csütörtök, november 05, 2009

mogyoró kinövi a blogját

Újabban folyton azon kapom magam, hogy iszonyúan ingerel az összes blog: a lelket boncolgatós (de ha ezt gondolnám, akkor azt csinálnám, viszont nem csinálhatom azt, mert így és így érzek, nagyon fáj, vagyis nem, de azért néha mégis belehalok és amikor belehalok, akkor érzem, hogy élek, de nem halhatok bele, hiszen ez az életem), bátran szókimondó modoros-pinaszagú (széttártam a lábam, basztunk, az ondó az arcomba fröccsent, mit érdekel engem, köpök a férfiakra), a valódi napló (beültünk a kocsiba és meg sem álltunk Székesfehérvárig, a kocsiban nevettünk, aztán betértünk egy étterembe, csirkepaprikást rendeltünk, sütött a nap, háromszor pisiltem, kaptam egy új pizsamát, nagyon szép nap volt), a viccesen-bebaszós-vagány vagyok blog (aztán a gödörben a huszadik vodkasör után lehánytam egy hajléktalan bokáját, sírtunk a röhögéstől), a nagy költő vagyok blog (a hajnal a szemhéjamon át a lelkembe kukucskált és bágyadtan köszöntötte ébredező szívemet), a nagyon okos és művelt vagyok blog (Bertrand Russel szerint az elme legjellemzőbb tulajdonsága éppen az, hogy képes ismeretségbe kerülni olyan dolgokkal, amelyek mások, mint ő maga), na jó, szóval hányok a blogoktól, na.
Most mit tegyek? Ne olvassam őket, persze, nyilván, mindig ezzel jöttök, nekem viszont van egy jobb ötletem: esetleg inkább blogolok a blogundorról.

6 megjegyzés:

  1. Újabban kezdek visszatérni az olvasáshoz (Herman Wouk: Lázadás a Caine hadihajón). Mennyivel jobb analógnak lenni, mint digitálisnak (mármint, mennyivel jobb nyomtatott szöveget olvasni)! :-) Totál másállapot, neked a futás lehet ehhez hasonló! :-)

    VálaszTörlés
  2. A többiek (blogjának) kielemzését mindig bátran elő lehet kapni, ha írhatnékunk van, de témánk az nincs.

    VálaszTörlés
  3. Az a jó a sok blogban, hogy mindig lehet másikat unni. Vagy te egyszerre unod az összeset?

    VálaszTörlés
  4. vagy egyszerűen mindenkinek csak jó, hogy foshatja a szót bármiről és imponálhat azzal, h meg tudott fogalmazni három értelmes mondatot. bármiről és bárhogy. így van bizonyítéka legalább magának arról, hogy létezik. az, hogy ebbe más is beleláthat, az csak külön pikantériája a dolgoknak. bár nem tudom mi a jobb. élőbeszédben azt hallgatni, h képzeld micsoda pizsamát kaptam, v elolvasni ezt. hálisten beszélgetések meg ritkán kezdődnek azzal, h képzeld azt írtam a blogomba hogy... tehát a blog, megmenti a világot az unalmas párbeszédek egy részétől.

    mirza

    VálaszTörlés
  5. bléz: mostanában három könyvet olvasok egyszerre: egy angol-, egy olasz- és egy magyarnyelvűt. de tény,hogy mióta kevesebbet onlájnkodom, a papíralapú dolgok sokkal vonzóbbnak tűnnek.
    tess: mint láthatod, folyamatosan fosom a szót, szerintem kevés nálam termékenyebb blogíró van a földön, szóval témám az általában van. amúgy meg ha nincs témám, akkor nem írok. ha meg arról írok, hogy idegesítenek a blogok, akkor ez a témám és nyilván idegesítenek a blogok. egyszerű ez.(mellesleg az "erről azért írsz mert nincs témád"-bélyeget minden témára rá lehet sütni, nemde?)
    smart:eh
    ylla:igen, most éppen elegem van belőlük, mindből, a sajátomból is, dehát volt már ilyen
    mirza:a blog hasznos intézmény, egyetértünk. csak engem most akkor is idegesít.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.