péntek, május 04, 2007

"And she gave away the secrets of her past and said: I've lost control again"

Naszóval az úgy volt, hogy én augusztusban szerelmes lettem és mivel olyan rövid volt a szerelem kölcsönös időszaka mintha csak álmodtam volna, nagy bánatomban, meg azért, mert amúgy is hajlamos vagyok az önsorsrontásra (és ahhoz a magamfajtának azért kell valami csinos kis ideológia is, nem lehet azt csak úgy, elméletek nélkül, hát nem állatok vagyunk, kéremszépen...), szép ámokfutásba kezdtem, elvállaltam egy olyan munkát, amiről szinte az első perctől tudtam, hogy nem nekem való és meggebedek, ha nap mint nap mások idióta kölkeit kell nevelnem és fegyelmeznem és szépre-jóra tanítanom, ezért aztán az egyetlen szórakozásom az volt, hogy halálra ittam magam esténként és persze a tébolyból nem hiányozhatott a féktelen pasizás, amiről az ember azt képzeli, hogy segít felejteni, de persze csak iszonyú ürességet és önutálatot okoz az ilyesmi és akkor találkoztam valakivel, aki valamiért érdekesnek tűnt (utólag már azt gondolom, hogy ahhoz volt kellően izgalmas, hogy ideig-óráig feledtesse a bánatomat) és ha nagyon sokat ittam és elengedtem magam, félig behunyt szemmel, nos, igen, olyankor még azt is gondoltam, hogy szerelmes vagyok, aztán persze az egész érthetetlenül ment szarrá, hihetetlen bánatot és űrt okozva, amitől legalább elfelejthettem az eredeti nyomoromat, igen, ha nagyon fáj a fogunk, hát érdemes pengével a lábunkba vágni.
Aztán jó szokásomhoz híven megbocsájtottam, újra találkoztunk, újrakezdtük, újra befejeztük, veszekedtünk, nem beszéltünk, barátok lettünk, összevesztünk, találkoztunk, szóval mindent elkövettem, hogy a sok zűrzavar által igazán mélyen belekeveredjünk valami abszurd közös sorsba (ezt mindig így csinálom és a furcsa káosz miatt mindenkivel mély lelki kapcsolatba kerülök, tiszta röhej) és aztán próbáltam ezt a barátság lófaszt fenntartani, de valahogy akármikor találkoztunk az volt az érzésem, hogy nem, erotikus töltet nélkül már kurvára nem érdekel az egész, hogy szarom le az ő nyomorát, hogy mire vágyik, hogy mit baszott el, hogy hogyan él és tudtam, hogy ő meg aztán végképp nem kíváncsi rám és akkor, talán ezt is érezve, de leginkább a saját eredendő frusztráltsága miatt elkezdett bántani engem, csúnya, fájdalmas dolgokat a fejemhez vágva, olyasmit, amit mástól szemrebbenés nélkül elfogadok, mert egészen jól viselem a kritikát egy ideje, de tőle, aki ocsmány, hazug, szar, gyáva geci módjára átbaszott, aki saját maga elől is menekült, tőle egyszerűen nem vette be a gyomrom ezeket és akkor legutóbb egy ilyennél felálltam és otthagytam és most látom ahogy kapaszkodna vissza az összes spermával összebaszott női ölbe és mérhetetlenül szánalmas az egész, de a legijesztőbb ebben az, hogy nem érzek semmit iránta. Semmit. Mintha sosem ismertem volna. Már felidézni sem tudom azokat az örömöket, azokat a fájdalmakat, azt az egész zűrzavart akkor ősszel.
Sem a jóra, sem a rosszra nem emlékezem.


Száradok, törődöm.

29 megjegyzés:

  1. Na, jó, akkor tessék most már a jövőbe tekinteni.

    VálaszTörlés
  2. nohát, joy division-t igazán szeressük... ian curtis-nek olyan hangja van, mintha legalább nyolcvan éves lenne, aztán volt vagy huszonnégy (asszem még annyi sem), amikor meghalt. rip. -enikő-

    VálaszTörlés
  3. joy division, bezony. ez a szám volt az ősz slágere, hehe...

    a jövőről nincs mit mondanom, nem tudok róla semmit.

