szerda, december 28, 2016

Happy everything

Még szerencse, hogy megint egy hadseregnyi kaját főztem, így az a pár elrontott dolog nem is számít nagyon. Az az elképesztő dolog történt, hogy kész a vacsora (5 - azaz ÖT - óra van): igaz, hogy tegnap óta a konyhában lakom és a kaja felét ki kellett dobni,  de ilyen még sohasem történt, teljesen elképesztő.

Haha, a fentieket még 24-én írtam, de most sikerült újra leülnöm; azóta már halálosan összevesztem apukám családjával (muszáj volt kinyitnom a számat, mivel iszonyú sokat bántottak már, ugyanakkor, mivel igen szerencsétlenek, azóta is mardos a bűntudat, jobb lett volna kussolni és okosabbnak lenni talán),  karácsonyt nehéz megúszni balhé nélkül, ha róluk van szó.
A gyerekek most a nagymamájuknál vannak, mi meg az épp nem szabadságon lévő, összesen kábé három darab budapesti ügyintéző segítségével a CSOK kérelmünket próbáljuk intézni* - elég aggasztó folyamat, főleg, mert a szükséges iratok listája mindenhol kicsit más, plusz az ügyintézők megállás nélkül össze-vissza beszélnek a témában.
Kaptunk egy rakás gáláns ajándékot a költözéssel kapcsolatban, szerintem megállna az ütő mindenkiben, ha egy adott ponton bejelentenénk, hogy Glasgowba költözünk, na csá.



*újabban minden saját idő a borzalmas ügyintézésről szól

4 megjegyzés:

  1. Részvétem. Én most éppen az otthoni (Mo.) diplomáim brit akkreditációját intézem. Gondolom, ha a CSOK-on túl vagytok és kiköltöztök Glasgowba, akkor nektek is ez lesz a következő menet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, ezek a hivatali izék általában rémesek.

      Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.