szerda, április 13, 2011

(s)iker vol. 2871446

Voltunk ma dokinál, aki még mindig szerelmes a Lénába - folyton azt mondogatja, hogy milyen szép. Mikor kiderült, hogy Lénának még mindig elég kicsi a feje, akkor viccesen mondtam, hogy na jó, nem gond, ha nem lesz olyan okos, mert szupermodell még lehet belőle, erre nagyon komolyan mondta, hogy igen, igen és dicsérni kezdte a szép bőrét, meg a szemét és a szempilláját. Sőt, azt is mondta, hogy neki elhihetjük, hogy nem minden gyerek szép, de Léna bizony az.
Egyébként meg minden szép és jó, a kis aranyosak sokat mosolyogtak a dokira is, amúgy már mindketten hét kiló felett vannak, lassan elkezdhetnek húst enni, meg ültetgetni kell őket, hogy erősödjenek a hátizmaik - Léna mondjuk nagy tornász, Marcika kicsit lomhább, ő inkább intellektuális típus. Négy oltást kaptak, persze nagy volt a sikoltozás, gondolom sokat nem fogok aludni az éjjel, mert nyilván fájni fog az oltás helye és dajkálni kell őket, jaj.
A doki nagyon cuki, mindig kérdezget minket is, hogy hogy vagyunk, meg hogy megy az élet. Azon is elámult, hogy ennyit alszanak a kis őrültek: aszonta, hogy iszonyú mázlink van, amiért ilyen egészségesek és ennyit és ilyen jól alszanak. Holnap jön először a bébiszitykó és kicsit velem együtt pesztrálja őket, hogy ismerkedjenek.

2 megjegyzés:

  1. :) Pont ezt mondtam tegnap a Viola Léna nevű lányomnak leckeírás után, hogy sebaj kislányom, topmodell még lehet belőled ...
    (Mondjuk én akkor éppen full idegbaj voltam már, de attól még komolyan gondolom, mert ő is szép gyerek- ilyenek a Lénák :) )

    VálaszTörlés
  2. :) biztos írtam már - lehet, hogy még a szülés előtt, ijesztgetésként. mert jófej vagyok-, de tényleg mázlitok van, ha alszanak, az én húgaim 6 évig nem aludtak át egyhuzamban egy éjszakát.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.