csütörtök, október 16, 2008

helyzetjelentés

Ne is haragudjatok, de fantasztikus teljesítménynek tartom, hogy csak kétszer aludtam el a Batman alatt, tudomtudom, kultúrsznob vagyok - ordas nagy tévedés ez azér ám, merhogy én csak egy szalonnafaló proli vagyok, aki véletlenül egyetemre tévedt, jajó igaz, hát éppen azért vagyok eltartott kisujjú izé, szabadulnék a gyökerektől, a sötét múlt nem emel fel, na persze -, meg kell az ilyent lincselni, Joker kis cukorbaba volt az már igaz, de a többi faszsággal ne fárasszon senki plíz, köszi, mondjuk bevallom, szerintem nem Heath Ledger volt istentelenül fasza, hanem ez egy nagyon hálás szerep, hát hogynemár, én is imádom előadni a Váci úti sátánt, mosmitnéztek, ez egy annyira abnormális kapcsolat, hogy ne is próbáld a normális paráidat erőltetni benne, helyeshelyes, nekem való minden ami törvényen kívüli, valami baj van a jövőképemmel még mindig, nehézkes ez a felnövős-projekt, meg persze szörnyen unalmas is, a múltkor például próbáltam végiggondolni, hogy mit várok az élettől blablabla, de félúton abbahagytam mer nincsen kedvem várni semmit se, jöjjön az élet, aztán csináljuk, sej.

7 megjegyzés:

  1. Hmm, én imádom az ilyen filmeket, mert kultúrproli vagyok (nem), de nehezen vallom be (akarokbeszélniróla), hogy én is untam. Az előző rész fasza volt, meg az ironman.

    VálaszTörlés
  2. jó, hát tény és való, hogy én alapvetően megőrülök minden ilyentől (nem merek beszélni róla, mer mindenki gyűlöl ezért, pedig faszán tudok villámokat szórni és átkozódni, szeretem magam olyankor)mer én csak a hihető meséket szeretem, ilyen például kedvencem, a mekk mester, amiben az állatok keményen osztják egymást. na az, az autentikus igen, de ez a two-face csávó, hát...kacagnom kell.

    VálaszTörlés
  3. Mekkmester. Yeah, hogy idézzek valakit.
    Az ilyen mesékben nekem az kell, hogy mese legyen, nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb platform megnézni az őrület kibontakozását, miközben megvan DVD-n az Apokalipszis, most (ráadásul a könyvet is megkaptam, angolul). Na, ha valaki dinka, az Kurtz.

    Én amúgy nem gyűlöllek, hát miért kéne. Vagy, ha gyűlöllek (még nemtom), akkor nem ezért. Ha nem tetszik, nem tetszik (nem is kényszerítettem soha a csajaimat, hogy ilyesmit nézzenek velem, megvan rá a megfelelő társaságom)

    VálaszTörlés
  4. jahogy összevissza váltogatom a nickjeimet. hátkivagyokén?

    VálaszTörlés
  5. legyél mostantól hans-jürgen schmidt, ez a név minden bizonnyal megvéd majd az identitásválságtól. btw én nem szeretem a meséket, de ezt már mondtam, kaptam is érte rendesen. én azt szeretem, ha nyomják az arcomba a valóságot ezerrel: pl mekk mester ugye.

    VálaszTörlés
  6. Valóságfüggőknek - Szabó és Bergman (na és a Trainspotting) mellett - kiváló falat lehet a Battle Royale c. kiváló japán munka. Kultúrsznob énem már idéz is a kritikából...

    "Battle Royale was labeled crude and tasteless by members of Japanese parliament and other governmental officers after the film was screened for them..."

    (Mekk mester rulez: ha lenne polifón képeségekkel megáldott mobilom, csengőhangnak letölteném máris azt a kis szinti-dobgépes, őrületes főtémát: tüp-tüp-tütüp...)

    VálaszTörlés
  7. nekem volt régen mekkes csengésem, de éppen akkor nappalin tanítottam és muszáj volt lecserélnem, mer nem éreztem elég komoly embernek magam a diákok előtt (a társadalom hasznos, felnőtt, komoly tagja akarok lenni, igen)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.