kedd, június 18, 2013

"With your feet on the air and your head on the ground Try this trick and spin it, yeah"

Hazajött a szépfiú, hisztizik ezerrel, szóval jól van, mondjuk most van is oka a hisztire, egy csomó dolgot nagyon szépen, ügyesen tűrt, folyton vizsgálták, tapogatták, vérét vették, nézegették, szájában-orrában turkáltak, ma keveset aludt, időközben 900 fok lett a lakásban meg kint is (na ezt utálom, nekem csodás lett volna a 20 fok eső nélkül), minden szép és jó, viszont három nap szobafogságra ítéltek minket (ez aggasztó), de a drága Marcus jól van és ettől aztán rettentő boldog vagyok.
Persze időnként eszembe jut, hogy az Univerzum nyilván üzenni akart ezzel a betegséggel, hogyaszongya most már túl jól érzed magad, neked ez nem áll jól...

11 megjegyzés:

  1. Vagy hogy ne fájjon annyira elhagyni a szép Toszkánát, és hazajönni, mert itt meg majd nem lesztek betegek sosem, egészen biztosan.
    Örülök, hogy hazaengedték a kishapsit, drukkoltam nektek nagyon :).

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de jó! Örülök nagyon, hogy végre otthon van! :)

    VálaszTörlés
  3. Húú nagyon örülök! Sajna a hiszti eltart még egy ideig majd, ki kell hevernie ezt a kórházasdit- tudom ez nem túl vigasztaló, épp csak fel akartalak készíteni...

    VálaszTörlés
  4. ó, hát Marcus alapvetően elég hisztis kisfiú, szóval ez nem újdonság, már megszoktam:)

    VálaszTörlés
  5. jaj, olvastam, mi volt Marcussal, de írni már valahogy sosem volt időm, de akkor most itt örülök, hogy végre jól van.
    :-)
    és nyígjál akkor inkább, ne örömködj.

    VálaszTörlés
  6. Orulok, hogy hazament Marcusod!

    Ejszaka nem lehet kicsit kilopozni levegozni? Miert van szobafogsagban? Gondolom a napfeny es esetleges fertozes miatt. Vagy ordenare butasagot mondok?

    VálaszTörlés
  7. franciakulcs: hát, nekünk az az elméletünk, hogy a szteroid miatt jobb, ha nem megy emberközelbe (a szteroid lenyomja az immunrendszert), de nem tudjuk pontosan mi sem, hogy miért kell itthon lennie, de már a kórházban is parancsban adták, hogy ne legyen gyerekek közelében, mondjuk elég idétlen az egész, mert van ugye egy dolgozni járó apukája, meg egy bölcsibe járó testvére, tehát elég könnyen elkaphat dolgokat.
    rémes egyébként a szobafogság, főleg a nagyon tömény kórházazás után, amikor tényleg éjjel-nappal Marcussal voltam.
    de tulajdonképpen már azt is kezdem megszokni, hogy én be vagyok zárva a lakásba - annyit voltak betegek, hogy már az a furcsa, amikor tudunk kint játszani. mondjuk amúgy is ezer fok van, szóval csak este jönne szóba bármilyen program.

    VálaszTörlés
  8. (amúgy meg sokkal-sokkal jobb itthon bezárva lenni mint a kórházban)

    VálaszTörlés
  9. Drukkoltam nagyon és most nagyon örülök! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.