péntek, február 26, 2010

"Explain this to me like I'm a six year old, okay?"

Nem, nem, nem, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mi van azokkal, akiknek mindenről a politika jut eszébe, akik mindent képesek visszavezetni a magyarság nehéz helyzetére, a zsidók hitványságára, a szörnyű liberális gondolkodásra... De tényleg, mi van velük? Mi lett velük?

Régebben mindig szexuális frusztrációval magyaráztam az eszement politizálást, de most kezdek elbizonytalanodni, ugyanis egyre több túlpolitizálóval találkozom. A túlpolitizálók kivétel nélkül vadmagyarok és úgy vettem észre, hogy egyre fiatalabbak.
Lehet, hogy a vadmagyar politizálás az új drog, egy új szenvedély, kedves szabadidős tevékenység? Ami más embernek a szex vagy a sport, az ezeknek az embereknek a habzó szájjal előadott nacionalizmus? Vajon endorfint termelnek miközben kimondják Kisalföld?
Vagy ez az egész csak azt jelzi, hogy egy nagyon beteg társadalom tagjai vagyunk? Mert szerintem bátran kijelenthetjük, hogy a viszonylag jól működő társadalom egyik ismérve az, hogy az emberek nem viszik túlzásba a politizálást.

Nem értem. Tényleg nem.

2 megjegyzés:

  1. az nem lehet, hogy egyszerűen csak - ostobák?

    VálaszTörlés
  2. de, siman. csak meglep, hogy mostanaban ennyire szelsosegesen nyilvanul meg az ostobasag.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.