péntek, július 15, 2011

sorstárs

Megint kaptunk ajándékba babaruhákat - egy hármasikres anyukától.
Vicces volt, ahogy megbeszéltük, hogy ki hogyan és mitől hányt egyfolytában a terhessége alatt. Végre nem csak az áldott állapotról hallgattam lelkes beszámolót; ráadásul ő is azt mondta, amit én: azért nem akar még egy fiút (három lánya van, jesus), mert retteg, hogy megint három lesz (spontán hármasikrek voltak, szóval van esélye újabb multipackre) és mert olyan pokoli élmény volt a terhesség, hogy ő azt nem csinálja végig még egyszer.
Úgy tűnik, a gyerekorvosunknak mégse volt igaza mikor azt mondta, hogy Amerikában nagyon jól csillapítják a vészes hányós tüneteket. Ja, ez a szerencsétlen nő még egy hónapot kórházban is volt - szerencsére én ezt kihagytam - és persze császározták - na, azt se bánom, hogy császárban nem volt részem.
Császárról jut eszembe: szerintem mindenkinek meggyőződése, hogy aki ikreket szül, az attól kezdve nem tud szexuális életet élni, mert nem érez semmit; csak úgy mondom, hogy ez nagy butaság, minden tök olyan, mint régen, csak a kurva hasam nem akar eltűnni...





PS.: Ja, tök érdekes volt, amit ez a nőci mondott, hogyaszongya ő sosem akarna egy gyereket, mert az sokkal nagyobb munka, mint az ikrek, mivel az ikrek függetlenek, tök jól eljátszanak egymással és keveset nyaggatják a szüleiket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.