    VálaszTörlés
  4. egyébként hasonlóan durva hangja a tindersticks-es stuart staples-nek van, oly csodás koncerten voltam egyszer prágában, hogy sej. őket ismered-e, molly bloom? -enikő-

    VálaszTörlés
  5. Névtelen, egy kukkot nem értek abból, amit mondasz. Ha pedig a jövőről nem tudunk semmit, oké, akkor legalább élj a jelennek.

    VálaszTörlés
  6. kedves blogaddikt, asszem nálam vadabbul kevesen kajálják a jelent, de a jelent azért a múlt függvényében is érdemes néha vizsgálni, nemde?

    enikő, nem nem ismerem stuart staples-t, viszont mondd el szépen, hogy hol lesz placebo mostanában mifelénk? biztos prágában, nemde?

    VálaszTörlés
  7. Viszont én hiszek a Végzetben, a Sorsban, meg ilyenekben.

    VálaszTörlés
  8. asszem nálam jobban senki nem röhög a fatalistákon...

    VálaszTörlés
  9. Javasolnám, hogy olvass görög drámákat, az Oidipuszt például, s akkor talán másképp látod.

    VálaszTörlés
  10. Mert lehet, hogy a dolgoknak mélyebb értelme van.

    VálaszTörlés
  11. és ezt a sorsban kell keresnünk? individualista vagyok, magamban hiszek (amikor éppen képes vagyok rá)...én csinálom, én alakítom, csak az enyém. ez a sors, igen.

    VálaszTörlés
  12. hát nem tudom biztosan, hogy hol lesz placebo, de asszem prágában pont nem, ellenben lesz valahol másutt csehországban, meg aztán osztrákiában is valahol, meg lengyelországban, asszem pont varsóban, ahol még soha nem voltam, így akár... de ami még csudajó, hogy lesz the smashing pumpkins is és nem is olyan messze, valahol a határmentén ausztriában, hát nem csodás? tessék szépen tindersticks-et hallgatni, anélkül meghalni vétek. -enikő-

    VálaszTörlés
  13. Oidipusz is azt hitte, hogy maga alakítja a sorsát, aztán beteljesedett a végzet.

    VálaszTörlés
  14. nem hiszek a végzetben, de varsói placebóra szívesen mennék. honnan szedjek tinderstickset? a smashing pumpkins nekem valahogy a ködbe vész...

    VálaszTörlés
  15. Na sziasztok, ez nekem magas.

    VálaszTörlés
  16. hát akkor menjünk varsóba, én addig írok ki tindersticks-et. ne ködösíts, hallgass smashing-et.:)

    VálaszTörlés
  17. hát mindent én mondjak meg?:D (mindjárt megnézem, hogy egyáltalán lesz-e ott placebo és hogy mikor)

    VálaszTörlés
  18. szóval, júni elsején lesz, ami péntek, így hát remekül hangzik.

    VálaszTörlés
  19. Mi folyik itt, lányok? Na jó, lehet, hogy ezt a zene dolgot nem értem, de azért egy csomó téren felveszem a versenyt a fiatalokkal, na.

    VálaszTörlés
  20. A fiatalabbakkal, helyesen.

    VálaszTörlés
  21. na enikő, akkor kalandra fel, meg ilyesmikre gondoltam...

    VálaszTörlés
  22. stop, kocsi, repülő? (jössz te is, vagy csak szerveztél nekem egy programot június első hétvégéjére?:D)

    VálaszTörlés
  23. repülő, busz, kocsi, izé...iwiw telekocsi, ööö...én is megyek remélem:D írjál már egy emilt, nemtom a számod vazz

    VálaszTörlés
  24. miért röhögsz a fatalistákon? :)

    VálaszTörlés
  25. mert a fatalizmus pont olyan dühítő butaság mint a vallás, ráadásul felmentést ad mindig minden alól.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.