szerda, január 31, 2007

Kedves férfiak!

Nem szakítunk sms-ben. Nem szakítunk levélben. Nem szakítunk e-mailben. Nem szakítunk telefonon. Nem szakítunk laposan elsunnyogva, néma kussban. Nem kíméljük magunkat.
A huszonegyedik századi modern technika valahogy túl sok teret ad a sunyiságnak.
Élőben szakítunk, úgy bizony, belemondjuk a nyomorult nő pofájába az igazat, vállalva az ezzel járó kellemetlen következményeket.
Faszér vagytok ennyire gyávák.

20 megjegyzés:

  1. mámeg magadból indulsz ki. meg se fordul a fejedben, hogy például az ember lustaságból szakít mondjuk levélben/smsben. kényelemszeretetből. vagy mondjuk azért, mert akivel együtt van, azt annyira de annyira unja, hogy elalszik, ha meglátja. vagy pedig azért, mert nuincsen alattomosabb állat a nőnél, amikor különböző - megengedem, sunyi - érzelmi húrokat pengetve próbálja meg megtartani a kapcsolatot.

    VálaszTörlés
  2. tök mindegy, hogy miért nem vállalod a következményeket. ezek csak hülye mentségek, a végeredmény ugyanaz. és mellesleg: némi tiszteletet azért megérdemel az az ember, akivel valamiért együtt voltunk egy darabig, ezért inkább azt nem is kommentálnám, hogy lustaságból - bazmeg, tényleg ezt a szót írtad le? - szakít valaki sms-ben. merugye magadat is leköpöd ha a másikat leköpöd, téged is jellemez a kapcsolatod, akkor is ha unod, akkor is ha elmúlt.
    és a legtöbb nő különben is nagyon könnyen leszerelhető.

    VálaszTörlés
  3. >némi tiszteletet azért megérdemel az az ember, akivel valamiért együtt voltunk egy darabig

    :D
    mégis miért lenne ez kőbe vésett? szerinted megérdemli, szerintem meg nem feltétlenül. de ha mégis: ha te azt hiszed, hogy a tisztelet az elbocsátó szép üzenet közegén múlik, akkor nem veszed figyelembe például, hogy mennyivel jobban lehet megalázni a szerencsétlen, érzelemfüggő nőket real time-ban...


    >merugye magadat is leköpöd ha a másikat leköpöd, téged is jellemez a kapcsolatod, akkor is ha unod, akkor is ha elmúlt.

    ez faszság.
    méretes, közhelyes faszság.

    VálaszTörlés
  4. a csajom engem sms-ben koptatott le, szoval nezopont kerdese...

    VálaszTörlés
  5. élőben tényleg csudajól alázható mindenki, de mér kéne bárkit alázni? a szakítás már maga alázás, vagy mi? ugye nem azt pedzegeted, hogy kíméletből kell sms-ben szakítani?
    igaz, nem a közegen múlik a tisztelet, de gyanítható, hogy ha valakire időt és energiát szánunk, azt fontosabbnak találjuk annál, minthogy csak úgy megdobjuk egy "kopj le tetű" üzenettel. nem hiszem, hogy faszság lenne a "téged is jellemez a kapcsolatod"-tétel. az összes exed árulkodik arról, hogy milyen ember vagy, sőt, a szakítási stílusod is. lehet, hogy közhely, de van létjogosultsága.

    VálaszTörlés
  6. arról beszéltem - amint az szerintem elég világosan kiderül az egymás után pakolt szavakból -, hogy aki a tisztelet kérdést az sms-nem sms vonalra redukálja, annak viszonylag kevés fogalma lehet a tisztelet mibenlétéről.

    VálaszTörlés
  7. értem, hogyne. senki nem mondta, hogy a tisztelet-kérdés erre redukálódik. a tiszteletnek ez egy aspektusa. van még neki pár.

    VálaszTörlés
  8. nem. ez a tiszteletkérdésnek egyáltalán nem aspektusa. az aspektusa, hogy mindezt hogyan közlöm.

    VálaszTörlés
  9. a hogyanba viszont beletartozik a csomagolás is.

    VálaszTörlés
  10. ez így van. de az sms-ímél nem csomagolás, hanem csatorna. melesleg: ha például én kiétszázgrammos merített papíron, rubintvörös tintával, kalligrafice írom meg neked négy oldalon, hogy "coki, béjbe, mer unlak", az is sunyi szerinted?

    VálaszTörlés
  11. igen, szerintem az is sunyi. szeretem ha az arcomba nyomják az igazságot, a szemembe bele. azt tartom korrektnek.

    VálaszTörlés
  12. hát akkor most sikeresen sunyiztad le évszázadok gyakorlatát. :DDD
    olya korokról beszélünk, amelynek szinte minden egyes egyede jóval magasabb morális szinten állt, mint mondjuk te vagy én.

    VálaszTörlés
  13. hát akkor most megtettem. húha. mellesleg kicsit romantikusan gondolkozol te a letűnt korok morális magasságairól.

    VálaszTörlés
  14. nem ironizáltam, de minden beszélgetésben van egy pont ahol érdemes megállni. ez volt az.

    VálaszTörlés
  15. hát persze. igenis. mindig ahol parancsolod. MESTER.

    VálaszTörlés
  16. ivan, te nem is kettős mércével állsz mindezhez, hanem legalább tizenhatszorossal. így elég nehéz érdemben vitázni veled.

    VálaszTörlés
  17. zleila: ostoba ribanc vagy. ez a szimpla mércém.

    VálaszTörlés
  18. nem könnyű kérdés az biztos.
    én pl szakítottam már levélben..
    ehhe

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.