vasárnap, május 26, 2013

Feljegyzések a dagadtak házából vol. 658493256

Valójában kifejezetten nevetséges fogyókúrával parádézni egy olyan országban, ahol még a nyugdíjasok vacsoráját is a pizzafutár hozza.






9 megjegyzés:

  1. Ez a fogyókúra-mánia szerintem csak az észak- és középeurópaiak agyszüleménye (az enyém is persze). Itt délen senki nem foglalkozik ilyenekkel és teljesen más a molett meg a kövér nők megítélése.

    VálaszTörlés
  2. hádde az ember - én legalábbis - saját magát utálja dagadtan, engem különösebben nem is foglalkoztat, hogy más mit gondol (na jó, hát az se baj, ha a pasimnak tetszem:))

    VálaszTörlés
  3. Veszélyes helyen élsz, nekem végem lenne. Na, de szerencsére ott vannak a kontroll nadrágok, amiket az ember nyáron ugye nem hord, és mindig csak ősszel derül ki a csúfos igazság.
    Hah, ne is mondd. Két hónapja fogyókúrázok.

    VálaszTörlés
  4. én egész életemben fogyókúrázom, de nem lehet megszokni, utálatos egy dolog

    VálaszTörlés
  5. Ne is mondd! Én csak Ákos születése óta, jobb nem is beszélni róla. Kezdek beletörődni, hogy én már nem fogok szénhidrátot enni soha életemben, na jó, hétvégenként egy kicsit kilengek, de már a kávét is keserűn iszom. Már pizzát is csak havonta sütök, a család végtelen bánatára.

    VálaszTörlés
  6. En 20 eves korom ota fogyokurazom, azaz mar 20 eve folyamatosan es egyre csak hizom. :/
    Nekem a nagyanyam es a nagybacsim a halalos agyukon is az leheltek jotanacsnak, hogy fogyoznom kell. Nem viccelek! :D

    VálaszTörlés
  7. Kalib: én próbálok mindent enni mértékkel (meg persze mozogni), dehát a mérték (meg most a mozgás is) az rosszul megy:)

    franciakulcs: a haldoklók üzenete a fogyókúra volt? mókás családod van:D

    VálaszTörlés
  8. Ha 10 kg-t le tudnék dobni magamról, mindennel megbékélnék! Az a legrosszabb, hogy a tükörben nem látom magam különösebben kövérnek, meg más sem tart annak, de ha fényképen megnézem magam, akkor borzasztó.

    VálaszTörlés
  9. Turchi: ne is mondd a képeket, mindig iszonyodom, mikor látom magam...jaj, ez a fogyókúra téma ez örök fájdalmam. következő életemben Sovány Ember akarok lenni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.