csütörtök, március 05, 2009

sette anime

De szerint egy haz az oceannal jobb mint egy uj sziv, fene tudja, az en szivbillentyum nagyon durvan lotyog miota az anyam korhazba kerult, szoval kene uj sziv, meg haz is, Will Smith nagyon derekasan osztogatta a szerveit, kicsit giccshataron, de valahogy most nem haragszom ra, pedig meglepo modon pont olyan a szeme es a mosolya mint egy kellemetlen emleku dugopajtasome (aki nemfeka es megis, nagyon fura), apropo dugopajtas, eletem legrosszabb dugasa valamelyik nap egy ujsag cimlapjarol nagyon komolyan nezett ram, most vagy ez a ficko lett ilyen hires az utobbi idoben, vagy csak veletlen, hogy folyton latnom kell mikor hazajovok (nem orulok), lenne meg mas mokas pasis sztorim is, de a net meglepo modon kicsi homokozo, szoval tikoloznom kell, vigyaznom a szamra, lakatot tenni ra vagy mi, pedig mokas sztori, ej, lemaradtok rola, szomoru tenyleg, nagyon kivancsiak vagytok mar en tudom, de sajnos nem mondhatom el, pedig bizonyara konnyesre rohgonetek magatokat, o, de kar...amugy meg van egy lego.

11 megjegyzés:

  1. elgondolkoztam, hogy mi lehet rosszabb egy rossz dugasnal?

    nem jutott eszembe semmi.

    VálaszTörlés
  2. a rossz basz nem szepul meg idovel?

    VálaszTörlés
  3. rossz dugas marmint? dehogy, en nem a szepre emlekezem, hanem arra ami tortent.

    VálaszTörlés
  4. es meg igy is viszi a primet a kemia?

    VálaszTörlés
  5. jaja, meg mondjuk a disznosajt. meg fel hatkor kelni is rossz. meg aztan a kis orr is rettenetes dolog.es ott van a feher cipo. a betegseg. a buta emberek. a kiskegyed cimu ize.
    na. egy csomo rosszabb folog van a rossz szexnel, egy kedves ismerosomet szerint:" a szex olyan mint a pizza: valahogy akkor is jo amikor nem."

    VálaszTörlés
  6. hat ha reggel semmi nem jutott eszembe, akkor hiaba jatszok micimackot, keso este se tudom (:

    a disznosajt viszont tenyleg dobogos.

    VálaszTörlés
  7. a disznósajt fasza, védelmembe veszem, hagyjátok szépen békén
    egyszer kell ráérezni...

    VálaszTörlés
  8. egyszer majdnem hanytam tole
    majonezzel

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.