szerda, január 23, 2008

"Please don't cry in the morning"

Tegnap este jelentkező heveny halálvágyamat Trainspotting nézéssel kúráltam és megállapítottam, hogy egy Spud-hoz hasonló lény egyszerűen nem létezhet.
A film után Jorge, aki Miguel, de leginkább Borisz, a Szociáletika szöveggyűjteményből felolvasta nekem a Globális problémák a politikai filozófia és az etika szemszögéből, majd addig hallgattam a Raw Power című Apollo440 című számot, amíg hányingerem nem lett.
Álmomban azér öngyilkos lettem.

3 megjegyzés:

  1. trainspottingban spud állásinterjúja forever klasszik. pontosan úgy zajlott, mint az én régi magyar irodalom vizygám anno, pontosan annyi fetaminnal is.
    nekem egy közepesre elég volt.

    in one word: pleasure.

    :)

    VálaszTörlés
  2. igen, emlékszem a sztoridra, eszembe is jutott Spud fejét nézve, de lássuk be, az ő mimikája utánozhatatlan (gondolom ezt nem bánod:D)

    VálaszTörlés
  3. Ivan, nem lehetett semmi az a sztori! Egyszer nekem a fősulin egy film speckollon kellett alakítanom, a Star Wars-ról kellett kiselőadást tartanom, a film megtekintése előtt. Egy sráctól jöttem éppen, akitől füvet vettem, és persze ki is próbáltuk nála. Kellemes zizzentségben, finoman beparázva megérkeztem a suliba, ahol előre szóltam egy srácnak, hogy segítsen, ha elakadnék az előadásban, mert lehet, hogy gáz lesz. Amikor aztán rám került a sor, ennyit bírtam mondani: „Star Wars is full of mytho... mytho... mythological elements...”- a srác pedig hál'istennek már vette is a lapot, folytatta helyettem, így elkerültem az atomégést...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.