szerda, január 10, 2007

Kiegészítés a dilemmákhoz

Eztet még elmondom, aztán lelépek: amikor még kedves, ártatlan kislány voltam - 20 éves korom körül - nagy szerelmemmel gyötörtük egymást folyton és én nagyon sokat kínlódtam miatta, mert rendszeresen eltűnt pár napra, szó nélkül.
Egyik ilyen alkalommal összeszedtem valami fickót kínomban a Wichmannban - a bűnös főiskolás évek ugye -, arra már nem emlékszem hogy hívták, arra viszont igen, hogy a Buddhista Főiskolára járt - ez ugye köztudottan komoly ferdülésre vall - és nagyon szép fiú volt: magas, fekete hajú, zöld szemű.
Hazamentem vele - oda, ahol a barátnőjével lakott, de szép is az ilyen - de aztán nem történt semmi, mer aszontam neki, én erre képtelen vagyok (mondom, kedves, ártatlan kislány voltam még akkor), nem verek át senkit egy szex kedvéért.
A lényeg az egészből az volt - erre még ma is sokat gondolok -, hogy búcsúzóul azt mondta, hogy "Te is olyan ember vagy, aki nem tud túllépni a saját korlátain."

5 megjegyzés:

  1. :DDD

    klasszik oltós szöveg, paradox intenció, satöbbi. meglepően sok nőnél működik egyébként.

    VálaszTörlés
  2. hát igen, de ez nem jött össze, azóta is sajnálom:)

    VálaszTörlés
  3. szegény nők, ez borzasztó:DD
    bárcsak férfi lehetnék! a csajozásnál semmi nem egyszerűbb. Csak gyorsan fel kell ismerni, hogy ki mit akar hallani és kb. mennyi ideig kell beszélni hozzá:)

    VálaszTörlés
  4. ja, tulképp igen. viszont:

    1. azér nőként mindig könnyebb dugni, mint férfiként

    2. férfiként az a dilemma, hogy mondjuk tényleg gyorsan leveszed, hogy mit kellene mondani ahhoz, hogy esetleg meg tudd dugni - csak sokszor még hazudni is luista az ember (más kérdés, ha nagyon kanos...:D)

    VálaszTörlés
  5. igen, a nőknek egyszerűbb, de végül ők agonizálnak hosszasan, tehát összességében általában ők a vesztesek. egy pasi gyorsan elfelejti a fölösleges csajokat, a nők meg mindenféle szutyok seggfej miatt is képesek hónapokig agonizálni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.