hétfő, január 10, 2011

(s)iker vol. 2871440

És a korrigált életkoruk miatt nyugdíjba is egy hónappal később mennek majd?

Múlt héten voltunk a gyerekorvosnál, ahol újfent kiderült, hogy Marcika óriásbaba: lassan megháromszorozza a születési súlyát. Kicsit aggódunk, hogy buta pankrátor lesz belőle (néha eljátsszuk, ahogy pacalt kér), de azért igazából reménykedem, hogy inkább magas zseni lesz.
Egyébként meg fáradt vagyok mint a dög, esténként néha sírdogálok mikor már nagyon nem bírom, mert iszonyú fárasztó két gyerekre figyelni és még így, hogy itt a nagynéném és segít, még így is folyamatosan talpon vagyok, egyáltalán semmire sincs időm, nem, most se blogot kéne írnom, de ez meg a szenvedély, jójó, ezt sokszor mondtam már.
Erről jut eszembe: vajon Celine Dion férje egy tízes skálán mennyire ostoba? A múltkor olvastam, hogy CD azt mesélte, a férje minden reggel megkérdezi tőle, hogy hogy aludt, mire az ikreket szoptató CD érthető módon azt válaszolja neki, hogy sehogy...és egyáltalán, nem is értem. CD férje elköltözött, ahogy megszülettek a gyerekek, vagy mért nem veszi észre, hogy a felesége egész éjjel szoptat? Különben vicces ez, hogy minden celebnek ikrei vannak: én mondjuk ezt úgy képzelem, hogy mindegyik későn kap észbe, hogy gyereket akar, de akkor már nem jön össze természetes úton, de végül segítséggel sikerül.
Megfigyeltem, hogy itt is a tehetősebb embereknek születnek ikrei és szerintem ez úgy függ össze, hogy a biztosító nem fizet beültetést, de ha van pénzed, hát ki tudod fizetni és úgy látszik a beültetésekkel elég nagy az esély ikrekre; mondjuk valami olyasmit is olvastam, hogy próbálják ezt megváltoztatni, mondván, hogy az ikerterhesség nagyon megterhelő és abnormális, no meg sok kis súlyú és beteg újszülöttet eredményez...meg hát ikreket nevelni tényleg embertpróbáló.
Szoktam is mondogatni Marcinak, hogy két ilyen türelmetlen és álomszuszék embernek (nekünk) nyilván azért születnek ikrei, hogy türelmet tanuljanak és kevesebbet aludjanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.