szerda, március 18, 2009

használati útmutató

Ha valaki fel akar bosszantani, feltétlen mesélje el, hogyan tiltotta le egykori szerelme mindenféle csetprogramokból vagy hogyan tüntette el a képeit/blogját ilyen-olyan fondorlatos módokon mindenféle fórumokról.
A kiberkicsinyességtől (szép jelenségnek szép név dukál, mosmivan?) garantáltan annyira ideges leszek, hogy lábon kihordok néhány agyvérzést.




update: A legfaszább, ha a nagyon okos letiltó személy (NOLSZ) a letiltás után még szerelmes leveleket írogat, illetve az eltüntetett blogot továbbra is buzgón olvasgatja.
Na ettől a jelenségtől garantáltan spontán égek.

8 megjegyzés:

  1. Egy pár hónapja nem is foglalkoztam ezzel. Viszont most miután mindennek utánanéztem a gép előtt ülve, ami érdekelt. Mintegy szusszanásként rákeresek nosztalgiából a régi blogra. Feljövök ide, pont ebbe a bejegyzésbe nyitok bele.
    Szóval bosszanthatlak? Az a nevtelen vagyok.

    Endivel mi van?
    Sikerült Dacossal együtt maradjanak?

    VálaszTörlés
  2. sok névtelen kering itt, nemtom melyik AZ.sőt, Ágiról sem tudok semmit.

    VálaszTörlés
  3. Áginak hívják Endit?
    Szóval én az a nevtelen vagyok aki miatt Endi kikészült, meghívóssá tette a blogját. Onnantól csak szűkebb körön belül olvashatták. Így gondolom unalmassá vált és törölte.

    VálaszTörlés
  4. nyilván tudod hogy hívják, merhogy állítólag anno lenyomoztad a wiwen.pár hónapja azt mondta a blogolás túl sok idejét elveszi, vagy vmi ilyesmi, azóta nem kommunikáltunk.

    VálaszTörlés
  5. Hát, hogy érdeklődtem felőle és kedvesen válaszoltál. :D

    VálaszTörlés
  6. és tényleg zaklattad vagy csak ő érezte úgy? (mondjuk ez egy mókás kérdés, dehát... mert ha hibbant vagy, akkor ugye nyilván annak megfelelően válaszolsz majd:D)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.