [15:39]:
elöl kopasz
K, A [15:39]:
nemnem
N, N [15:39]:
hátul lófarok
K, A [15:39]:
hajas
N, N [15:39]:
???
K, A [15:39]:
nem a piramis együttes frontembere, te
K, A [15:39]:
hanem komoly munkás, ejnye
N, N [15:39]:
készítenél számomra néhány aktfotót
K, A [15:39]:
elekről?
K, A [15:40]:
színház előtt vagy után?
N, N [15:40]:
elek erekciójára lennék kiváncsi
N, N [15:40]:
főképp
N, N [15:40]:
ott is dús és göndör vajon?
K, A [15:40]:
most hánynom kell
K, A [15:40]:
indulok
N, N [15:40]:
ok

van egy macska (hugyos) (szeretem)

A: Ennyire bízol a pisis élettársadban?
Mo: Dehogy, csak olyan édes volt ahogy aludt, hogy nem volt szívem kizárni a szobából, nem beszélve arról, hogy iszonyú jól áll neki a kanapé színe. Tudom, hogy össze fogja pisilni, kígyót melengetek a keblemen, de micsináljak, imádom azt az édes hugyos neurotikus macskámat.

kettő

two

zwei

deux

due

dua

twe

dwa

kaksi

ni

to

du

niban

doi

tva

dos

duj

dois

vasárnap, október 05, 2008

fyi (már majdnem kettő, 2, felfoghatatlan, hogy csak kettő, mondom, _k_e_t_t_ő_)

A takarítás-rendrakás-szortírozás olyan durván nosztalgikus elfoglaltság (nem, az 1999-es Massive Attack jegyemet soha, értitek SOHA, nem leszek hajlandó kidobni), hogy Colorstart hallgatok közben, erre vetemedtem, hát igen, kedveskéim, a Colorstar olcsó szemfényvesztés, abból is a szarabbik fajta, szóval ne szeressétek, köszi; btw rá kellett döbbennem, hogy elég nehéz olyan emberek zenei tevékenységét komolyan venni akikről tudod hogy néznek ki orgazmus közben, aztán van itt még az, hogy Pankának szeretettel karácsonyra és kitartó kunyerálása jutalmául juttatom (e) filmirományt, amely e helyt s végül tulajdonába vándorol át (1995. dec. 25), mondjuk úgy a harmadik (vagy a negyedik, fogalmam sincs) szakításunk előtt pár héttel azt hiszem, francbamár, eltüntettem a 86. és a 167. oldal közötti részt, úgyhogy miután Johan megvallja, hogy viszonya van, rögtön pár évvel később lesz és már a szeretőiket csalják egymással, nincs igazság, Bergman, naná, azonnal keressétek meg azt a nyolcvan oldalt; és hát egy pillanatran elérzékenyültem a szüleim esküvői képét látva, de hirtelen kijózanítóan a fejemre esett A lélek betegségei című, körülbelül öt tonnás mű, s menten belehullottam a szép új pornókanapémba.









PS.: A Colorstar Fix Dance című számában elhangzik a Játszd újra, Sam-ből a tébolyult múzeumos csaj remek monológja - It restates the negativeness of the universe. The hideous, lonely emptiness of existence. Nothingness. The predicament of man forced to live in a barren, godless eternity Iike a tiny flame flickering in an immense void with nothing but waste, horror and degradation forming a useless straightjacket in a black absurd cosmos - és az egyik angol dalszövegben van egy gusztustalan szórendi hiba, szomorúszomorú.

