vasárnap, szeptember 28, 2008

"Pusztíts hát szörnyű szerelem"

Na arra gondoltam, hogy egy ilyen performanszot csinálok mondjuk jövő csütörtökön délután kettőkor reménytelen októberi fényben a Móriczon a SPAR előtt, méltó helyen, méltó időben, méltó módon, hogyaszongya Molly Bloom törli a blogját, rendőrök biztosítanák a terepet, tűzijáték, szilajkodás, ökörsütés, szem nem maradna, világégés, szárazon, nem beszélni, régóta ezt hallom belül, a kimondott meg a leírt szó, minden hang, mozdulat, titok, idegenség, gusztustalanul banális, de ne olvassátok már ezt a sok szart amit írok, jó?, ugyanmár gyerekek, ripacs vagyok, naná, de mégis, lassan a pornó ideje is lejár, nézzük ezentúl a falat vagy ha nem hát jó, oké, legyen, a liberális úristenemet már: mindenki kúrjon seggbe még egy embert.

6 megjegyzés:

  1. a pornó már lejárt, a UPC külön pénzt kér érte, nincs már DoQ-csatorna éjféltől switch egy DP-re, 4-kor meg vissza Marvin Gaye életére, lassan majd minden így lesz, hogy aztán nem lesz már győzelem, nem megy ember az űrbe, ésatöbbi.

    VálaszTörlés
  2. az utsó mondat nagyon Fiúk a klubból-os vt. mint a kedvenc mondásom onnan: jobb adni, mint kapni, de a legjobb, bekapni :)

    VálaszTörlés
  3. a néhai motoska blog emlékezetes mondata

    VálaszTörlés
  4. mármint pufos vagy gerébesnemecsekes?:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.