szerda, május 23, 2007

" Romolj meg, ostromolj meg, nagyon durván és nagyon lassan"

Na, ma szófosós napom van úgy tűnik, a tegnapi hirtelen letargia után most takarítom kicsit a lelkemet, szóval az jutott eszembe, hogy kéne egy pasi.
Ez mondjuk elég gyakran eszembe jut, na mindegy, szóval ehhez ugye pasizni kéne, de nemtom azt hogy kell.
Ma végiggondoltam, hogy hogyan is viselkedem én idegenekkel és hát azt kell mondjam, hogy időnként kissé félreérthetően, merugye ha rossz napom van, akkor fintorogva ülök egy kurva szó nélkül - ilyenkor szokták azt gondolni, hogy egy sznob seggfej vagyok (és tényleg) -, aztán ha iszom, akkor időnként egyszerűen rámászom bizonyos emberekre és piszkálom - én abszolút nem vagyok érintésfób, mindenkit szeretek fogdosni - meg szagolgatom őket (a szó legszorosabb értelmében: emlékszem, Istvánnak egyszer a szakállát húzgáltam beszélgetés közben, bár akkor még utáltuk egymást. Utólag bevallotta, hogy nagyon furcsa volt), na olyankor nyilván hülye kurvaként könyvelnek el (joggal), úgyhogy asszem a távolsággal gondjaim vannak.

Szóval a lényeg: meg kell tanulnom pasizni.

5 megjegyzés:

  1. Na ne már, a pasik szeretik ha fogdossák őket, nem ez a kérdés, hanem az, hogy ha megvan a pasi, utána mi van?

    VálaszTörlés
  2. én már nem pasizni akarok megtanulni, hanem leszokni a függőségről és arról, hogy fájjon egyedül lenni. ettől a fogdosástól annyira rettenetesen érzem magam, a gondolat is fáj, h hozzáérjek valakihez :)

    VálaszTörlés
  3. dehát értsd már meg kedves blogaddikt, hogy azelőtt mindig kapcsolatban éltem, tehát végülis a megtartási képességemmel nem lehet akkora baj. a pasijaim nyilván olyan pasik voltak, akik olyan nőt akarnak mint én...tudom, hogy ez érthetetlen - szerintem is -, dehát...amúgy meg igenis meg kell tanulnom pasizni, mert a rögtön kefélés mégcsak nem is "megvan a pasi"-élmény, hanem csak szimpla kufirc.

    VálaszTörlés
  4. nyáron elég jól lehet csajozni. így aztán gondolom pasizni is.
    mivel utálod a nyarat -lásd lent-
    így esélyeid is csökkennek ez ügyben.

    első lépés a, szeresd meg a nyarat.
    első lépés b, várj őszig.
    első lépés c, költözz északra

    VálaszTörlés
  5. legjobban a költözés tetszik...

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.