péntek, április 27, 2012

crime scene do not cross

Tudom, hogy azt hiszitek, hogy paranoiás vagyok, de ebben az országban nem lehet nem paranoiásnak lenni: megint elraboltak egy hat éves kislányt a szobájából úgy, hogy egyszerűen kiemelték az ablakkeretet és reggel a szülők csak hűlt helyét találták a gyereknek. 
Aztán történt még egy olyan is, hogy két kislány együtt játszott a strandon és az anyjuk éppen annyi ideig fordított nekik hátat, amíg visszavitte a labdájukat, ami elgurult és mire visszaért, már csak egy gyereket talált ott. 
Ezek hogy a fenébe történhetnek itt naponta? Egyszerűen fel nem tudom fogni. Illetve nem, leginkább azt nem tudom felfogni, hogy hogy a csudában lakik 38 "sex offender" (olyan ember, akit már elítéltek szexszel kapcsolatos bűncselekmény - erőszak, molesztálás, gyerekpornó birtoklás vagy terjesztés - miatt) az eltűnt kislány szomszédságában? 
Csak abban tudok reménykedni, hogy itt már az is sex offendernek számít, aki a munkahelyén rácsap a kolléganője fenekére és az molesztálásért feljelenti, mert másképp iszonyú aggasztóan fest a kép. 
Szóval én továbbra is rettegve sétálok és a játszótéren nem bízom meg senkiben, nem kérek segítséget, ne tartsa szemmel a gyerekeimet senki, csak én, mert én aztán biztos nem fogom bántani őket.