vasárnap, április 19, 2009

helyzetjelentés

álmomban a bátyámmal és billy bob thorntonnal laktam egy lakókocsiban, de valamiért nagyon féltem (billy bob szaga bizonyára hozzájárult a nehézségeimhez) és folyamatosan a tesómat szólongattam; furcsa, mióta az anyám meghalt, sosem szerepel az álmaimban, btw ma (mindig) borzalmasan idegesít a bloggerek rinyálása, nevessen és dugjon inkább mindenki sokat, sej, premenstruálisan vagyok megvadulva nyilván és feleim, ha lehet kérnem az elmeroggyant molnár anikó ne írjon könyvet a pánikbetegségről, illetve soha senki ne mondhassa többé, hogy öt óra magasságában, továbbá statáriálisan végezzünk ki mindenkit, aki le meri íni, hogy jah, nah, picha, elbaxtam, mittomén, állítsuk meg a világot, ki akarok szállni, najó, nem is, csak vicceltem, juj, az élet tulajdonképpen csodálatosan egyszerű, világ faékjei egyesüljetek, bonyolítani, a lelkünket tudatosan összezavarni nem kell félnetek, akár az állatok, oly nyersen szép és tiszta, tegnap elvileg cikipárosan nagybevásároltunk, de gyakorlatilag szerencsére kamaszosan smároltunk a lekváros, a boros, a tejes és a húsos pult előtt, csak a szerelem óv meg a tébolytól, u know

12 megjegyzés:

  1. attol jobb, ha utalkozol? ketlem.

    VálaszTörlés
  2. nyilván nem, nem is mondtam. de ettől még utálkozom ha valami ingerel.

    VálaszTörlés
  3. (nem vagyok az a világot keblemre ölelős típus)

    VálaszTörlés
  4. nem is a vilaggal van baj. a vilag szarik ra, ha bajod van vele, senki nem lesz gyomorbajos, rajtad kivul.
    Pl. m.a.-nak kifejezetten nem lesz rossz napja ettol, igy inkabb csak magadat szivatod, ha forralod a duhod szirszarok miatt.
    es nem ez a gondod tulkepp neked sem.
    (amig az ember mas szemeben keresget szalkat, addig se kell a magaval foglalkoznia)

    VálaszTörlés
  5. Én ezt tökre nem értem, de biztos velem van a baj. Az embernek a blogja az az ő saját szaros homokozója. Olyan hígat fosik bele, amilyet akar. Nyilván publikus, meg minden, de akkor is.

    Hol a zistenfaszába utálkozzon az ember, ha nem a blogjában? Az a gyanúm, Mo, hogy ha ezeket nem írnád le, Ma már régen megbolondult volna, vagy feldarabolt volna egy nagykéssel. Vagy te őt.

    VálaszTörlés
  6. igazad van. azt ir amit akar.
    de most nem is errol volt szo.

    VálaszTörlés
  7. jézusom, nem kell engem megfejteni

    VálaszTörlés
  8. csak nem gondolod, hogy helyetted elvegzi mas a piszkos munkat? (:

    VálaszTörlés
  9. Nem vagy te tehén, akar a rosseb megfejteni :)
    (egy ideig nem értettem a tehenet, de megfejtem)

    VálaszTörlés
  10. meg hat mit kene megfejteni?
    eleted nyitott konyv (:

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.