péntek, június 07, 2013

breaking

Na, úgy tűnik felvették őket az oviba (eddig halál mázlisták voltunk mindenben, pedig mindenki huhogott, hogy Olaszországban nem lesz olcsó bölcsi, de aztán lett bizony; meg otthon nem veszik fel protekció nélkül a gyerekeket oviba, de, felveszik. Remélem munkát is majd így, csont nélkül találok.), nekem való lesz a hely, még nem is meséltem: szóval ez valami művészeti óvoda és ilyen elképesztő hókuszpókuszok vannak, mint én-vers, meg  lélek gyertya gyújtogatás (nem, tök más nevük van, de valami ilyesmi), hát izé...nem bánom, hogy nem én fogok oda járni. 
Az a véleményem, hogy az ovi nagyon sokat még nem árthat - kivéve, ha az óvónéni egy szörny, de reméljük a legjobbakat -, úgyhogy ezeket a rémségeket művészeti ovis szeánszokat majd elviselem valahogy.





PS.: Most jut eszembe, a szülésen is mindenki huhogott, hogy úristen, hogy fogok Amerikában szülni...hát, soha jobb rosszabb* szülést, komolyan. 


* a nektek tetszőt húzzátok alá, a szülés nagyon jó volt. Egyébként egész délután azon gondolkodtam, hogy a soha jobb vagy a soha rosszabb a helyes(ebb), meg egyáltalán, létezik olyan, hogy  soha jobb? Az istennek nem jövök rá - hiába, sokat éltem külföldön, visszafejlődött az agyam...

3 megjegyzés:

  1. Hát nyilván soha rosszabbat, magyarán azt szeretnéd, hogy ennél rosszabb élményed soha ne legyen.

    VálaszTörlés
  2. igen, de a 'soha jobb' az nem valami olyasmi, mint 'a lehető legjobb'? nekem sokkal pozitívabb csengése van, mint a 'soha rosszabbnak'.
    na mindegy, szülni jó;)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.