hétfő, január 08, 2007

Rejtély

Most olvasom, hogy Depeche Mode Parti volt szilveszterkor Ákos és a Bonanza zenéinek felhasználásával. Hogyan lehetséges Ákost és a Bonanza Banzait egy napon emlegetni a Depeche Mode-dal? Ákos bazmeg, kacagnom kell. Vagy inkább köpni.
Most, hogy megint zenét hallgatok - ilyenkor kevesebbet olvasok - ismét rá kell jönnöm arra is, hogy a Cure számok azér tényleg nagyon durván emlékeztetnek egy-egy brutálisabb Pataky Attila darabra. Ment a hűtlen meg Fémszívű fiú, asztakurva.
De hát persze szeretni kell a Cure-t, mosmit tehetek. Robert Smith még mindig hitelesebb mint P.A. márványfarmerben meg Puma cipőben mikor aszongya, hogy "nem szabad, hogy elfelejtsék kimondani: szerelem" (most hangosan felröhögtem)
A Placebot bűnösen imádom, pedig tudom én, hogy valójában gagyi szar, de valahogy olyan kellemesen szemfényvesztő, hogy szeretem elhinni a hisztijüket. És hát persze Massive Attack, az örök szerelem.
És hát ha a Massive a szerelem, akkor a Prodigy a puszta szex; legszívesebben halomra basznám az összes tagot: mindig értékeltem az őserőt. Jóvanna.

2 megjegyzés:

  1. Ákos szerintem is halovány lírikus nyálömleny. Tetézve a magyar vagyok nem túrista fílinggel. Ha a szövegeit veszem alapul, nagyjából unokaöcsémmel van egy szinten. Az ő mentségére legyen mondva, hogy még csak 7 éves.

    VálaszTörlés
  2. Egyszer láttam egy riportot vele és azt írták a neve alé, hogy 'költő'...hát, ilyen egy 21. századi költő.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.