szerda, január 17, 2007

Ha harc, hát legyen harc

Ha tényleg akkora szörnyeteg vagyok, mint az tegnap este kiderült, akkor ideje bebújnom valami gödörbe és ott meghalni. Hogy is volt? "Elitista, übermensch kékharisnya" meg "Te miért vagy mindenkivel ennyire geci?"
Tényleg rosszul kommunikálok. Valójában kedves, humánus ember vagyok. Nem az én hibám, hogy ezt nem veszi észre senki...

14 megjegyzés:

  1. pontosan ez a te nagy problémád. humanista alapról nincs létjogosultsága az általad képviseld elitizmusnak. valaki vagy humanista vagy elitista (tehát vagy baloldali, vagy jobboldali) tertium non datur.

    VálaszTörlés
  2. semmi, hízlalsz egy szép, kövér neurózist a világnézeted inkoherenciájából eredető stresszhalom segítségével és alkoholista leszel.
    vagy.
    egy szép napon fogod magad, reggel fölkelsz, áttörölgeted az AK 47-est, bepakaolod a szendvics és az alma mellé, bemész a löveybe (závodszky tanárnőt egyébként puszilom, ha még ott van), és halomra lövöd a diákokat, majd az utolsó golyót áttolod a homloklebenyeden.
    persze az is van lehetőségként, hogy megpróbálsz normális életet élni, de ismerve a nomralitástól való abnormális rettegésedet, ezt szerintem elfelejthetjük.

    VálaszTörlés
  3. mégiscsak a harmadik a legvonzóbb, egy ideje úgyis a normalitással barátkozom...závodszky? hümm...csak egy závodszkyt ismerek, a főiskolán volt a fasiszta főigazgatónk, bár ő géza.

    VálaszTörlés
  4. nem lesz a harmadik unalmas? (závodszky judit, kémiát tanító, picike tündér)

    VálaszTörlés
  5. de, a normális élet végtelenül unalmas:) de ha csak ez a választék, akkor a normalitás jobban tetszik mint hogy alkoholistaként szó szerint kihányjam a belem egy kórteremben (ismertem egy ilyen alkoholista tanárnőt, szép halál)vagy lemészároljam a környezetemet.

    a kedvedért majd tanulmányozom a nappalis tanárokat:)

    VálaszTörlés
  6. ebből is látszik, hogy lelked mélyén te egy mélységesen humanista, egalitariánuxs ember vagy, és az elitizmusod puszta álarc. amivel szerintem nincsen semmi baj.

    VálaszTörlés
  7. nem, ez nem ilyen egyszerű. amit legelőször írtál, az az igazság: teljesen skizofrén gondolkodásom van. viszont - ez persze a mostani álláspontom, vvolt ez már máshogy is - nincs kedvem beledögleni az agyam kreálta zűrzavarba.

    VálaszTörlés
  8. amiről írsz, az nem skizofrénia, hanem a többszörös személyiség tünetegyüttese. a skizofrénia teljesen más. az agyad meg azt kreál, amit hagyod hogy kreáljon.

    VálaszTörlés
  9. a skizofrén agy alatt azt értem, hogy egy időben vannak jelen a fejemben teljesen ellentétes álláspontok - ez nem maga a skizofrénia, természetesen - és hát persze, hogy az agyam azt kreál, amit hagyom hogy kreáljon. Viszont nincs nehezebb dolog mint kigyomlálni a sok szart a fejemből.Időnként elkezdem, de teljesen reménytelennek tűnik. olyankor újra visszasüppedek az ismerős zűrzavarba.

    VálaszTörlés
  10. Meg ne valtozz!!!!
    Szeretlek.

    VálaszTörlés
  11. most nem cáfoltad meg...:D

    VálaszTörlés
  12. Ha-ha, said the clown :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.