vasárnap, január 14, 2007

"Isten nem hordott zoknit"

Én nem tudtam, hogy a tequila ilyen különlegesen hat: igazi kábítószer, de nem az alattomos, hanem a jóindulatú fajtából....Milyen szép is bowling helyett Fűrész 3-at nézni és M-et először azér böködni, hogy kussoljon a falusi dumájával - "Ez most ki?" meg "Jó helyre szól a jegyünk?" és "Belenyalhatok a füledbe?" (jójó, ez nem a falusi kategória) -, aztán meg azér, hogy nehogy túl hangosan horkoljon (asszem csak a legelején és a legvégén volt ébren) .
Az jutott eszembe erről a kimódolt vértengerről - a film készítői nagyon-nagyon erőlködtek különleges erkölcsi tanulsággal is szolgálni - , hogy bizonyára szoftver van a háttérben: szerintem az ilyen filmek szövegét szövegíró programmal gyártják.
Csak olyan szavakat kell random variálni mint 'choice', 'live or die', 'fate', 'play a game', 'together' meg 'kill'. Ezekre a hívószavakra még a plázák közönsége is felkapja a fejét. Őszintén remélem, hogy 'Saw' halála után lehetetlen a folytatás...
Egyéb tanulságok: én úgy képzelem, hogy sokat próbált nő vagyok, de az olyan mondatoktól, hogy "Te egyszeri vagy és megismételhetetlen" azér elgyengülök pár percre titokban.
Jóvan, nem röhög...legfeljebb titokban, mondom. Shite.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.