hétfő, május 14, 2007

Némaüzem

Á aszongya, ő érintésfób, nekem meg a beszéddel vannak gondjaim: rühellem a fölösleges beszélgetést, ezért találkozom mindig csak jól bejáratott emberekkel, akikkel van hullámhossz, közös érdeklődés, stb, mert megbolondulok ha olyasmikről kell beszélnem (és olyasmiket kell hallgatnom) amikhez a világon semmi közöm vagy amikről nem érdemes beszélni; komolyan mondom, inkább lefekszem valakivel, csak ne kelljen vele beszélgetni...tudom, tudom, így elég nehéz lesz találnom valami izgalmas pasit, dehát nincs mit tenni.
A némaságot egyébként mesteri fokon űzöm mostanság: újabban egész hétvégéket töltök egyetlen szó nélkül, nagyon érdekes érzés, elég elhagyatott, de időnként kifejezetten kellemes.
Tegnap például összesen 25 percnyi beszédben vettem részt: ez három telefonbeszélgetést jelent, amikben ugye nem én beszéltem egyfolytában, ezenkívül pár mondatot szóltam a macskához és kész. Szerintem egészen jó remete válna belőlem, ha nem kéne dolgoznom...

2 megjegyzés:

  1. most nem akarok Pease kommunikációs hülyeségeivel jönni, de egy adott mennyiségű pofázás után nekem már nincs kedvem beszélni. meló után, meg hétvégén nem is szoktam. egy élmény velem élni. a dugás meg jobb, mint a locsogás, főleg, ha vki abban "értelmesebb"

    VálaszTörlés
  2. fölöslegesen beszélni rettenetes, ez a lényeg

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.