péntek, február 06, 2009

Alvise, Fabio és Sara

az első olasz tanítványaim. Rettentő lelkesek és szolgalelkűen letolnak minden agyament feladatot, a magyar diákok megirigyelhetnék őket. A két fiú jó egy fejjel alacsonyabb nálam, a lány meg pont úgy néz ki mint egy magyar, bármit jelentsen is ez. Kicsit aggódom, mert később szeretnék ha hajómérnöki szakszövegeket elemeznénk, mókás lesz, az élménybe valószínűleg belepusztulok.
Igaz, a munkához jutás érdekében kétnyelvűnek hazudom magam, de sajnos muszáj, máshogy nem hisznek nekem. Hazafelé vettem offertás vodkát örömömben és jó magyar paraszt módjára lógtam a buszon. Holnap háromra jön Vito...ha egy üzlet egyszer beindul...





PS.: Azt álmodtam, hogy azt mondom neked, hogy nézzünk pornót és közben dugjunk. Ilyen hülyeséget nem álmodik senki, hogy lehet ilyet álmodni?

7 megjegyzés:

  1. én legalább két emberről tudok, aki ilyesmit álmodik.

    VálaszTörlés
  2. olyant, hogy arról beszélnek, hogy jó lenne pornóra dugni? nem olyant, hogy pornóra dugnak? ez a "szexről beszélős" álom olyan szánalmasan fantáziátlan.

    VálaszTörlés
  3. képzeld el mi lenne, ha csúnya orrú emberekkel álmodnál, és mindjárt más fényben fog feltűnni az egész fantáziátlanság.

    VálaszTörlés
  4. szerencsere csunya orrokkal meg nem almodtam, pokoli lehet

    VálaszTörlés
  5. énazörülökhogyvanmeló komment lennék. :)

    VálaszTörlés
  6. igen, ez a lenyeg itt, ez teny.
    hat meg en hogy orulok:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.