hőzöng

Ma megin utálok itt élni, nem szeretem a keserű magyar kicsinyességet, nem tetszenek a hazug terelések, nem tetszik, ahogy élni próbálnak halandók míg meg nem halnak, nem tetszik a Nagy Magyar Csalós játszma, nem tetszik az állandó én adómból ne…- morgás, a tudatlanság, a tehetetlenség, nem tetszik az állandó parasztvakítás, a saját elégedetlenségem, a mások elégedetlensége, nem tetszik, hogy ezt itt leírom, nem, nem tetszik, hogy semmi se tetszik, nem tetszik, hogy az egyértelműen rothadó társadalmat kifizetik (ők, bazmeg, ők, ez sem tetszik) mindenféle ökörsütős rendőrdobálós programmal, nem tetszik, hogy ezt szeretnem kell ha beledöglök akkor is, nem tetszik a kocsmapolitizálás, nem tetszik a nemtisztánlátás, múltkor a hatoson egy kigyúrt kopasz paraszt rugdosott valami másik szerencsétlent, a mellén hirdette lelkesen hogyaszongya magyar vagyok, nem turista, igen, te kis nyomorult, én meg akkor köszi szépen, inkább turista vagyok nem magyar, nem, sosem hittem a nemzeti identitásban, az egészet csak játszmának tartom, de persze mondtam én már ezt is sokszor itten, biztos lehetne jól magyarkodni, szépen csinálni és azt ismered amikor egy társadalom zuhan lefelé, és miközben zuhan, azt mondogatja, hogy megnyugtassa magát; eddig minden rendben, eddig minden rendben, eddig minden rendben...
Nem a zuhanás számít. A leérkezés.










PS.: Azt próbáltam kiszámolni tegnap, hogy a rátarti, kiválasztott (hehehe, mese habbal) zsidók vajon mennyire dühösek amiért a kiállításon együtt emlegetik őket mint üldözötteket a szellemi és testi fogyatékosokkal, a homoszexuálisokkal, a cigányokkal, a szenvedélybetegekkel és a mindenféle egyéb "deviánssal", akiket ugye szintén tömegével gyilkoltak anno. Meg aztán még az is eszembe jutott, hogy milyen pokoli ízléstelen a kiállítás végén Szálasi akasztásáról az a fotó; főleg mer azt hiszem az történik velünk amit másokkal csinálunk, hümm, a balansz, a balansz az van.

nagy nehezen megtanulok élni. mire meghalok, menni fog.





PS.: Dé éjjel megálmodta a halálomat, sej. Sose szoktam ilyet álmodni, vigyázz magadra.

három, ami mosmár kurva gyorsan legyen kettő, nem vagyok türelmes, nem vagyok, nem

ne a karafiáthot, könyörgök ne, van nekünk lovasink, tegyél le, tegyél le, tegyél le, aztán van az is, hogy az elbaszott kapcsolatainkból, a nyugalmas kapcsolatainkból, vicceltem elég volt tegyél le, a szép kapcsolatainkból na meg persze a fölösleges kapcsolatainkból barátságokat varázsolunk, háromszor kimaradsz a dobásból, mer kihajoltál, igen, ott, ne bántsatok, én nem akarom, szíveket törünk, köcsögök vagyunk, ne röhögj, ez nem vicces, neked például zsidó szád van, gyerekek, háromszor festi be a haját kend lúdas matyi, szép vagy, fiatal vagy, van némi eszed is, hát mit bőgsz, az anyámnak szexi hajat vágtam ma, hát, ez ilyen sportos, sportosnak hívom, mer nem mondhatom mégse hogy ronda, ne nevess, megváglak, ne nevess, nevetünk sokat-parti, na az volt otthon, gyere, borotváld meg a nyakát, gyere, van némi eszed is, végigbőgöd a fiatalságod, hát mit sírsz mindig, sokat keres, van némi eszed is, van az úgy, hogy az ember bolond, én mindig mondtam, képzeljétek, csipogott a hasam jordániában, londonban, a holocaust múzeumban, van velem valami, gyerekek, nem, nem, nem, nem jól van ez így, hogy menjen tovább az élet, túlélni kell, legyen neked végre jó, gyerekek, nincs viccesebb annál, mint amikor valakivel valaha dugtál és a "hogyvagyjólvagyok" méljének a katarzisa üdv, édesjóistenembazmegerősenomg, ((itt senki nincsen úgy, ahogy te itt nekem)), ez egy rettentő szar post, kedvvel írni nem kell félnetek, nem (jól) írni nem jó, kiálts rám s én.







