péntek, május 19, 2017

"I won"

Na, a lecke fel van adva: felvettek.
Csábítóan sok pènz, de logisztikailag nem tudom hogy oldjuk meg, na meg mi lesz így az egyetemmel?
Ez a munkakör egyébként elég nagy szívás, de egy év után lehet továbblépni cégen belül. Hátizé. Hétfőn délig kell választ adnom.


PS.: És persze éppen aznap írtak a sikeres egyetemi felvételimről, amikor megjött a céges állásajánlat. Olyan izgalmas ez az élet. Na meg egy kurva.

23 megjegyzés:

  1. Jujj, részletet még! Messze van tőletek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vészes, de pont nem érnék ide a suli vègére, úgyhogy tuti kéne egy (kettő) könnyen ugrasztható bébiszitter. Szerintem hülyeség lenne ugyanakkor kihagyni, mert multis tapasztalataim azt mutatják, hogy könnyű belül helyezkedni és viszonylag rövid időn belül talán lehetne egy kényelmesebb, gyerekbarátabb munkám rakás pénzért. Jaj, nem tudom.

      Törlés
    2. Igen, akar alacsonyabb szint belepokent, ugrodeszkanak jo az.
      Es azt lehet tudni, hogy mi lenne a feladat? :)
      Gratulalok egyebkent!

      Törlés
    3. Köszi, hát azért mindent nem írok le ide, de körbeírom:D: ügyfélszolgálati angolos cucc, nem sales és nem IT:)

      Törlés
    4. Persze tudom, ertheto :)
      Gondolom egy angoltanitas utan azert egy multi fizetese nagy csabito ero :)

      Törlés
    5. Hát meg az is csábító, hogy anno szerettem a multit még a hátrányaival is, ugyanakkor nagyon nehéz a gyerekekkel bármit összeegyeztetni, főleg nulla segítséggel.

      Törlés
    6. Hú én még ott tartok, hogy ahova költöztetek, oda vettek fel a suliba. :O
      Ha gyereke van az embernek és komoly munkát szeretne végezni, akkor jobbról is kell egy nagymama meg balról is. Sajna külső segítség nélkül lehetetlen.
      Régebben sose értettem, miért nehéz gyerek mellett dolgozni. Hát mosmár tudom pár éve. :D
      Gyöngyi

      Törlés
    7. http://mollyblooom.blogspot.hu/2017/03/ahogy-dolgok-vannak_29.html?m=1

      Hàt igen, csak az ugye egy hatalmas kérdés, hogy mit kezdjen magával az az anyuka, aki nem tud sehonnan nagymamát leakasztani, de a gyerekei azért várhatóan egyre kevèsbé igénylik a jelenlétét?

      Törlés
    8. Arról nem beszélve, hogy mi már egy csomó dolgot végigcsináltunk már nagymama nélkül, amit a közvélekedés szerint nem lehet, pl ikreket neveltünk külföldön hosszasan, kettesben.

      Törlés
    9. Köszi. Elolvastam.
      Ha megteheti a család, akkor egyértelműen bébiszittert kell fogadni. Ha nem telik rá, na az már komolyabb probléma.
      Én már évek óta azt vallom hogy nehéz nagymama nélkül. De ha van apuka és anyuka akkor együtt minden megoldható.
      Én az egyedülálló anyák előtt emelem a kalapom. Mondjuk se férj se nagymama. Na az a lehetetlen küldetés.
      Gy.

      Törlés
    10. Iszonyú nehéz nagymama nélkül, de mit csináljak, ha nincs?! Napok óta a lehetőségeken gyötröm magam mondjuk, de nagymamát sajna sehonnan nem tudok szerezni, a bébiszitter meg felemás megoldás, eh, nem tudom, nehéz ügy.

      Törlés
    11. Mondjuk mindig én voltam aki kábé mindenről lemondott, de lehet, hogy ez nem kifizetődő, mert egyszer csak ott állok majd kirepült gyerekekkel, szar munkával, frusztráltan és akkor majd már nem lesz mit tenni...

      Törlés
    12. Nálunk is kb ez a helyzet, szóval maximálisan megértem!
      Pedig lehet az a megoldás hogy kivárni ezt a pár évet míg nagyobbak lesznek a gyerekek és te nem leszel ennyire 'kötött'.
      Nehéz ügy nagyon. Én kb azóta nem szeretek dolgozni amióta a gyerek ovis lett. Nem tudok csak a munkára koncentrálni és a maximumot kihozni magamból mikor 4 után nekem feltétlen fel kell állnom az asztaltól.
      Nekünk is van bébiszitterünk. A lelki békémnek is jót tesz.

      Törlés
  2. Gratulálok mindkettőhöz!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, egyelőre gyötrődöm, hogy mit csináljak, erre nem igazán számítottam.

      Törlés
  3. Lehet hoz neked is az elet egy nagymamat. Nekunk hozott. Mi is kulfoldon elunk, egyedul, s egy eves volt a lany amikor uj hazat vettunk. A vilag legcukibb szomszed nenijet kaptuk, akinek koltozesunk elott egy hettel halt meg a ferje. A neni azt vallotta, hogy ilyen az elet. Bezar egy ajtot es kinyit egy ujat. Sajat unokai mar felnottek voltak es hihetetlen szeretettel, turelemmel kozelitett a lanyomhoz. Hamarosan imadtak egymast, s a kovetkezo 5-6 evben a legszebb nagymama-unoka kapcsolat alakult ki koztuk. Aztan a neni kezdett egyre idosebb lenni es elkoltozott a lanya melle tobb szaz km-re. A kapcsolat megmaradt, a lanyon rendszeresen latogatta, par napot eltoltott vele. Ma mar a lanyom 15 eves, a neni mar majd harom eve elment. Megkaptunk egy par szemelyes dolgot halala utan amit a lanyom nagy keggyel oriz. A multkor mondta, hogy ha nagyon szomoru akkor ma is kinyitja a dobozt es szagolgatja a dolgokat, mert olyan M neni illata van, es megnyugtatja.

    Amiert ezt leirtam, mert eszembe jutott most koltoztetek ti is. Hatha a ti szomszedsagotokban is van egy kedves, maganyos neni! Milyen kar pl hogy az en edesanyam mellett nem lakik egy olyan csalad mint mi voltunk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, pont van mellettünk egy magányos néni, nekem is eszembe jutott, hogy majd ő lesz a pótnagyi, de konkrétan ránk se bagózik sajnos...

      Törlés
    2. ó hát ez úgy van, hogy ti költöztetek oda, először nektek kell bagózni őrá és hidd el, nyitni fog felétek, kérj tanácsot virág ügyben, az mindig beválik :)

      Törlés
    3. Kicsit próbálkoztam már, végülis lehet, hogy jobban kéne. Cuki néni egyébként.

      Törlés
  4. és persze iszonyúan gratulálok és szurkolok, a sulit nem tudod egy évvel halasztani?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.