szombat, január 27, 2007

M-nek

Kompromisszumos kapcsolatokba keveredni vadidegenekkel, idegen lakásokban, idegen nők mellett aludni, tőlünk merőben idegen gondolatokat meghallgatni, idegen érzéseket átélni, idegen értékrendeket átmenetileg magunkévá tenni olyan nagyon fölösleges és szomorú. Nemcsak a nőket aprózza el az ilyesmi, a férfiaknak sem tesz jót. A szexuális ámokfutás harminc fölött rettentő szánalmas, kis barátom.
Könnyen jön, könnyen megy, ahogy mondod. De nem jobb felejthető dugások helyett otthon filmeket nézni, olvasni, macskát simogatni egyedül?
A fölösleges dugások még csak egy kapcsolat létezésének illúziójában sem ringatnak, csak elmélyítik a magányt.

6 megjegyzés:

  1. Az utolso mondatod nagyon odaut... mar ha erti valaki.

    VálaszTörlés
  2. én nem értem.
    amíg dugok, nem érzem magam magányosnak. és inkább vagyok magányos szexszel, mint anélkül.

    VálaszTörlés
  3. furcsa. szerintem annyira nyomasztó idegenekkel dugni: idegenek a mozdulataik, a szaguk, az egész lényük, fúúúújjj. de az a valószínű, hogy nem csináltál ilyet elég sokszor: minél több egyéjszakás szarságban veszel részt, annál kevésbé tetszik a "csak dugás" felállás mert olyan nagyon lélekölő és felejthető. nyilván van különbsdég a nemek között, bár sok férfitól hallottam olyat, hogy elegük van a sok fölösleges kefélésből.ráadásul az első öt szex úgyis a bénázásról szól, kb addig tart míg megszokod a másik embert.

    VálaszTörlés
  4. 30 folott, a tobbseg erti, 40 folott meg tobb, de nem mindenki...
    Olyasmi ez, mint amit Bruce Lee mondott egyszer: amikor elkezdtem a kung fut, akkor egy rugas csak egy rugas volt szamomra. Aztan egyre tobbet tanultam, es amikor mar mestere lettem a rugasnak, akkor egy rugas ujra csak egy rugas lett szamomra.

    Te Molly, te no vagy ugye? Azer' nem erted sniccert :)

    VálaszTörlés
  5. érteni értem, de ettől még furcsállom, ő ugyebár már 32 éves. mellesleg,ha már itt tartunk: amit boxos karrieredről hallottam, annak alapján te sem vagy az emberi kapcsolatok nagymestere...persze audiatur et altera pars, eh.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.