vasárnap, január 14, 2007

Kiegészítés a tegnap estéhez

Sokat beszélgettünk a csajozásról és megegyeztünk, hogy a "Nem akarok hazudni neked" nagyon jó taktika: a nők mindig bedőlnek neki mert azt képzelik, hogy ha egy fickó őszinte velük - közli, hogy csak dugni akar, például -, akkor az már bizonyára jelent valamit mert a pasi egyértelműen nem mindenkivel őszinte és ez valamiféle kivételezettségre utal.
Ráadásul a nőknek van egy olyan különös kényszerképzete, hogy szex után a férfiak úgyis meggondolják magukat és kapcsolat kreálható az előző éjszakai kefélésből.

A nők őrültek.

7 megjegyzés:

  1. a nők ott buknak el, hogy magukból indulnak ki, és nem fogják föl: ha egy férfi (tehát nem valami kis buzi metroszexuális) mond valamit, azt úgy is gondolja.

    VálaszTörlés
  2. te túl sokat feltételezel a férfiakról. kevés következetes férfit ismertem életemben. nem, nem volt az összes ismerősöm metroszexuális;)

    VálaszTörlés
  3. nem mintha szexuális beállítódáshoz kéne kötni a következetességet, ugyebár...és ez nem politikai korrektség hanem egyszerű tény.

    VálaszTörlés
  4. >te túl sokat feltételezel a férfiakról.

    nem, a magadfajta feltételez túl keveset. mondjuk meg is van az eredménye párkapcsolati szinten.

    VálaszTörlés
  5. "a magadfajta"...ez olyan szép,az egyik kedvencem.
    ha többet feltételezne a férfiakról "a magamfajta" akkor következetesen viselkednének a kedves fiúk? Őszintén remélem, hogy ezt csak a vita kedvéért mondod...ez kb annyira ingatag mint az olyan self-help köcsögség mint: "csak hinned kell benne és sikerül".

    VálaszTörlés
  6. attól, hogy te nem látsz benne következetességet, nem jelenti azt, hogy nincsen.

    VálaszTörlés
  7. de akár azt is jelentheti. ugyan már, te is ismersz förtelmes, ostoba, következetlen, irracionális és hisztériás férfiakat. a legtöbbjük kb annyit sem érdemel, hogy a Dunába lőjék.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.