szerda, szeptember 09, 2009

"a kurva életbe egy igazi hős"

Tegnap arról beszélgettünk, hogy manapság mindenki nagy ember akar lenni, vagy legalábbis olyan ember, aki számít, aki hozzátesz valamit a világhoz, valaki, akinek jelentősége van; hogy mindig mindenki valami nagyot, többet, jobbat, különlegeset, mást akar, hogy most már sosem elég ami van, mert volt a hírekben, a Fókuszban, az újságban, a neten, a rádióban, hogy van aki jobbat, szebbet, nagyobbat, okosabban, ügyesebben, gyorsabban, bátrabban, kreatívabban, boldogabban, én is, én is, én is, aztán a túl nagyot akarók végül - szüntelenül keresve azt a VALAMIT - fájdalmasan frusztráltan, valódi célok és irány nélkül, boldogtalanul halnak meg, én mondom, a média megőrjíti az embereket, köszönöm, csak ennyit akartam, viszlát.

4 megjegyzés:

  1. én is egy ilyen mindenki közül való vagyok.

    VálaszTörlés
  2. kabe egy eve beszelgettunk meg amszterdamban arrol egy ismerosommel, hogy ez most ilyen megint legendacsinalosdi kor, fu csekkaut ezt a csavot a jutyubon, hogy gitarozik, hogy motorozik, meg hogy dolnek sorra a sport-nezettseg-hegymaszos-lilaeszkimomegevos rekordok.

    en hol irjam ala, ha csak ugy lenni akarok magamnak meg a kozelieknek, mert bar elismerem a szepet es jot, de van nekem jobb dolgom is, mint a 7/24-ben legendanak lenni akaras ... ?

    VálaszTörlés
  3. Amikor meg eljön a pillanat, hogy benne leszel a tévében, akkor rájössz, hogy ez mennyire egy értéktelen fos, reménytelen. Vagy amikor "médiás" arc leszel és rájössz, hogy mindenki hazudik, az emberek egy jó része nagyon buta és csak a könyöklés megy, elérendő a.... mit is? Nem tudom.

    Ezért vannak pl az ilyen VV Anettek ostoba betelefonálós játékokban, mert nem bírják ki, hogy ne legyenek benne a tévében.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.