vasárnap, január 21, 2007

Kedves B.!

Igyekszem, igazán. Lehetne ez sokkal rosszabb is, volt is már. De kedves tőled. Pont a múltkor nyafogtam valamelyik "érted haragszom én, nem ellened"-üvöltés közben G-nek, hogy a férfiak csak úgy képesek segíteni, hogy vagy ordítanak velem vagy gonoszul, ridegen baszogatnak.
Oké, kell a rugdosás - nekem különösen, ezt elismerem -, de bazmeg nem mindig és nem ennyire sok. Tiszta kék-zöld folt vagyok, annyi hímnemű próbál helyrepofozni.
De ez alól is van kivétel, ugyebár:

"Szerintem, ha van valaki, aki büszke lehetne magára, és
rendelkezhetne az ehhez passzoló kellő önbizalommal, az te vagy.
Jobban kellene szeretned magad. Bocsáss meg magadnak, és tanuld meg valahogy szeretni magad. Tudod te jól, mennyi jó tulajdonságod van, akkor miért vagy annyira kiakadva? A rossz tulajdonságokkal meg mi a gáz? Valamelyiken lehet dolgozni, és tudsz is majd, valamelyiken pedig nem, az pedig szinesíteni fogja az egyéniségedet.
Vonulj kicsit vissza, és szedd magad össze.

(több magadat nem írok most)"

11 megjegyzés:

  1. de hát önemésztés nélkül tökre unalmas lenne az életed. rettegsz, hogy az a maradék kis emocionális szenzáció is megszűnik, amit az önsanyargatással szerzel magadnak. tulképp emocionális onániát végzel, csak azt nem olyan menő bevallani.
    egyébjént meg persze hogy jó nő vagy, rossz nőkkel nem szokásom járni. még egy hétig se.

    csókok.

    VálaszTörlés
  2. ezt már nagyon sokszor bevallottam, igazságtalan vagy:)

    VálaszTörlés
  3. ezt eltévesztetted. igazságos vagyok.

    VálaszTörlés
  4. aggasztóan hangzik. ha azt akarom, hogy kivégeztess, elég ha faludy posztereket ragasztgatok budapesten vagy kell mást is tennem? esetleg a lelki onánia is elég indok?

    VálaszTörlés
  5. a ragasztásért azt hiszem elég lesz, ha bemutatunk a tévébe: a nő, aki faludy györgy posztereket ragasztgat a falakra felirattal, és lakat t. károllyal kell beszélgetnek erről élő adásban. a megalázást mindig hatékonyabb büntetésnek tartottam, mint a kivégzést.

    VálaszTörlés
  6. :DDDD ez jó, kérlek, mihamarabb büntess

    VálaszTörlés
  7. majd ha ragasztasz.

    lett accountom itt, vagy miva?

    VálaszTörlés
  8. az account bizonyára utalás kiváltságos voltodra. csak akkor kezdek ragasztani, ha garantált ez a lakat t. büntetés. csak nem képzeled, hogy potyára hülyét csinálok magamból?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.