hétfő, június 17, 2013

girls, fun

Nagyon furcsa itthon ferfiak nelkul, de most, hogy felszabadultam es mar nem rettegek, mert tudom, hogy Marcus mar jol van, ugy dontottem, hogy kielvezzuk Lenaval a csajos eletet: elmentunk a torony melle egy etterembe vacsorazni, pizzat ettunk, en ittam egy pohar bort, volt elo zene is, a vegen Lena adta oda a kartyat a pincernek, amivel fizettunk, hu, nagyon kirugtunk a hambol. 
Draga Lena baba, annyira kis cuki majom, amikor majd harminc eves koraban ul velem a cukraszdaban, biztos paras szemmel emlegetem majd ezt az estet es nyilvan az udvarloit is folyton ezzel fogom farasztani.

10 megjegyzés:

  1. Most vak vagyok vagy nincs leírva sehol a diagnózis tényleg?

    VálaszTörlés
  2. lécci menj innen, annyira nem érdekel a hülyeséged.

    VálaszTörlés
  3. mármint ezt trillian-nak mondom és még egyszer nyomatékosan kérem, hogy hagyjon békén, ez a blog úgyis csak a nem annyira szar kategória, akkor meg minek fáradni a bunkózással?
    kedves trillian, ha a fejed tetejére állsz, akkor is azt írok ebbe a blogba, ami nekem tetszik - mi a jó égért tudtam volna tegnap este diagnózist btw és egyáltalán -, szóval viszlát, olvasd luciát, mint azt már egyszer meg is beszéltük.

    (de minek is foglalkozom trollokkal, jóég)

    VálaszTörlés
  4. no, mostmár kapott trillian is diagnózist :)

    VálaszTörlés
  5. még akartam azt is írni, hogy írtam a kettővel ezelőttihez is, csak szerintem elszállt, mert pont vacakolt a gépem, aztán meg halálra aggódtam magam, amiért két napig nem írtál, utána meg se mertem nyitni a blogodat, de örülök, hogy jobbra fordultak a dolgok azóta

    VálaszTörlés
  6. Úgy látom, eltűnt, amit idebiggyesztettem - csak egy szmájli volt, mert annyira örültem a javuló híreknek, meg olyan helyes volt, amit a csajos estéről írtál.

    VálaszTörlés
  7. már akartam mondani, hogy nem megy jól ez a moderálás, valahogy folyton kimaradnak kommentek, meg kétszer kapom meg őket, szóval lehet, hogy az én bűnöm.

    VálaszTörlés
  8. íme a diagnózis (amit az egyik orvos elvetett, a másik megerősített - és ez így ment nap mint nap -, szerintem marhaság, annak alapján, amit olvastam erről, de mindegy), tádám: vasculite orticarioide.

    remélem most minden troll örül, hogy megetettem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.