péntek, október 17, 2008

párbeszéd

Na és honnan van pasid? A boxról?
Nem, nem a boxról. A pasim egy ember.

6 megjegyzés:

  1. Olyan ez a párbeszéd, mint egy gránitkocka, kemény, hűvös és nagyot üt.
    Rá kellett ébredjek, hogy ha sokhónapon keresztül semmi értelmes (értsd: haverkodáson túlmutató ffi-nő) kapcsolatot nem sikerült ezen az úton prezentálnom, akkor már nem is fog menni.

    Marad a "majd megismerem valahogy".

    VálaszTörlés
  2. ma hallottam: "a box az,amire használod".eh.

    VálaszTörlés
  3. ja. vagy nem használod egyáltalán, mint én. és gecire nem hiányzik.

    VálaszTörlés
  4. Ez micsoda, ez a box dolog?

    VálaszTörlés
  5. a box, hátööö nehéz elmagyarázni...az egy ilyen furcsa hely. elvileg netes társkereső, gyakorlatilag fájtterep a lunatikoknak, ezért aztán igazi virtuális szappanopera, persze minden részt alaposan, akár többször is meg kell nézni, hogy az ember képben legyen; sokszor mondjuk elég, ha valaki olyannal vagy jóban, aki non-stop fórumozik és mindenkit ismer, mert ő általában készségesen elmeséli neked, hogy ki kivel gecizik a fórumban vagy kinek akarják épp eltörni a lábát. a használatában azt hiszem az a lényeg, hogy az irl meg az url semmiképp se keveredjen. lehet persze ismerkedni is, mondjuk nálam az utóbbi másfél évben elég tipikus reakció volt ismerkedős levélre az olyan felkiáltás, hogyaszongya "ez meg mi a faszt akar?", merhogy a sok fórumos balhé elfeledteti veled, hogy húspiacon vagy,eszedbe se jut, hogy mások itten potenciális jelöltnek hisznek.
    egy durván magányos időszakomban használtam rendeltetésszerűen a boxot, fecserésztem, barátkoztam, érdeklődtem...másfél órán át bírtam. mókának mondjuk nem rossz, de hamar dögunalmas lesz. szóval a box,a box mondjuk olyan, mint egy falu, na most nagyon megmondtam, ejha.

    VálaszTörlés
  6. milyen mesteri megfogalmazás

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.