csütörtök, december 23, 2021

Főző magyar*

 Tíz éve csináltam utoljára (és akkor először), de idén valamiért a fejembe vettem, hogy bejglit kell sütnöm. Kicsit buktaszerű és szétterülő lett (szerintem túl lazán tekertem fel), meg össze is nőttek a tepsiben (ezt nem tudom hogy kell elkerülni, biztos kéne valamit tenni közéjük, vagy egyesével sütni...) és túl is vannak töltve (nyami), de nem nyíltak szét és marha finomak, úgyhogy kb sikerként könyvelem el az idei termést:


* Mikor szerelmünk hajnalán meglátogattam Marcit Londonban, egy kínai csaj volt a lakótársa, aki egyfolytában főzött, ezért Marci elnevezte főző kínainak (nem pc). Azóta, ha túltolom a főzést, csak főző magyarnak nevez. 


PS.: Innen van a recept. Én nagyon bízom ebben a nőben, minden receptje - ez egyébként pont nem az övé, de az ő ajánlása szerintem elég - tökéletes. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.