update: igazságtalan, hogy bármit csinálok a hajammal, fekete lesz.

szombat, október 04, 2008

szexen kívüli élmény

négy ami már majdnem három

Zsidóságomat soha sem tagadtam meg, »zsidó felekezetű« vagyok mai (majd később megmagyarázom, miért), de nem érzem zsidónak magam, a vallásra nem neveltek, nem szükségletem, nem gyakorlom, a fajt, a vérrögöt, a talajgyökért, az idegekben remegő ősi bánatot baromságnak tartom és nem »szellemiségem« és »lelkiségem« és »költőségem« meghatározójának. Még szociálisan is csupán botcsinálta közösségnek ismerem a zsidóságot. Ilyenek a tapasztalataim. Lehet, hogy nincs így, én így érzem, és nem tudnék hazugságban élni. A zsidóságom »életproblémám«, mert azzá tették a körülmények, a törvények, a világ. Kényszerből probléma. Különben magyar költő vagyok, rokonaimat felsoroltam s nem érdekel (csak gyakorlatilag, »életileg«) hogy mi a véleménye erről a mindenkori miniszterelnöknek, Maróthy-Meizlernek, Féjának vagy Sós Endrének. Ezek kitagadhatnak, befogadhatnak, az én »nemzetem« nem kiabál le a könyvespolcról, hogy: mars, büdös zsidó, hazám tájai kinyílnak előttem, a bokor nem tép rajtam külön nagyobbat, mint máson, a fa nem ágaskodik lábbujhegyre, hogy ne érjem el gyümölcsét. Ha ilyesmit tapasztalnék, - megölném magam, mert másként, mint élek, élni nem tudok, s mást hinni és másképp gondolkodni sem. Így érzem ezt ma is, 1942-ben is, háromhónapi munkaszolgálat és tizennégynapi büntetőtábor után is, - (ne nevess ki, tudom, hogy megjártad a háborút, de az más volt, nem volt megalázó) kiszorítva az irodalomból, ahol sarkamig nem érő költőcskék futkosnak, használhatatlan és használatlan tanári oklevéllel a zsebemben, az elkövetkező napok, hónapok, évek tudatában is. S ha megölnek? Ezen ez sem változtat.
(Radnóti Miklós: Napló. Magvető, 1989. 209-211).

péntek, október 03, 2008

CRIME SCENE DO NOT CROSS

"this is one of those days"

krumplifőzelékre kubu, tudsz élni ejha, reggel arra ébredtem, hogy csönget a tanítványom, az ébresztőm megöl engem, megmostam a fogam miközben dolgozatot írt, a dolgozat remek dolog, profi is, időigényes is, mindig meg tudom magyarázni mire kell, a bölcsészkaron magyarázni tanítanak, cum laude magyarázkodó, örök félelmem volt ez, hát most megtörtént: tanítvány ajtóban, én ágyban, tgif, a metrón hangosan felröhögtem, mer eszembe jutott dé, ahogy aszongya a holocaustra, hogy holo, a holo utalványaid, alig bírtam abbahagyni a vihogást, egyedül vihogok, mosmér, úgyis mindig lebolondoztok, tessék, örüljetek, ez a zsidó téma most valamiért, mióta a nagyon emberemnek visszatért a maga Frau Lippoldja, azóta megin nem szoktam fésülködni, hagyom eluralkodni a hajam, I approve your request for three months, fáj a szuperegóm, szúr, fejlődik, nő, túl sok mostanában a nemakaroktalálkozniveled meg a gondolkodjazonhogymiértmondomezt, bűntudattal parádézni, krumplifőzelékre kubu, tudsz élni ejha.

