péntek, október 21, 2016

Egmont

A legjobb dolog október 23-ban az, hogy legalább ezerszer hallottam a héten az  Egmont nyitányt. 
Mikor rácsodálkozom ezekre az elképesztően szép zenékre, mindig rájövök, hogy már soha egy hangnyi zenét nem hallgatok - mióta gyerekeim vannak, nincs szebb a csendnél -, pedig régen megállás nélkül koncertekre jártam, a Fesztiválzenekart állóhelyekről hallgattam ahol csak lehetett és Istvánnal legfőbb szórakozásunk egy időben a klasszikus zene hallgatása, na meg a lemezek gyűjtögetése volt (ami ugye elég vicces, tekintve, hogy ő világ életében rockzenekarok  - hehe, a degradáló rockzenekaron biztos megsértődne - basszusgitárosa volt és mégis: valahogy nem klasszikusokat csak elvétve hallgattunk; a kapcsolatunknak egy elég hosszú időszakában kábé csak ezen nem vesztünk össze).

4 megjegyzés:

  1. Ha bezárod én bömbölni fogok, mert falat kenyér vagy az éjszakában és tuti nem jut meghívó, mert utálok tolakodni és elsők közt lenni a tornasorban - mindeközben üvölt az Egmont, köszi ezt is :)

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom Nevtelenhez :) Éjszakai meló után ránéztem h hátha van új poszt és tessék, megint egy zseniális kis szösszenet...

    VálaszTörlés
  3. Csatlakozom Nevtelenhez :) Éjszakai meló után ránéztem h hátha van új poszt és tessék, megint egy zseniális kis szösszenet...

    VálaszTörlés
  4. Na tessék, nem éltem hiába...egyelőre nem zárom be, mert nem akarok kizárni embereket, az nekem fura, viszont sok a titkos mondandóm, úgyhogy súlyos feszültségben élek, legyetek elnézőek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.