péntek, július 11, 2008

TGIF

Tegnap este gyújtó hangú beszédet tartottam a Fanninak arról, hogyaszongya nélkülem már rég halott lennél, mire megvetően végigmért és köpött egy hegyeset. Nem értem én ezeket a macskákat.
Egyébként meg annyira józan életű vagyok - ezt bele akarom írni az önéletrajzomba mosmár, múltkor láttam egy hirdetést, amiben egy nehezen elviselhető igazgató mellé kerestek titkárnőt -, (józan életű admin kreatív munkát keres, mosmér?), hogy titkolom, merugye ma este minden ismerősöm a Pótkulcsban issza majd a lábszagú bort, amit én eddig minden pótkulcsos este után kihánytam, szerintem valami kemoterápiában használatos gyógyszert kevernek a piába, naszóval én szilajkodás helyett futni megyek péntek este, ezt meg nem nagyon merem elmondani senkinek, szánalmasan uncsi teljesítmény ez, fasza csajok ilyent nem csinálnak, ejnye, holnap meg úgy kábé egész nap tanítok, háromra rettenetesen kezdjetek sajnálni.

1 megjegyzés:

  1. Részlet egy titkos naplóból:
    ...
    Persze minden csak rajtunk múlik és csak rajtunk. No meg a macskákon, mert mint tudjuk ők a megfigyelők ezen a bolygón és éjszakánként amikor kilopakodnak, összegyűlnek és küldik az infót a légkör határán kívül lebegő láthatatlan fekete hajónak. Aztán ők a befolyásolók is, mert a fekete hajóról kapott utasításokkal irányítják a közelükben élőket, bombázzák az olyanokat akinek még nincsen macskája hogy ellenálhatatlan vágyat érezzen legalább egy beszerzésére.
    Persze van ott egy másik űrhajó is, az is fekete, az is láthatatlan, ő a kutyákkal akarja ellensúlyozni a macskaveszélyt, de túl bonyolult a dolog ahhoz hogy működjön (nekünk például két macskánk és egy kutyánk volt).
    ...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.