péntek, május 04, 2007

"I'll be your father, I'll be your mother, I'll be your lover, I'll be yours"

Elképesztő, hogy a férfiak mit meg nem tesznek egy kis pinamelegért. A box nekem kábé olyan, mintha egy végtelenített Amit tudni akarsz a férfiakról de sosem merted megkérdezni szemináriumra járnék, illetve talán úgy helyesebb lenne az elnevezés, hogy Amit mindig is sejtettél a férfiakról de sosem merted elhinni.
A lyuksógornőség rettentő tanulságos, ráadásul hallatlanul vicces is: tökéletes móka egyeztetni a hazug és gyáva férfiak szánalmas badarságait.
Bevallom, időnként nosztalgiával gondolok johnjohn borzalmas magyarsággal előadott nyers és kellemesen egyértelmű vallomására, hogyaszongya: Meg ákárlák bászni.

15 megjegyzés:

  1. Ennél érdekesebb megfigyeléseidet is megoszthatnád a férfiakkal kapcsolatban...Csak úgy mellékesen közlöm, hogy elhatalmasodott rajtam a blogaddikció.

    VálaszTörlés
  2. valószínűleg ebben én azért nem vettem részt soha, mert nem szoktam nőkkel barátkozni, a férfiaktól meg már annyi sz..ságot tudok róluk, hogy amin egy-két éve elképedtem, az most már vicces. egyébként rossz, ha ismered a trükköket, mert néha azért jó (lenne) bedőlni. engem mindig szórakoztatott, ha valaki pofátlan blöffölő. az egyik kedves barátom elmesélte, hogy ő szerdán és pénteken cserél ágyneműt, hogy ne tűnjön fel a barátnőinek, hogy ketten vannak, kb 3 napos váltásban :) mekkora merészség már...

    VálaszTörlés
  3. én sem meglepődöm, csak egyre kevesebb az illúzióm és ezáltal egyre távolabb kerülök egy normális párkapcsolat lehetőségétől. bevallom, emiatt be vagyok szarva. mert ne feledjük, te mégiscsak fiatalabb vagy nálam nyolc évvel...

    VálaszTörlés
  4. ló..t sem számít az a nyolc év, ha valaki már 18 évesen olyan információk birtokában van, amik elveszik az illúzióit, és amiken részegen együtt röhög a pasikkal (amúgy azt mondták, é is az vagyok, nem hiszem, h ez bók). igen, én is aggódom, h ezért kételkedem mindig mindenben, mert néha túl sokat tudok meg olyan "műhelytitkokról", amiket jobb lenne misztifikálni. anyám mindig mondta, h jobb 50 évesen kijózanodni, na de mindegy. bájdövéj meg nem is vagyok 8-cal, csak 6-tal :)

    VálaszTörlés
  5. sztem sokat számít az a pár év. én mindig éreztem, hogy fiatalabb vagy.

    VálaszTörlés
  6. Na ez nagy igazság, amit endgame mondott...ezért kell a gyerekekbe eszményeket, illúziókat, meg ilyesmiket belenyomni, s mire kiábrándulnak, megvan, aminek meg kell lenni. Ez évezredek óta így van, csak ez a modern világ el....ta ezt is.

    VálaszTörlés
  7. tessék leírni a csúnya szavakat is, micsoda képmutatás ez már...amúgy meg az urbanizáció nyilvánvalóan kitárta a világot mindenki előtt, szóval ne gyere a balliberális buzi zsidó médiával, mer kiharapok egy darabot a hátamból.

    VálaszTörlés
  8. Már kezdtem reménykedni, hogy az utolsó mondat másképp fejeződik be.

    VálaszTörlés
  9. már megint ez a "túl sokat tudok duma"? pedig egyikőtökre ott vár az igazi, dél afrikában a lepukkant faluban. higgyétek el nekem.

    pont kellően izgalmas, pont eleget hazudik de nem felderíthetően, pont nem kell túl sokat hazudnia.

    Az vili, hogy ti várjátok el a legtöbb baromságot mert illúziótok vannak, aztán meg ciki, ha már nincsenek és valaki mégis szállítja a sok kiszáradt puncinak akik még megeszik.

    VálaszTörlés
  10. Hú, ez most keményen beszólt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.