öt. 5. _ö_t_

öt. 5. _ö_t_
ö
t
5
öt

csütörtök, október 02, 2008

bölcs-ész (avagy a világ leghosszabb postja)

Mo: Ti folyton csak esztek meg dugtok?
Dé: Mosmér, ezek a legjobb dolgok, nem?
Mo: Csecsemő üzemmód, yea. Enni, aludni, enni, aludni. Úristen, gondolj bele, szerencsétlen csecsemők nem dughatnak...



Modern, vagány, urbánus, emancipunci, etc. nő vagyok, ezér msnen tartom én a kapcsolatot (ritmushibás, ostobán rímelő versike, zsír, igenigen és egyébként is, világ informatikusai, irodalmárai, undorodjatok, akarom) és így aztán én is csoportokba rendezem a kontaktokat, használom a lehetőségeket, mosmitnéztek, namár, van nevük, igen, hogyaszongya barátok (velük nem csetelek, hanem találkozom), ismerősök (őket nem ismerem), fölösleges dugások és randik (velük miről is beszélnénk) és aztán ott a legszebb csoportom, minicsoport, one-to-one, mindig megsimogatom a szememmel, úgy hívják, hogy friss tavaszi szellő (ő, én, ööö) amúgy meg mostanában folyamatosan írom a postokat, ennek is vége volt már egyszer fél hétkor, de mér nem egyet írsz mindig, egy postot élsz, egyszer, reméled egyszer, egyszer élünk, remélem egyszer, (játék a tetűkkel), gondolkodj, csak szólok, aztán most csak nyúliknyúlik, még nyúlnak a postok az ablak előtt, dőlt, micsinálsz? egy postot írok fél hét óta, 23:50, vajon miért mondom? gondolkodj, ha belegondolom, dőlt, ha átköltöm, dőlt, ha idézem, megosztom veletek, (mindig megosztom veletek), dőlik, meg én, fosom a szót, bele a semmibe, sosem arról van szó, amiről szó van, bátraké a szerencse, ne mindig magaddal, gyávagyengéké meg a fátum, nem kéne beszélni, de van ez a kényszeres izé itt a tenyerembe', az ujjaimba', a a a jahát a lelkemmel érintkeznek ezek (gusztustalan kicsit, tudom én), foglalkozz mással is, nem akarok veled találkozni, úgy tudok én szeretni, ne csak magaddal, hogy csuda, egy csuda lesz, casus bibendi, hogy miért jutott eszembe molly, hát gondoltátok volna, nem!, van egy csomó placebo szám amitől józanul is részeg vagyok, a fülkagylómba égett delírium, wow, részegen zenét hallgatni nem kell félnetek, azt olvastam egyszer én itten ezen az interneten, the internet is closed, go away, hogyaszongya a webblog a pszichológusok véleménye szerint nem más, mint egy kiberkatarzis, na, hát most akkor lehet-e, kell-e ennek ellen, nem, gyerekekgyerekek, mi lenne, ha mondjuk egy olyan alapvető posztmodern elemet, mint a férfi-nő kapcsolat, illetve a szexualitás vinnénk végig az egész elemzésen; nekem tetszik az ötlet! nagyon ígéretes nézőpont...:-), azér nem szeretnék szakdolgozatot védeni a lynch-i szexualitást taglalva, novemberben megyek el, hát hiszen még a hibaelemzés is elég kínos volt, heh, most akkor nem megyünk a holocaust múzeumba? jaj, nem tudom hiányoznak a zsidók a kemencében, nekem a rokonaimat berakták oda, az én rokonaimat is berakták, ezt leírom, pedig nem illik ilyent még gondolni se, ne röhögj, hülye, te, én egy érzelmi köcsög vagyok, szerintem senki nem mer majd kommentelni, nem láttátok amit én, azér ne gyűlölj, jó?, a mohóságot az arcán, gyerekekgyerekek, nem tudtok ti semmit, nem akarok veled találkozni, 23:18, nem, sajnos nem, nem, hát nem, kontrolcékontrolvé, azér ne gyűlölj, jó? HURRY UP PLEASE ITS TIME HURRY UP PLEASE ITS TIME Goodnight Bill. Goodnight Lou. Goodnight May. Go.

