hétfő, október 10, 2011

ez egy ilyen post ilyen dolgokról.na.

Minden kedves érdeklődőnek ezúton szeretném a következőket válaszolni: igen, van kicsi műanyag kávés poharunk. Van normál műanyag bögrénk. Van doidy cupunk. Van nagy műanyag füles-csőrös bögrénk. Van nagy műanyag fületlen csőrös bögrénk. Van szívószálas-csőrös bögrénk. Van sportüvegünk, ami csőrös. Van csőrtelen sportüvegünk. Van félig-csőrös bögrénk.
És igen, Marcika mindet utálja.
Próbáltunk inni a fürdőkádban, a szobában, az etetőszékben, a babakocsiban - nem, sehol sem jó, inni borzasztó.
Mondjuk ez végül is nem orvosi probléma: hátha tolerálják majd a főiskolai csoporttársai, hogy cumisüvegből tolja a kávét vizsgaidőszakban...Amúgy meg olvastam, hogy Amerikában az ikrek kedvezményt kapnak az egyetemi tandíjból; jól hangzik, helyes, azért szerintem kezdhetünk gyűjteni nekik a Columbiára.
Tudom, hogy unjátok már az ikres sztorikat, de ez vicces: hétvégén bevásárolni voltunk és egy kisgyerek vádlón rám mutatott, majd felháborodva felkiáltott: She has two babies! Aztán ahogy tovább haladtunk, egy másik kisgyerek azt mondta nekem kedvesen: My mom has only one child...
Egyébként meg elképesztően jó arcok ezek a kismajmok: folyton együtt viháncolnak (most is épp az ablakban állnak és vihognak valamin), tegnap pedig meglestem őket: azon nevettek, hogy Marcika Léna hasát gyurmázta a földön, aztán cseréltek, Marcika hengergőzött a szőnyegen, Léna meg nagy hahotázás közepette ütemesen pofozta.
Hát, hümm. Határozottan más kultúra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.