szombat, november 03, 2007

Sosem fogom megérteni a kételkedő és vitázó kommentelőket.
Ha mondjuk leírom azt, hogy jól érzem magam, jön valaki és rögtön kétségbe vonja ezt a kijelentést, vagy elkezd provokálni.
Minek? Nem lenne egyszerűbb hagyni az egészet? Vagy nyugtázni, hogy ez jó és kész?
He?

11 megjegyzés:

  1. arra még nem gondoltál, hogy az ilyen faszarcok pont akkor kopnak le, ha egyszerűen nem reagálsz rájuk? feltételezem, hogy a saját beszűkültségükben egyzserűen bosszantó bármilyen másféle nézet, talán mert titokban pont olyan életre vágynak, mint azé, akit elítélnek. nagyon gáz, ha vki folyton hangoztatja a saját értékrendjét, talán pont azért, mert ingatag és primitív.

    VálaszTörlés
  2. Ne szarjátok össze magatokat egy kis vitától - hogy én is igazodjam a stílusotokhoz. De miért baj, ha valakinek más a véleménye, mint a tiétek, és azt el is meri mondani? Pont az a jó, hogy nem vagyunk egyformák, és vitatkozunk. Szóval ne féljetek a vitától, a más véleményektől, és nem kell faszarcnak nevezni azokat sem, akiknek egyszerűen van saját véleménye.

    VálaszTörlés
  3. de én nem "megítélőleg" mondom ezt, pusztán nem értem, hogy mi szüksége van valakinek arra, hogy mindig mindenbe belekössön, sokszor olyasmibe is, amiről az égvilágon semmit nem tud. (eg: az én hogylétem)

    VálaszTörlés
  4. saját vélemény=mindneből politkát hozok ki, és aki nem érte egyet az libsi bibsi?

    VálaszTörlés
  5. ha valakinek megfelel ez a békaperspektíva - én is monomániás vagyok, lám, lám -, hát csak mondja, bár elég unalmas, az tény. (az előbb fel is húztam magam egy fél percre, de már jól vagyok:D)

    VálaszTörlés
  6. nem, nem, ez úgy helyes, hogy:
    "mindenki idegenszívű és zsidó/ cigány/buzi/komcsi/kék szemű/ blablabla), aki nem úgy gondolkodik, mint ÉN." (az ÉN helyére jelen esetben kedves ápoltunk a behelyettesítendő)

    VálaszTörlés
  7. (a fentiek igazából nem fontosak, engem főleg az érdekel, hogy minek nem építő, teljesen öncélú kritkát írni és passzióból fikázódni?)

    VálaszTörlés
  8. Mert te aztán nagyon építő kritikákat szoktál mondani másokról, ugye?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.