(

ne akarjátok már tudni mi van a the end után a cukormázas hepiendes filmecskékben, hát hiszen a reklámban szereplő szép szürke macskát se mutatják, ahogy tejecskeivás után telefossa a lakást.)

6, azaz h_a_t

Valamelyik nap azt álmodtam, hogy van egy nálam húsz évvel idősebb unokám, ma éjszaka meg valami szarvas volt a rokonom, igen, asszem a családommal kapcsolatban van némi szoronganivalóm.
Btw az egyik tanítványom macskáját Guminak hívják, tulajdonképpen csak ezt akartam most hirtelen mondani és tulajdonképpen már tegnap este is ezt szerettem volna, csak elragadott a pátosz meg a tragédia heve, sej, kedvesek vagytok hogy olvastok, mosmitnéztek, tényleg, jóvanmár, nem mindig vagyok ám utálatos hülyepicsa.

szerda, október 01, 2008

"Nem az vagyok, ami voltam. Nem az voltam, amilyennek lennem kellett volna. Nem az lettem, akivé lennem kellett volna."

huszonegyedik századi melodráma sok felvonásban, az ember drogériája, eh, néhány virtuálisan összegyűrt mél, könnycseppek a monitoron, mobilos, telefonos gonosz veszekedés, arctalan egymásba taposás, szép, igen, méles, csetes, mobilos lelki segély, mentem. bűnös, céltalanul mentem. céltudatosan mentem. utakon mentem. hisztis, mentem utakon, hol mennem tilos volt. nem mentem utakon, hol mennem túlérzékeny, előírás volt. mentem utakon, hol céltalanul mennem bűn volt. szomorú, mentem céltudatosan, önző, holott céltalanul kellett volna mennem. mentem utakon, boldog, hol bizonyos cél felé tilos volt mennem. gonosz, mentem. mentem, ha tilos volt mennem és a jó erkölcsökbe ütközött. agresszív, mentem passzázsokon át, érzéketlen, hol mennem konformizmus volt. léptem telkekre, egyedül, hová lépnem szégyen volt, a szavakat meggondolatlanul használtam, vagyok.

(bűntudattal parádézni)

7. Értitek?! Hét.

A mandulaműtétem után megalázott a gégész. Mutogattam neki tapogatva meg hörögve a nyakam, hogy jajjaj, itt még fáj, valami meg van dagadva, nem múlik el, meg fogok halni, istenem, segítség és akkor jött az a két metszőn kijózanító mondat, hogyaszongya: Jobb ha az ott nem múlik el. Az a gégéje.
Ez csak arról jutott eszembe, hogy látom a jövőt: a közös képviselő pontosan így fog alázni, ha elmegyek hozzá és bevallom, hogy igen, ismét elhagytam, igen, mindkettőt és nem, nem értem én se hogy mér tartottam őket egy helyen, kérem cseréltesse le, verje szét, kotorja ki, na persze mondhatnám amit már régóta sejtek, hogy a postaláda kulcsok nem elvesznek, a postaláda kulcsok kéremszépen játékterembe járnak és kukákat rugdalva csuláznak a Váci úton mikor minden rendes ember alszik, de félek, hogy nem hinne nekem, az anyámnak is hiába mondogattam kamaszkoromban, hogy a rendetlenség a belső szabadság jele, egészen egyedül vagyok én ebben a világban, a Fanni is elfordult tőlem, valami olyant mondott az előbb, hogy neki egész szimpatikus az egyik kaputelefon szerelő és ezér elmegy vele inni ma este, a csalfa állatja, ej.