szerda, január 10, 2007

Kedves tévénéző gyerekek!

Morális dilemmából mindig akad nekem egy rakás, itten van mingyár egy izgalmas darab.
A történet röviden a következő: adott a lovebox nevű társkereső sok érzelemre kiéhezett nősténnyel és dugásra áhítozó kannal (hogy egyik kedves barátomat idézzem a boxról: a nő tetteti az orgazmust a kapcsolatért, a férfi meg tetteti a kapcsolatot az orgazmusért, ugyeugye. A boxon azért időnként, nagy ritkán, ezer évente esetleg valódi szerelmek is születnek (valódi szerelmek nem virtuálisan is igen ritkán születnek persze).
Szóval itten ezen a társkeresőn megismerkedik két ember, megszeretik egymást - a dolog hevessége vagy valódisága tulajdonképpen érdektelen is a történet szempontjából -, rövid ideig együtt vannak, de aztán egy csomó félreértésből adódóan döglődni kezd a kapcsolatuk - de nem szakítanak, ez itten egy fontos pont - és mindketten zűrösek, reménytelen az egész, pont ahogyan az a csodás posztmodern romantikához illik.
Fontos adaléka a történetnek, hogy a boxon az élet nemcsak társkeresésből áll, hanem mindenféle klikkek alakulnak; barátságok, társaságok születnek, nagy egymásra találások, levelezések, találkozások, bulik, egymás felmagasztalása, majd szomorú csalódások, árulások, utálkozások, kibékülések, intrikák, átverések, hazugságok követik egymást gyors egymásutánban.
Hősnőnk több ilyen klikknek is a tagja,így hát mint a box "prominens" személyisége - egen, ez elég vicces, tessék érzékelni a szarkazmust, ejnye - folyton együtt bulizik a box egyéb "prominens" személyiségeivel.
Kapcsolatáról többen is tudnak bizonyos klikkekben, konkrétan egy, azaz egy nőnemű is, aki később, amikor hősünk és hősnőnk kapcsolata haldokolni kezd, némi kósza szexszel átsegíti hősünket a nehéz időszakon. És itten jön a dilemma lényege: mennyire etikus ennek a bizonyos nőneműnek beszámolnia egy ilyen ügyről, amikor kvázi baráti viszonyban van hősnőnkkel.
Ha engem kérdeztek, hát semennyire. Mert persze eleve ott kezdődik a dolog, hogy majdnem barátnő pasijával nem kefélünk (szerintem ha haverok vagyunk és állandó kapcsolatban állunk, akkor sem), de ha megtesszük, hát hallgatunk mint a sír.
Nem, szerencsére soha nem kerültem olyan helyzetbe, hogy bármelyik barátnőm - nem sok van, így könnyű, tudom - szerelmére vágytam volna, nem tudom átélni ez milyen kínzó helyzet.
De biztos vagyok benne, hogy ha ilyet teszek, akkor nem rohanok a csajhoz és nem mesélem el neki részletesen a sztorit.

Hát persze, hogy velem történt, nemá hogy ezt megkérdezitek.

13 megjegyzés:

  1. neveket!!!

    (én egyébként azért töröltem magam, mer kezdett kicsit oplyayn lenni, mint az iwiw: túl sok mindednki ismer, ezér nem tudsz zavartalanul megdugni senkit. meg hát egy idő után ezek a klikkek inkább szánalmasak, mint szórakoztatóak.)

    VálaszTörlés
  2. A neveket igyekszem elfelejteni inkább. De szerintem te nem ismered őket.:) (Ha ismered, akkor jobb, ha nem tudok róla.)
    Én azért töröltem magam, mert gusztustalan az egész: egyrészt mindenki mindenről tud, másrészt a nők sorban állnak, hogy megdugják őket és aztán a dugásokhoz próbálnak valami romantikus teóriát kanyarítani. Meg hát csinálok én magamnak elég bajt a boxos kocsisor nélkül is. Tényleg kocsisor, romantikus kurvákkal.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  4. >másrészt a nők sorban állnak, hogy megdugják őket

    klasszikus faszság, én másfél év alatt asszem négy nőt bírtam megdugni, aminél azért a romkocsmákban is jobb a találati arány. de majd visszamegyek, kipróbálom ezt a macsós vonalat, amit a másik postban írtál...lol

    VálaszTörlés
  5. Akkor valamit nem jól csinálsz: az összes boxos csaj akit ismertem percenként dugott valakivel, aztán nyavalygott mer "eldobták őket".
    Ja és volt egy boxos haverom, aki szinte az összes boxon levadászott csajt megdugta az első randin, pedig mindig korrektül közölte velük, hogy másra ne számítsanak.

    VálaszTörlés
  6. akkó télleg nem jól csinálok valamit. mindegy, megoldjuk...

    VálaszTörlés
  7. Tudom én különben hol rontod el: nem szabad túl sok nőidegen dumát nyomni a naplóban - "te egy nagyon buta lány vagy":DDD -, attől a nők megijednek. Időnként barokkos bejegyzéseket kell írni, hogy lássák, kemény vagy ugyan, de van lelked. Mittomén, rejtélyes fájdalmakról kell sóhajtozni, meg ilyesmik:DDD

    VálaszTörlés
  8. >Mittomén, rejtélyes fájdalmakról kell sóhajtozni, meg ilyesmik:DDD

    értem. tehát akkor te most csajozol itt...:))))

    VálaszTörlés
  9. :DDD
    nemnem,a nőknek szabad ilyet, ez társadalmilag elvárt kötelességük, vazz.
    A férfiak viszont sokkal kelendőbbek, ha úgy tesznek - legalább egy kicsit néha - mintha szép nagy lelkük lenne:DDD

    VálaszTörlés
  10. ezek szerint mi nem ismerjük egymást, mólim:)))

    VálaszTörlés
  11. "a nők sorban állnak, hogy megdugják őket "

    VálaszTörlés
  12. hát...pedig azér nagyjából ez a tendencia.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.