kedd, augusztus 28, 2007

helyzetjelentés

B.J. : (30 éves): Elviselhetetlen ez a hülye picsa, annyira idegesít.
M.B.:(32 éves): Ja, ja, rémes, bár valahogy velem sosem undok, nem is értem miért...
B. J.: (30 éves): Szerintem téged tisztel a korod miatt...Meg ahogy ránézel az emberre azzal a zöld szemeddel...ijesztő.
Bazmeg.
Amúgy ma bizniszvacsoráltunk, a legszimpatikusabb étel a csodás, eltartott kisujjú étlapon - ami mellesleg gagyi volt, mert túl sok lehetőség közül választhattuk ki a legvadabb kompozíciót (pl pástétom fagylalt) és persze számomra a gulyásleves volt - szánalmas panelproli - a legvonzóbb, majd végül egy nemtommit ettem, de addigra tök mindegy volt, hiszen olyan sok bort itattak velünk, hogy sem hangokat, sem ízeket nem éreztem - gyanítom, hogy ezeken a helyeken ilyen trükkökkel élnek -, így sajnos nem tudtam beszélgetni fő attrakciónkkal sem, az amerikai bácsival - aki a változatosság kedvéért John és igazi cukorfalatka -, viszont megtudhattam bizonyos kollégáimtól, hogy mindannyiunknak ugyanaz az ősellensége, aki teljesen egyértelműen hirtelen felbukkant a metrón amikor már épp vidáman egyedül támasztottam volna az oszlopot.
Felkötöm magam, ha vele kell lenyomnom egy éjszakai műszakot...Jaja.
Van olyan, hogy multipanelproli? Esetleg panelmultiproli?
Holnap sokat fogok agyalni ezen...

7 megjegyzés:

  1. olyan van, hogy multiprolipanel: ez kicsi, sarga es jol illeszkedik.

    VálaszTörlés
  2. http://www.eszemiszom.hu/m.asp?D=EE&R=8217

    a bor volt a legjobb az egészben, bér az egyik kollégám szerint az én boromnak sonka íze volt...na jó, meg valóban profi volt a kiszolgálás.
    a kaja semmi extra, viszont egy olcsóbb egytál étel 2000 forint körül van. az ún. "folklorisztikus világkonyha" zűrzavaros kajákat jelöl - nekem úgy tűnt, mintha mexikói irányultsága lenne a helynek, bár ez a dizájnon nem látszik, valahogy zavarbaejtő az egész -, bár közel sem vagyok szakértő.mondjuk nekem az olajbogyó, feta sajt, tavaszi tekercs és tortilla sehogy sem stimmel egymásra halmozva...

    VálaszTörlés
  3. ismerem. benne van az első tízbe pesten simán. nem olcsó, de megéri azt a pénzt, amit az ember otthagy - márpedig budapesten a helyek 99, na jó, 95%-áról nem mondható el.

    a konyhája amúgy inkább fúziós, erősebb mediterrán súlypontokkal, és kifejezetten fantáziadús. kicsit barokkos ugyan az ételsor, de a szakácsnak legalább van fogalma arról, amit csinál, meg hogy merrefelé megy a világ konyhaművészetének az a része, ami még talán itthonról követhető.

    az meg, hogy egy egytálétel két rugó, teljesen normális, ha minőségi cuccról van szó.

    VálaszTörlés
  4. Koszonjuk, hogy meg volt elegedve franchise-halozatunk ezen reszlegevel. Szeptemberi akcioinkrol a honlapunkon tajekozodhat.

    VálaszTörlés
  5. hümm...nemtom, nekem nem volt olyan nagy élmény, de disznó elé gyöngyöt ugyebár...:D

    VálaszTörlés
  6. Ha nem volt megelegedve ezen vendeglonkkel, akkor ajanlom a "McDonalds" neven futo hagyomanyosabb egysegeinket.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.